Comori de nov-dec 2004 (181)
Raspunsuri - Pagina 10
roserb spune:
Ele, frumoase pozele, si ce mare a crescut Denisa!
Aime, sunteti niste frumosi, tu ai slabit si arati foarte bine si se vede ca v-a priit vacanta. Noi nu am mai ajuns in perioada cu pricina la munte din motive de rosu in gat si febre , abia saptamana asta mergem si ii si las pe copii acolo cu bunicii o saptamana. Imi pare rau ca nu reusim sa ne vedem nicicum.
Ce bine ca Vladut are rezistenta sa mearga atat fara sa faca mofturele, Mihnea anul trecut la munte a fost carat mai mult pe sus, atata s-a miorlait, ca un barbat adevarat
. Anul asta sper sa fie mai cooperant ca vrem sa facem ceva expeditii saptamana viitoare, poate o tura la Babee si mai vedem apoi!
Fulguleatzo, frumoasa burtica si nu te-ai ingrasat, arati bine, soro! David e un frumos ca de obicei!Fuserati la Romania si nu ati dat nici un semn de viata? Biiineeee
Dana , de ce pui tu pozele pe webshots ca sa nu le pot vedea si eu, hm? Acasa ne-au taiat astia net-ul cred ca am uitat sa platim
, ha, ha, asa ca pana va si vad mai dureaza!
Spui ca a fost frumos in Croatia? Ca ne tenta si pe noi pt anul asta, poate mai vorbim la un moment dat pe mess pe tema asta , pt la anul eventual! Ma bucur ca v-ati simtit bine.
Noi suntem bine, saptamana asta din nou singura cu copiii,distractie curata. Noroc cu biata Cornelia, saptamana asta sta saraca 12 ore/zi, sa-i dea D-zeu sanatate!Eu la servici cu balamucul inceputului de saptamana, mai bag cate un ochi pe aici!Azi merg si la sala (ca am tras chiului 2 saptamani) si la dentist cu copiii dupa mine ca nationalitatile conlocuitoare, si o sa ajung eu la noapte pe acasa![]()
Intre timp avem spectacol gratuit la servici, ca darama atia terasele de pe malul Herastrauui, exact vis-a-vis de noi, e jale mare si circ in toata regula, de fapt azi e mai silentios, ieri a fost cu tziganeala, injuraturi si batai. Pe de o parte imi pare rau, ca la una din terase aveam noi masa de pranz,si cand nu mergeam acolo mai mancam pe la celelalte ca erau placute; e daca le distrug pe toate ne-au rezolvat...
Roxana&Co
try spune:
Ele, ce-mi place strungareatza lui fi-ta, sa va fie de bine concediul. Superbe poze.
Fulguleatzo, mor dupa fi-tu cat de sprinten si de nelalocul lu ieste .copilasul asta reuseste sa se bucure de fiecare moment. Cand il vad cum sare plin de energie ma termina. E atat de scump in poza aia in care il tunde tati (sau cine l-o tunde). Are niste buzite rosi-rosi care merg super cu blonzimea lui.
Pupam si flacaul nr doi, il asteptam sa iasa la inaintare, te vrem si mai gravida decat esti. Spor la burtici.
PS: n-ai pus deloc pe tine pana acum, ba zici ca ai slabit.
Dana, super pozele si peisajele. Sa va fie de bine concediul.
Aime, fi-tu e un mare curajos, intr-adevar. Al meu alex n-ar rezista sa mearga atat pe jos. El oboseste si pana-n parc, ce sa mai zic de urcat muntii.
Ele spune:
Multumim de aprecieri fetele! vedeti ce bine e cand arat rar copilul..zici ca e piatra pretioasa ![]()
Fulgu mie mi se pare la fel ca si Andrei ca ai mai slabit si ai o burtica tare frumoasa.
Dana am vazut pozele. Superbeee!!! Deja ne facem planuri de urmatorul concediu.
Elena & Denisa
NOI
monica-elizabet spune:
danette...superb
si bine ati revenit
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
danette spune:
Multumim, fetelor!
Acum mai pun 3 link-uri cu poze... daca aveti chef de vizionat...
http://travel.webshots.com/album/564119791gGACWL
http://travel.webshots.com/album/564120224TTZDMm
http://travel.webshots.com/album/564118932REPedv
Adriana, noi am carat-o pe Iris de mica cu noi... cam peste tot pe unde am umblat. Ea e obisnuita cu drumurile, defapt cred ca-i si place.
paxela spune:
dana ca de obicei pozele tale ma topesc, iar fitaaaaa nu vad ce rost ar mai avea sa spun ca e superba, cred ca va trebui so pazasti cu fbi -ul cand va creste, in special ca de acum se vede ca e constienat de farmecul si frumusetea ei
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
danette spune:
Alexa, multumesc de aprecieri!
Da, Iris e o maaare figura, sunt si eu surprinsa de cat de cocheta devine.. si ce stil are, mai ales cand e vorba s-o observe altii sau cand pozeaza. Uneori parca flirteaza, de-abinelea.
Nu seamana cu mine deloc, eu am fost un copil si-o adolescenta f. timida, nici acum nu stiu sa pozez, n-am atitudine sa zic asa..
In schimb, cred ca seamana cu sora-mea in acest sens.
Ma gandesc si eu cu groaza la perioada adolescentei ei... cand mai toti au impresia ca sunt stapanii Universului si parintii sunt depasiti total si nu inteleg deloc lumea lor. Sotzul meu glumeste ca-si va lua o pusca cu aer comprimat...
try spune:
Dana, pozele sunt absolut superbe, m-am transpus pt cateva minute in pielea voastra acolo, in soarele ala superb si-n peisajele alea fantastice. Minunat pare din poze. Si nu ma indoiesc ca a fost altfel la fatza locului.
Tu esti o frumoasa si-o cocheta (si sora ta la fel, sometimes I have a hard time telling who's who), asa ca nu-i de mirare de unde Iris culege si arata.
Ah... asa-mi m-a luat un dor de duca uitandu-ma la pozele tale...
danette spune:
Andra, mai intai felicitari pt. stele ! unde moderezi?
Imi pare bien ca va plac pozele din Croatia, fac lobby Croatiei dupa cum se vede, dar sincer mi-a placut mult. Eu am fost doar in Dalmatia centrala, insa partea sudica a Dalmatiei, spre Muntenegru am inteles ca e si mai si...
Cat despre " sometimes I have a hard time telling who's who "... nu esti singura.. se pare ca intr-adevar semanam, doar ca ea e mai slaba cu cca. 10 kg.![]()
deh.. n-are copil.. asta e scuza mea jalnica.
monica-elizabet spune:
danette, multumim ca ne-ai mai pus poze...v-ati distrat super, voi toate fetele din familie sunteti niste frumoase
inunte cu irisina iar peisajele...superbe
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post