Comori de nov-dec 2004 (181)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

POZE PROASPETE!!!!!! si cu noi! Abia am reusit sa le pun la ce greu merge calc...

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutre, salutare!
Ioana, tare bine-i sta lui Mihai cu bebitza aia-n brate si sunteti toti trei niste frumosi
Roxana, sunt grozav copiii tau cu masca si fara masca...vai ca-mi imaginez ce joaca trag ei doi, ce se mai costumeaza
Otilia, scurt concediu la mare dar va distrati voi pe unde veti merge si sa aveti parte de timp frumos! Am citit de Blaj, vai ce dor mi-e de orasul ala, acolo m-am facut eu invatatoare cu diplomaE mic dar sincer mi-a placut grozav...vezi ca peste drum de unicul hotel din oras, cam 20m mai in jos este o pizzerie Boema si se mananca o pizza buna si-o inghetata grozava(sper ca mai este locatia...ca eu n-am mai fost cam de multisor).
Trebuie sa mai scot si eu niste poze de pe apar si-o sa va zapacesc...am si-un filmulet cu rolele...

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
roserbina, ce costumas si-a tras bianca...bine ca nu l-a vzut ruxi ca-l vroia si ea.. e o frumushica si a crescut mult...s-a inaltzat si Fantomica frumosul seriosul la fel pe amandoi...mai si ce sensibil e mihnutul...
onitza mai asteptam cum o vrea DD
tu ce faci anul asta mai icnerci la titularizare?
am vazut pozele, sunteti niste frumosi toti 3
ma tot minunez cat de repede iti creste parul...acum te tunzi scurt...acum ai plete...mie cred ca imi trebuiau ani de zile
mihaela, spor la invatat
oti distractie placuta pe unde o sa mergeti
try, sunt convinsa ca o sa te descurci
noi suntem bine, alex inca in vacanta, musafirii au plecat asa ca ne plimbarim prin parc si imprejurimi... pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

In seara asta n-am avut niciun chef de citit, adevarul ca n-am niciun sporm-am cam saturat de stat cu nasul prin carti...dar no, eu mi-am ales(imi place partea fara examene)
Am incarcat si pozele este si un filmulet aici

Ioana, am uitat sa-ti raspund la intrebare...singura activitate a Dianei este joaca, cu papusile, cu vasele, mai coloreaza cand are chef, iar afara mai nou a intrat in gasca celor mai mari si joaca "ratele si vanatorii", alearga, mai cu rolele, mai cu bicicleta, batem parcurile...deocamdata nu i-am impus nimic, o las sa se joace cat vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mihaela, f frumoase pozele, motzata frumushica de pe role...
filmuletzul la mine nu merge9dar nu-ti fa probleme...de vina este netul meu)

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata! Sunt la o , foarte cheaunita...cine ma pune sa stau pana la 2 noaptea cu ochii in tavan??

MIHAELA multumim frumos! AM vazut pozele cu Diana si filmuletul,Doamne ce dulce e fetita ta! m-a innebunit!!! merge f bine pe role, e o curajoasa, m-ai pus pe ganduri sa ii iau lui Paul, dar eu stiu?? el e mai fricos din fire!
MONICA nu am mai dat examenul de titularizare, Mihai are nevoie de mine la firma si tb sa imi dau cam 40 de examene destul de greoaie, imp este ca ma certific pe sales expert la final si e o mare satisfactie...Doamne ajuta!
Eu azi tb sa merg cu Paul la sv ca sunt in activitate in perioada 15-31 iulie, noroc ca nu ne cheama in fiecare zi in aceasta perioada. Azi sunt dupa-amiaza, deci adio Paul. NIci acum nu au venit rusii, sunt foarte tensionata si nu mai am chef sa fac test.Ieri s-a Paul la DOamne Doamne sa vina Nati.

Ieri am fost la Manastirea Radu Voda, unde sunt moastele Sf. Nectarie si Sf. IOan Gura de Aur. A fost f frumos, biserica e inconjurata de verdeata si flori, am facut si ceva poze dar nu in interior ca era slujba.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare
e asa de greu sa tin pasul cu voi..am reusit sa mai citesc cate ceva,am vazut si poze..Fulgule,super burtica(mi-e dor de burtica mea...tare mi-e ca fac si BB3..peste ceva ani);
Onitza,sunteti frumosi si tunsi..cat despre BB2...bafta multa sa vina cand vreti voi
otilia,mai stati prin RO?saptamana viitoare sunt in Bucuresti
Roserb,ce mai ziceti?poate ne vedem prin Moghioros WE urmator,adica 26-27 iulie.
Monica,cum sunteti?
noi suntem inca la Pitesti,duminica ne intoarcem.Mariuca e bine,nebunatica si cam obraznica uneori,chiar si geloasa,mai ales seara cand nu pot sa stau cu ea pana adoarme..in rest pare incantata de surioara ei.
Sara nu mai e chiar asa cuminte...adica are momente cand nu doarme in carucior su cam plange..daca o iau in brate,totul e OK..de fapt astea sunt singurele momente de plans.colicii ne ocolesc asa ca nu ave motive de suparare;am inceput sa mai gust si eu una alta,mai ales cate putin pepene dupa care pofteam la greu.
pupici si we placut

BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

oti scumpa tu vii in cluj marti????
si ce ai vrea sa faci, sa vezi? uite acum rapid imi vine in minte doar gradina botanica, daca nu ai fost ar fi pacat sa o ratezi. daca vrei ceva indicatii, indrumari...just let me know

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

V-am vazut pozele, frumoase toate.
Ochiverzi, ai curaj s-o lasi pe Diana sa mearga cu rolele pe strada...

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui try

V-am vazut pozele, frumoase toate.
Ochiverzi, ai curaj s-o lasi pe Diana sa mearga cu rolele pe strada...

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

poate par inconstienta dar nu-i cum pare...normal unde se da cu rolele si unde se cammajoritatea copiilor din cartier, e o straduta de la Penny. Unde ne dam este partea din spate, parcarea este in fata, pe aici normal intra masinile de marfa care vin dimineata. Eu sunt mereu langa ea, sa pot sa o duc pe margine in caz ca ar aparea o masina...e singurul loc din oras unde merg rolele bine.
In parc este iarba, iar aleile sunt cu pietris, pe trotuar e cam greu ca e spatiu intre dale, sau sunt bucati de ciment care e cum e asa ca ne dam cu rolele acolo sau avem o straduta intre blocuri unde tot asa, rartrece cate o masina.
In orasele mici e mult diferit fata de cum este in marile orase, ma refer la strazi, aglomeratie,...

Mergi la inceput