Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (294)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Sa zic si io: in iulie 2004 am fost 14 zile in Bodrum (Gumbet, 4 km de Bodrum), cu avionul (charter) cu sotul, ofcourse , 1000 eur, hotel 3 stele, cu piscina, mic dejun + cina. Mie mi s-a parut foarte bine.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Toanca o mare diferenta. Parca noi anul trecut am platit 1600 euro, acum mi-e groaza sa vad cat ar costa. pe langa ca s-a marit pretul, mai platim si pt. pitic. Cred ca zicem pas anul asta.
Daca mergeam in concediu vroiam minim 10 zile, o sapt. e prea putin. si m-as fi orientat in alata parte. M-am cam saturat ca cele 2 concedii pe an sa fie in Italia si Turcia.
Mi-a tot promis Clau destinatii exotice, daca incheie anumite contracte. Uite ca le-a incheiat, dar tot in Tm am ramas.
Astery pai a fost cam maricel pretul, nu? pt. 2004.....
Maraki bafta la dentist. hai ca plombele sunt floare la ureche...mie de operatii, implanturi, scos si alte cele mi-e groaza.
sa porti sanatoasa fusta. ce firma e?

am pus poze aici:
http://community.webshots.com/album/563977257egkbAk?start=24
si filmulete aici:
http://www.dropshots.com/ioana_purdea#

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

am si eu o problema:
de cateva lun bune m-a lovit marco cu piciorul in sanul stang. m-a durut atunci si cu timpul s-a atenuat durerea. ei bine, de cateva zile ma doare mai tare, daca nu port sutien, ma doare si cand pasesc.
Unde sa merg?
ma gandeam sa merg dim. la dr. de fam. sa ma indrume undeva....nu stiu ... trebuie mamografie? sau doar un consult?
Numai asta mai imi lipsea acum...stau cu groaza sa nu fie ceva grav....

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Gio, imediat la ginecolog, care examineaza sanul apoi recomanda mamografie, cel mai probabil. Nu sta asa, te rog. Mai ales daca doare.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cristina, 1000 de euroi in 2004 era ok pt 14 zile(avand in vedere ca in iulie 2004 era 41.000 euro) desi hotelul era doar de 3 stele si nu era nici macar All inclusiv, dar cred ca daca incerci sa faci o comparatie cam tot pe acolo esti si acum. Plus ca Bodrum din ce stiu e mai scump decat Antalya (sper sa nu ma insel)
Noi mergem in sept spre sfarsit in Turcia, dar inca nu stim exact unde. Cuplul cu care mergem zicea ca in Kusadassi au fost cunostinte comune anul asta, la hotelul Sumerli Efes, si au fost mai mult decat extaziati iar Kusadassi e mai ieftin decat Antalya. Eu nu l-as lua pe Razvan ca mi-e groaza de reactia lui in avion si in autocar de la aeroport, plus ca per total mai dau vreo 350 euroi si pt el dar nu il pot convinge pe Cristi sa il lasam acasa.

Giova, musai un control la un medic ginecolog. Am inteles ca mamografia nu prea se recomanda sub 35 de ani pt ca densitatea tesutului sanului este mai mare si nu e relevant rezultatul. Pt linistea ta programeaza-te cat mai rapid la consultatie. Doamne ajuta sa fie totul bine!

Maraki, bafta la dentist.....vad ca ne apuca in masa[:d]

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

deci la ginecolog trebuie sa merg? caci sun direct la dr. meu, cu care am nascut.
va multumesc de raspunsuri, hai ca si sun pt. o programare.
mi-e groaza, dar musai ca de nu ma omoara barbatul.

Ioana nu stiu ce sa-ti spun, care statiune e mai frumoasa sau mai scumpa.
In Belek parca e fain ca se imbina muntele cu marea, dar plaja e cu pietris. In Antalya e numai nisip. de Kusadassi ala nu am auzit.

_

Mergi la inceput

na...m-am programat pe luni dimineata. pe maine nu sunt locuri libere.
Asa impusc 2 iepuri dintr-o lovitura. cica pt. san face consult sau eco daca e necesar.of....doamne ajuta.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna fetele eu la servici si am citit ceva dar putin si am vazut ca vb despre dinti. Pai ar trebui sa ma laud si eu ca am toti dintii in gura, mai putin cele 4 masele de minte care mi-au iesit tarziu pe la 25 ani si le-am scos pe la 27-29 . Deci e bine nu? Si vreo 4 plombe in gura.
V-am va citesc de acasa ca acum nu am timp.
P.S. Nu dati cu rosii prietena mamei mele e asistenta stoma si are cabinet ea cu o doctorita (acolo umblu eu) si mi-a spus ca dintii se strica din cauza periajului (a lipsei periajului mai degraba), a periajului incorect si a lipsei de calciu din organism. Alte cauze nu am auzit sa fie. Cel putin 3 minute(intre 3-5) spalat pe dinti dupa fiecare masa, minim de 2 ori pe zi, merge si o data dar sa fie k-lume.
Sandra are dentitia mea, Dani l-a mostenit pe Nelu din pacate
V-am

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova, mamografie se face dupa 45 ani dupa cate stiu eu. Ecografie se face la varsta noastra. Eu nu la ginelecog am facut-o la medic specializat in ecografie mamara.
Si pe mine m-a lovit Dani cu piciorul mai demult in san (in timp ce il schimbam - el statea pe o servanta) si m-a tot durut o perioada, m-am speriat tare si m-am dus la eco( prin martie aprilie cred ca am fost). Ciudat ca dupa ce mi-a zis medicul ca nu e nimic a trecut durerea instant. Si m-a durut tare...cum zici tu daca sanul nu era in sutien ma durea si mai tare.
Naiba stie ce a fost.
Succes, sa fie si la tine la fel

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, in Kemer e plaja cu pietris; in Belek e plaja cu nisip (asta e si motivul pentru care am ales Belek.
In Kusadasi am fost de-am facut un revelion acum cativa ani.
E mai ieftin decat in Antalia dar are un mare minus: nu are plaja absolut deloc....nici cu nisip nici cu pietris.
Ioana da nu dai in plus asa de multi bani; eu pentru Matei am platit doar vreo 250 Euro; bine, ce mi-a 250 ce mi-a 300
Giova, bafta la dr.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput