Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (294)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Iuliana, cam asa am calculat eu cu tot cu taxa de aeroport, asigurare si nu mai stiu ce era pe lista respectiva. Dar banii ca banii numai ca sunt terorizata la gandul ca imi freaca ridichea la greu. Din pacate, in continure, in public isi da in stamba. Mi-e mai mare rusinea cand vad ce isterii si crize face, cum nu asculta absolut nimik. Si nu ma crede nimeni ca in casa e painea lui Dumnezeu. Si imi tot fac griji ca poate il apuca bazdacu in avion (totusi, doua ore sa fie cat de cat cuminte e cam mult) si de la aeroport cu autocarul pana la hotel sunt 70 km.......Eu as apela la mama sa-si ia concediu 1 saptamana si sa vina sa stea cu el dar Cristi tot zice ca nu-i posibil sa lasam copilul 1 saptamana cu bunica-sa si noi sa mergem la distractie. Ma simt cam vinovata ca daca ar fi dupa mine nu l-as lua, ma gandesc ca risc sa nu ma pot bucura la maxim de iesirea asta insa as muri de dorul lui si as fi tare stresata de cum ii merge, cum se descurca cu mama. Nu stiu ce sa fac ca sa fie bine.......plus ca inca nici nu am intrebat-o pe mama daca ar sta cu el.
Intr-un fel mi-as dori sa si vizitez zonele, sa mergem in diverse excursii - chestie care pica din start daca luam piciul; in alta ordine de idei m-as bucura de bucuria lui la vederea piscinelor, bazinelor, toboganelor acvatice si ce alte minuni or mai fi in complexul hotelier. Mai avem timp sa ne hotaram......greu, dom'le, greu!

Despre plaja cu nisip nici nu ma doare capul ca n-am nici cea mai mica intentie sa fac plaja la marea lor. Plaja cu nisip o sa am cand merg la mama la Constanta, in Turcia m-as duce pt distractie (ca la cat sunt eu de incantata de mare in general....)

Ce activa (sau activista??) am fost azi si am avut si o groaza de munca .......mi-au murit laudatorii

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca.
Ioana pai de ce sa te simti vinovata ca il lasi acasa? daca e raut in public...acasa cu bunica. si marco e tot cam asa, are zile si zile. Ieri a fost foarte cuminte cu noi la strand.
Clau a zis ca daca vom merge undeva, el va fi in Alba la bunici. dar parca nu ma lasa inima....fac si eu ca si Cristi acum.
Noi alegeam Turcia pt. liniste, relax, dospeala, mare si plaja.
Alege altceva daca vrei distractie si sa ai si ce vizita.
Distractie- Spania, vizite- Egipt, Tunisia, malta.

of ca mai nimic nu am facut azi....iar m-am aglomerat pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Nu dati cu pietre, dar eu una, oricat de mult mi-as dori nu o sa-l las niciodata acasa pe Matei si eu sa plec in concediu.
In definitiv, in concediu nu mergem numai pentru el
Mergem si pentru noi...

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Giova, Cristi are obsesia asta cu Turcia, daca ar fi dupa mine nu as merge nicaieri anul asta (in cel mai rau caz in Ungaria) si cu banii mi-as mai face un alta prin casa. Dar i s-a pus rau pata omului si nu-l pot convinge sa renunte. Pai la vizitat nu ma refeream la cine stie ce obiective ci la bazaruri, piete . Deci nu privesc excursia asta dpdv al turistului. Si eu vreu huzureala, mancare multa si specifica (vorbeste gurmanda din mine), lenevit pe langa piscine (lucru care nu ma "paste" daca am de alergat dupa cupil), cluburi seara etc. Adica tot ce am auzit ca au facut prietenii nostri are au fost in Kusadasi.
A, si tare mi-as dori sa vizitez ruinele Troiei (toata viata mi-am dorit sa ajung in Troia) dar nu stiu cat de aproape e de Kusadasi ( este in Hisarl#305;k, in NV Turciei) dar in rest nu sunt pasionata de plimbareli!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Eu zic ca ne putem descurca cu copii in vacanta, dar nu putem face ce vrem. Acum depinde ce fel de vacanta visati! Noi l-am carat peste tot dupa noi( nu ne-am despartit nici o zi de el), dar ne-am adaptat programul si noroc ca au dat fr legea cu interzisu fumatului asa ca puteam merge linistiti si prin cafenele si alte cele...anul asta am rez simplu ca nu are cristi concediu, asa ca am decis sa merg doar eu cu el in Ro('poate asa o mao vb si romaneste apoi) si gata....

Noi am dat numai de belele in ultimul timp: vineri noaptea a facut brusc otita si a urlat de durere ca niciodata. la 3 am chemat dr, iar azi de dim si-a prins mana in lift- e ok ca misca din ea. nu mai putea sa si-o scoata de acolo. a profitat ca eu vb la tel si imediat a facut tampenia). ma si vedeam cu pompierii taind usa -noroc ca, v-am mai zis, de felu meu nu prea panichez, asa ca am asteptat sa se inchida usa si cand s-a miscat i-am tras repede mana....ca tot intreba Ioana(sa stapanesti sanatoasa permisul!!) de noi traznai...aaa! si mi-a venit cu un zambet pana la urechi cu o cutie in care tine cuburi de lemn si imi zice: mama, ia uite ce olita noua am. vezi ce frumos colorata e- adevarat artist baiatu asta.doar ca a facut...ceva...pe arta

Giova- la doctor musai ca trebuie sa te linistesti!
Miha-bafta multa...
Cristina- o sa vina curand vacanta minunte si vei fi acolo impreuna cu Razvan!
Silvi- distractie cat mai multa!

hai sa va nerfez si io nitel: am numa 4 carii(tratate), iar dintii m-au durut o singura data in cariera si am sfarsit la operatie cu anestezie generala, deci nu-mi amintesc nimic, nu m-a durut nimic atunci-erau maselele de minte....insa cand eram mica, daca dormeam fara sa ma spal pe dinti, ma trezeam pe la miezul noptii si am gasea mama cu periuta in baie in actiune-imi zicea ca o sa-i stric de atat spalat...O fii si prazu de vina? ce zici Cosmi!

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ANDIARO eu nu prea ma spalam e ceva treaba..genetica la mine
TOANCA nu dau cu pietredar depinde de copil....eu mai bine zic asa:ma duc la mare ca i tb apa soare lui papan(rahitism)asa ca asta am facut dar asta n a fost concediu a fost tabara ca asa aveam program asadar astept cu nerabdare luna ce vine sa merg in vacantaaaaaaaasa ma scol cand vreau,sa pap cand si ce doresc si sa ma distrez....te asigur ca nu s genul de fug de responsabilitati dar .... e multtttttttttt mai bineeeee asaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutari si de la noi, intru in graba ca nu a mers netul aici aseara cand am mai incercat a scriu>
Cristina, uite aici despre vaccin http://medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=4266&fl=1 este cel cqre se fae la 2,5 ani, poate sunt si alte alternative dar mie asta mi-a recomandat dr lui Alain>
Irina si Giova, vaccinul l-a comandat asistenta de la cabinet si eu l-am luat direct de la ea ca sa nu mai complic cu farmaciile comanda, termos...etc si pretul asta a fost de 76 de lei.

Giova si eu i-am facut Pentaxim la celelalte vaccinari dar nu ala trebuie cica repetat ca nu are rost sa ii mai dea pentru nu stiu ce virus care se mai face un rapel in clasa a treia cica...nu stiu ca nu am avut timp acum sa ma concentrez pe asta si sa mai studiez, am facut ce a zis dr si gata.
Ana de France merci de urari, vai vai ce patanii aveti voi, bine ca a fost ok cu manuta....urmareste-l cateva zile sa vezi daca e totul ok.
Maraki, sa iti zic ce mananca dar nu are o regula sau un orar ca suntem mai rau ca bula la capitolul asta. Dimineata adica pe la 11 mananca cate 2 sau 3 cremvusti decojiti, cam de doua ori pe saptamana, cate 2 oute moi....alte zile , cate un snitel cald de pui proaspat sau spanac....depinde de zi, fazele lunii....bioritm si unde magnetice...glumesc in sensul ca nu stiu ce vrea si ii ofer alternative sa vad ce alege.Pranzul e cu supa de pui sau de salata , daca e supa in ziua aia in pofta lui, felul doi tot asa cu snitel, pulpa de pui prajita, peste prajit, cartofi prajiti sau mazare...alternativ si cu variatii la cantitate de la 2 pulpe de pui la un sfert de pulpa daca nu vrea, seara mananca sau pui, sau scoici sau cartofi, cu boabe de porumb, cu ceva alune sau mai stiu eu ce prostiute, popcorn la greu toata ziua daca i-as da, cipsuri la fel...dar nu primeste decat popcorn si numai daca a mancat. Are zile in care il prinde ora 16 fara a fi mancat decat 2 cremvusti. Maine ii fac iar un examen coproparazitologic sa stau eu linitita si i-am luat azi Peritol si o sa ii dau de maine sa vad daca se vede ceva.Plange daca il pun sa manance si nu vrea si ep mine ma bat la cap toti parintii si socrii ca vai de mine copilul asta nu mananca sa caut eu metode sa il fac sa manance...de parca nu asta as face de cand s-a nascut. Ti-am scris o tona
Ioana sa aveti vacanta faina si sa faceti cum vreti voi, poate ca la mare i-ar fi tare bine prapaditului tau pentru imunizare si pentru aerosoli, vezi tu cum stai cu nervii....eu as face o vacanta si pe luna singura cuc daca as putea ca numai asa cred ca as putea sa ma odihnesc dar de...nu m-am dus fara pitic ac la rahitismul lui clar se impunea mare macar cateva sesiuni, am mai fost in ceva we in Belgia si sper sa mai ajungem vara asta sa stea la soare.
Eu l-am tot scos pe pitic prin zona dupa mine peste tot, am fost si la ceva parc de copi unde evident ca nu a stat o clipa si s-a catarat pe cele mai inalte jucarii inclusiv cele gonflabile imense unde nu am reusit sa ma duc dupa el ca era interzis peste 14 ani In rest sunt tot in alergatura, la permisele de conducere nu am reusit sa ajung, nu prea am cu cine sa il las la Cluj pe pitic si pe unde nu reusim sa mergem cu el...zicem pas.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Nu stiu dace merge prost DC-ul sau e laptopul pe care am intrat ca nu ma lasa sa pun rosu la nume si din astea....nu mai editez ca nu am timp, scuze de greseli dar schimbarile astea de tastaturi ma omoara.
Miha da un semn daca poti sa ne vedem cumva maine, nu am uitat sa iti raspund dar nu stian ce sa iti recomand, iti scriu acum pe Pm
Am facut poze multe si la mare si la Felix si pe aici, promit sa le pun dar cred ca numai dupa ce ajung in Franta reusesc.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
citat din mesajul lui Biancas

Buna fetele eu la servici si am citit ceva dar putin si am vazut ca vb despre dinti. Pai ar trebui sa ma laud si eu ca am toti dintii in gura, mai putin cele 4 masele de minte care mi-au iesit tarziu pe la 25 ani si le-am scos pe la 27-29 . Deci e bine nu? Si vreo 4 plombe in gura.
V-am va citesc de acasa ca acum nu am timp.
P.S. Nu dati cu rosii prietena mamei mele e asistenta stoma si are cabinet ea cu o doctorita (acolo umblu eu) si mi-a spus ca dintii se strica din cauza periajului (a lipsei periajului mai degraba), a periajului incorect si a lipsei de calciu din organism. Alte cauze nu am auzit sa fie. Cel putin 3 minute(intre 3-5) spalat pe dinti dupa fiecare masa, minim de 2 ori pe zi, merge si o data dar sa fie k-lume.
Sandra are dentitia mea, Dani l-a mostenit pe Nelu din pacate
V-am

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

E enorm 3-5 min. Eu stiu ca cel putin 2 si se considera un periaj corect, periuta de dinti se schimba la 3 luni...cauze de dantura cu probleme mai este si alimentatia....daca nu mananci bine, ajungi fara dinti un gura.

azi ma durea nasul de la cele doua injectii facute chiar in fatza Simteam cum se duce serul exact intre ochi sus la frunte Tare dureros a fost la anestezie Stau si ma intreb de ce au pus deasupra in tavan un poster cu o plaja Cand esti intinsa pe scaunul de stoma, sa te gandesti ca esti pe sezlong la mare? <Am vrut sa va spun mai demult dar tot am uitat....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova de la Biba am luat fusta...mie nu mi se pare marca cunoscuta dar sant scumpe rau acolo....sant curioasa ce gaseste Silvie ca sant multe reduceri la toate magazinele.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput