Comori de nov-dec 2004 (181)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Aime asa sa faci mai ? sa nu zici tu pe unde esti sa ne vedem si noi?. V-am vazut pozele...se pare ca in cateva zile ati prins cam tot ce am vazut si noi intr-un an de cand suntem aici. Cum ti s-a parut la Stana?? Noua ne place mult acolo si cand vrem sa mai fugim "de acasa" ne cazam in complexul lor. Frumos loc. Oricum mai sunt locuri de vazut deci la urmatorul concediu o facem pe ghizii.
Cu intarziere (mare) pun si eu cateva poze din concediul nostru sa ne vedeti :
ITALIA

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

ele, mi-ar fi placut si mai tare pozele daca le faceai si o simpla descriere(unde sunt facute si ce reprezinta)...Eu am vazut ceva din Italia(nordul), dar nimic din poze nu mi-a fost cunoscut...in ce zona ati fost, deci?
in rest, se vede clar din poze ca fi-ta poate sa scoata untul din voi, meyy.....

si eu am poze noi in semnatura...aia cu burtoiu e de ieri si e prima facuta in sarcina asta.... Daca la David mi s-a parut ca am o burta vag deformata, acum mi se pare ca e rotunda ca un guguloi(cel putin pana acum)...

21 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)

"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cuscra frumosilor...ce burtikutza faina ai...ma bucur ca v-am vazut

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata!

Fulguleato, ai o burtica frumoasa mey si un David vesel si cucernic. Ma bucur ca ti-au placut pozele noastre, asa poate revezi locuri dragi.
Multumim tuturor ptr aprecieri. Ele, din pacate n-am mai reusit sa intru pe forum inainte de plecare (si cu Roxana aveam o "vorba") si apoi credeam ca ati uitat ca plecam. Ne-a placut mult si data viitoare negresit vom vrea ghizi. Noi am mai fost prin locurile alea, la Stana insa acum e prima data si mi-a placut enorm, peisajul e absolut sublim, e liniste si excluzand agitatia de la castel totul e bonom si pasnic. Am vizitat iar castelul (un minus:nu au ghid si mereu tre' sa intrebi sau sa cauti explicatiile pe pereti) si m-am intristat sa vad ca multi dintre cei ce vin sa-l vada (romani si mai ales straini) il cauta doar pe Dracula (care saracu' n-are nici in clin nici in maneca) si nu apreciaza simplitatea si totodata maretia locului, originalitatea lui, istoria.
Transfagarasanul in sine mi s-a parut la fel de frumos, doar ca si acolo au inflorit kitchul si mancatorii de seminte. Covrigii erau insa f buni .
Fulgu, Vlad a urcat singur si nu s-a plans nicioadata ca vrea in brate. Are o rezistenta, care m-a si uimit. I-a placut enorm, sa-l fi vazut pe Caraiman, cum a mers si ce-a mancat sus. Pacat ca n-am avut echipament sa fi urcat pana la Omu (data viitoare)
Onitza traseul de urcare pana la Urlatoarea e mai simplu din Poiana Tapului si dureaza cam 2 ore cu copilu' dupa tine. Cel putin asa am urcat noi, cu popasuri mici de o gura de apa sau pauza de fragi sau de tufis . Am coborat prin Busteni ca sa schimbam decorul, iar de acolo pe jos pana in Poiana Tapului. Era obosit frant, dar f curajos. Noi am stat in Poiana Tapului si a fost super si cazarea si masa. E un hotel nou, cu preturi bune, pe care l-am gasit pe net cu referinte super. Ne-a placut f mult.
Am mai citit cate ceva, am vazut si poze, concedii placute tuturor va doresc si vreau s-o rog pe Mihaela sa-mi dea relatii despre cazarea la Eforie, am vazut pozele cu o colega care pleaca vineri si i-a placut mult locatia. Dienuta jucausa si cuminte.
Fug la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
citat din mesajul lui fulguletz

ele, mi-ar fi placut si mai tare pozele daca le faceai si o simpla descriere(unde sunt facute si ce reprezinta)...Eu am vazut ceva din Italia(nordul), dar nimic din poze nu mi-a fost cunoscut...in ce zona ati fost, deci?
in rest, se vede clar din poze ca fi-ta poate sa scoata untul din voi, meyy.....

si eu am poze noi in semnatura...aia cu burtoiu e de ieri si e prima facuta in sarcina asta.... Daca la David mi s-a parut ca am o burta vag deformata, acum mi se pare ca e rotunda ca un guguloi(cel putin pana acum)...

21 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)
"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..."

Ehe, criza mare de timp. Incerc azi sa le denumesc. Sper sa am timp ca la 12.30 am programare la facut parul.
Noi am traversat ITalia in lung. Am stat putin langa Treviso, dupa care am mers in Regio Calabria (exact in varful cizmei). Acolo am facut plaja si am stat destule zile.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare!
Eu am inceput cu invatatul, vai ca mult mai este...asa ca abia apuc sa mai intru cand caut cate ceva sau fac o pauza de relaxare.
Aime, frumoase poze, se vede ca v-ati distrat grozav.
Ele, sunteti niste frumosi, m-am pierdut nitel prin poze
yuiiii, Fulgu ce burtica frumoasa si David ce se mai distreaza
Noi suntem bine, Diana in fiecare zi ma intreaba de gradinita, se joaca pe la bloc sau prin parc cu copiii, inca e cuminte dar nu stiu cat o mai tine.
Va si ne mai citim.

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Salutare tuturor!

de curand ne-am intors si noi de pe drumuri, si cum intru pe DC.. cum plin de poze!

Aime, m-am bucurat sa va revad... m-am tot gandit la tine zilele astea. Frumoasa vacantza.. mi-ai facut si mie pofta cu covrigii...
Mi-am amintit de vacanta mea din 2003 la Busteni.. si de excursiile la Babele, Vf. Omu, Sfinx.. si pe Valea Cerbului. Fara copil pe-atunci si m-am putut urca si plimba la greu.
Poza cu lanul de floarea soarelui si norii de furtuna mi-a placut grozav!

Fulgule, nu-mi vine sa cred ce burtica maricica ai... e drept ca nici n-am stiut pana de curand de sarcina. in ce luna esti?
Oricum arati f. bine.

Ele, f. faine si pozele din Italia. Ce bine semanati toti trei... e tare dulcica fetitza ta!

Noi ne-am intors din Croatia, unde am stat 2 sapt. si ne-am simtit f. bine. Cu siguranta vom mia merge. Am plecat destul de retinuta dupa concediul de anul trecut din Antalia, dar a fost chiar mai bine fara sa fie 5 * Ultra all inclusive.
E drept ca am fost cu prieteni si asta a contat.. ne-am distrat si ziua si seara... ne-am plimbat mult, am vazut diverse locuri deosebite. Croatia asta cat de mica e in comparatie cu sa zicem Ro, e un parc...90% din teritoriu. Merita de vazut, mai ales ca e si aproape. Noi am facut cca. 1000 km pana la destinatia naostra, coasta Dalmatiei, chiar pe malul Adriaticii.
Am facut si o multime de poze.. sper sa ma invrednicesc sa pun in dupa amiaza asta mai multe.
Am incarcat doar cele facute la rezervatia Plitvice (patrimoniu Unesco)- sunt 16 lacuri de origine carstica care comunica intre ele prin numeroase cascade si unde s-au facut filmarile la Winetou si Comoara din Lacul de Argint:
http://travel.webshots.com/album/564109373EtmKBG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Andreea, am vazut-o si eu pe Sara. E o frumoasa!
Sunt asa de dragutze amandoua in pozele impreuna.
Felicitari si pt. examen. Esti tare!

Oti, eu eram sigura ca e fetitza bb 2 de cand ai anunztat sarcina.. nu stiu de ce. Sa creasca mare acolo in burtica deocamdata si sa fie sanatoasa!
Am citit ce scriai de probl. cu placa dentara a Anei. Presupun ca se poate face detartraj, dar cu conditia ca stea copilul sa suporte procedura. Eu i-am luat lui Iris perie electrica cu albinutza Maya si e f. incantata. cere singura sa se spele. in ultima vreme nu prea vroia sa- ma lase s-o periez eu, asa ca ceeea ce facea ea era destul de superficial. Peria asta electrica e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Dana si eu ma ma bucur sa va aud. Si sa stii ca umbland prin munti m-am gandit des la tine.

Ele uitai sa spun ca ghidusa de Denisa e exact cum mi-o si aduc aminte de mica, doar ca acum e inaltuta si domnisorica. Frumoase poze.

Spor la invatat Mihaela, acum ptr ce te pregatesti?...ce-i viata asta in invatamant, a stiut mama de ce nu ma lasa sa ma fac profesoara , desi vacantele erau placute tare.Asa....inginer uhhhhh....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

dana bine ai revenit din concediu. sunt impresionante pozele din vacanta voastra, croatia este o tara minunata. cum a suportat iris drumetiile? nu a fost obositor pt. ea...cu ai mei cred ca peste vreo 3 ani voi putea sa fac excursii dintr-astea...sunt atat de sacaiti daca obosesc sau nu dorm...motivul pt.care inca nu ne gandim la excursii

Mergi la inceput