Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (294)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvie hai sa iti spun eu ce inseamna sa nu manance copilulAzi pana la ora asta a mancat asa: dimi 6 lingurite supa crema rosii cu paste, vreo 2 lingurite iaurt cu fructe si vreo 6 lingurite crema branza cu cioco. Pe la 13-00 vreo 10 cartofi prajiti de la Mc, la 15.00 4 Danonino mari Acum are pe masa bucatele de snitel, carnita, carnacior dar nu se atinge de ele....mi.a spus Giorgos acum ca a luat 2 cartofiori prajiti....adica doua bucatele mici subtirele....

Ana de France nici nu vreau sa ma gandesc ce se putea intampla la lift Bine ca a fost doar atat! Sanatate lui Alexandre Cred ca tu si Bianca santeti cele mai OK cu dantura

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mai, pai sa ma laud si eu ca si eu stau bine cu dantura. In sensul ca am avut doar 2 plombe si acum l-a control mi-a mai gasit o carie. Problema mea este ca se cariaza conic si la suprafata se vede un punct iar in interior e ditamai craterul. Am facut greseala ca dupa nastere nu am mai luat "Materna" cat am alaptat si in prima luna a lui Razvan mi-au cazut cele 2 plombe. Indolenta si groaza de dentist m-au facut sa nu merg mai repede....si asa, greu m-am hotarat........abia in ziua cand m-a durut una dintre ele m-am infiintat la dentist, ca sunt tare rea de durere!

Maraki, ma gandesc cata rabdare ai cu Angelo cu papa, eu cred ca ma stricam de cap. Mie mi-e ciuda cand rateaza al meu cate o masa, sau daca mananca in jur de 100-150 gr la o masa deja ma panichez. Si pentru asta nici Angelo nu e slab si nici Razvan care manaca super bine nu e gras.....sunt copii si copii.
Fetita prietenei mele avea la 1,8 ani 17 kg si zicea prietena mea "Asta mica seamana cu mine, numai cand se uita la mancare se ingrasa!" Si saraca fetita nu manaca mare lucru, plus ca ea nu a primit in viata ei gris cu lapte, cereale, paste etc. Acum e la dieta cica, si e asa de scumpa cum zice despre ea: "Mia(=Maria) nu papa paine, Mia e glasuta, Mia are bultica si nu are voie chocholata!" Mi s-a facut o mila de ea saracuta cand am auzit-o........

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

No buna seara...m-am asezat si eu pt azi la calc acasa. Azi m-am plimbarit...prin mall sa imi cumpar ruj si la piata sa cumpar una alta. Am cam ramas fara bani ca erau reduceri la Leonardo( pana la 70 %) ca altfel mergem sa facem cumparaturi pt ziua Sandrei. Asa...maine avem program...ce bine.
Ioana, hai mai...ce atata vina ca va lasati copilul acasa...Ce voi nu aveti dreptul la distractie? Daca ati facut tre sa il carati cu voi? Unde scrie? Nu aveti dreptul sa dormiti pana la 9-10 in concediu daca vreti? Nu aveti voie sa stati singuri la plaja fara sa fiti atenti la copil, ce face copilul, daca are sapca in cap, daca l-ai dat suficient cu crema si la cat timp....Ia lasa-ma... Plus ca platesti in plus pt el o suma frumusica...pt ce? Daca ar stii macar. El are unde merge la mare...in Romania gratis pt aerosol daca asta e problema. Eu zic sa mergeti voi linistiti si sa nu aveti mustrari de constiintza daca ai incredere in mama ta. Eu mai ajung in Turcia... mi-ar trebui vreo 3000 E sa mergem toti in iulie in zona Lara unde as vrea eu . De asta am mers anul trecut cand Dani a fost gratis si Sandra a intrat la tarif de copilul 1. Faceti cum vreti dar eu va sfatuiesc sa il lasati acasa, mai ales daca asta si vrei. Anul trecut in iulie noi am platit 1800 E si dani a fost gratis. Anul asta s-a scumpit, primul copil nu mai e 150 E ci 180 E minim. Al doilea...de la 400 in sus depinde unde.
Maraki, daca l-ai flamanzi nu ar manca? Eu cand l-am tinut flamand mai multe ore a mancat ce i-am dat. Deci te-ai imbracat azi...eu alaltaieri
Giova faine pozele de strand.
Toanca, In Belek e plaja mixta...si nisip si pietris. Marea se adanceste brusc, o sa vezi. Sunt naspha rau pietrele alea...tu stii de fapt ca ai simtit anul trecut. Doar in Lara Kundu plaja e din nisip. Eu asa asa stiu. Alanya, kemer, altele...cu bolopietre
Astery, lasa ca poate mergeti si voi la anul ca e mai mare pogoniciu.
Nu mai stiu ce ati scris...am citit 4 pagini
Prapaditii mei de copii au venit azi acasa si domnisorica mea a venit cu vara-sa si-a cerut voie si s-a dus sa doarma la cealalta bunica adica maica-mea.
Printisorul a ramas acasa, doamne cate cuvinte spune si ce corect spune unele. Iar mi-a zis Te iubesc azi la telefon, acum dupa masa a mancat lebenitza si dupa ce a terminat s-a ridicat de la masa si mi-a multumit de masa si mi-a dat pusi. Noi asa suntem obisnuiti dar el inainte spune "mec masa" acum spune "multumesc masa".
Cand ii pui o intrebare iar cel de langa el ii sopteste raspunsul raspunde si el soptit ca nu auzi nimic. Am pus un film facut acum inainte de culcareaici, doamne ce ma distreaza cum il zice pe R
Maine vreau sa negociez salarul, sa imi tineti pumnii

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Apropo de cina... si Dani ma dispera cu mancatul dar m-am obisnuit si il las in pace. Degeaba ii spun hai mananca ca mergem in cutare loc ca daca nu vrea de mancare nu mananca. Poti sa ii spui orice ca tot una e. Daca il flamamnzesc ore bune mananca ceva mai bine. Dar asta inseamna fara mancare de nici un fel ca prostii mananca.
Intr-un fel ma bucur ca e bine cum e, nici slab, nici gras.
In seara asta a mancat niste zmeura cumparata din piata (pe la 19.40), a mancat vreo 6 soldatei de paine cu snitel si a baut veo 30 ml cacao ca soacra-mea cand l-a adus acasa nu i-a adus sticla si din pahar nu ii place sa bea. Degeaba are pahar cu printese, degeaba i-am pus pai verde, apoi roz, apoi lila ca mai mult de 30 ml n-a baut. Nu ii place si basta din cana. Daca era sticla il sufla tot, cel putin 250 ml. Nu mai am biberon acasa ca sticla aveam. Ma refer biberon cu gaura mare . Deci cam asta a mancat Dani si doarme dus.
Maine i-am dat insructiuni lui Nelu sa ii dea cereale cu miere cu cacao ramasa.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna seara si de la Buzau.

Ioana, pai mila si de tizul vostru ar trebui sa ai...
Mi-e frica sa spun cate kile are copilul meu... ieri am inlemnit cu cantarul in fata si calculatorul in mana, cand faceam diferenta...
Gris? Cereale? Niciodata.
Nu stiu ce se intampla, sincer sunt foarte ingrijorata, ma gandesc la diabet sau ceva probleme de metabolism... Si unde mai pui ca de vreo 2-3 luni nu mai mananca mai nimic acasa. La cresa papa, cica.
Deci Razvan avea ieri 19,700 kg . Sunt cu adevarat socata.
De maine merge la cresa din nou, e bine, pentru ca maine am program de curatenie, fac mancare pt. doua case... de-astea.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Ioana iti dai seama cum sant cand vad ce mananca!!! Nu pot sa zic ca sta flamand dar si danonino asta nu cred ca e bun la fiecare masa Este vorba de ceva dulce totusi....acum seara a mancat sa zic 100 gr iaurt cu cirese si vreo 80 branza crema cu cioco...e bine ca reusesc totusi sa.i dau vitaminele este a 5-a zi de cand le ia Sa stii ca este slabut Angelo, are niste picioruse ca niste firicele Robert a zis ieri ca e schelet dar nu e nici in halul asta...Doamne fereste!!! L-am cantarit ieri si are 13 kg, nu stiu daca e in grafic, vedem pe 28 cand mergem la clinica.

Bianca sa porti sanatoasa ce ti-ai cumparat Fata am incercat si sa.l flamanzesc, urmarea tot aceeasi situatie: nu incearca nimic din ce-i arat....acum e nasol ca nu mai vrea nici supele alea care le manca....asa ceva eu nu am auzit despre vreun copil Tac-su e sclifosit rau la mancare dar nu cred ca este vorba de mostenire.....o fi psihologic nu stiu.....sper sa nu fie asta.....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Astery..mama mia...cum a pus asa pe el? Si interesant ca nu are cu cine semana gras...ca doar nici unul nu sunteti grasi in familie. Poate cand incepe sa fie mai activ va da jos din kg.
Cosmi macar Bianca a facut ceva teme, Sandra nimic.
Va spuneam de domnisorica mea pe care am pus-o azi sa isi caute foaie de la invatator cu lecturile suplimentare pt vacanta si pe care...nu o mai gaseste. Si s-a dus la maica-mea sa doarma, maine e tot pe acolo pana dupa masa dupa care pleaca la Lacul Rosu si Cheile Bicazului pana sambata cu sora-mea si familia. Duminica ii tinem ziua deci s-au dus temele de vacanta. Nu sunt eu asha rea...as vrea sa fiu dar nu prea reusesc ca numa` gura e e mine...strig, ma descarc si imi trece rapid. Noah asa sunt eu ...ce sa fac . Asa ca pana luni cel putin o las in pace. Pana atunci poate imi fac timp sa ma uit peste culegeri sa vad ce sa-i dau de lucru ca nu are nimic stabilit, la alegere cum si cat vor asa au avut intotdeuna.

Mergi la inceput

Astery nu acum o luna spuneai de Razva ca are 16 kg? Cum sa i-a intr-un timp atat de scurt aproape 4 kg??? Neaparat mergi la dr cu el sa.i faca niste investigatii!!! cere in mod express sa te trimita unde trebuie sa vedeti cauza! Eu tind sa cred ca e de la medicamente....ce inaltime are puiul?

Bianca hai ca a mancat ceva, ceva...pt mine ar fi super tare sa manance asa Angelo!

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Hai mai Maraki aia e mancare ce o mananca Dani? Eu zic ca nu...bine ca bea laptele si mananca fructe ca mancare pauza.Legume (rosii, ardei, castraveti) nu mai mananca, in iarna si primavara manca. Si e tare sclifosit si el la mancare ca si mie de altfel. Nu mananca numai ce imi place. Si eu vesnic ii ofer alternative de mancare, cu Sandra nu am facut niciodata asa ceva, ea manca orice.
Dani nu prea mananca carne, oua nu mananca nu ii plac, cam greu cu vitaminele astea. Cred ca ar trebui sa dau eu cu altfel se anemiaza. Noroc ca totusi mananca fructe.
Sambata e acasa cu mine si sunt tare curioasa ce va manca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, acum o luna avea 17-500-18.000... Cat cortizon a halit, saracul... miscare putina, adica ma refer la miscare adevarata... Are fix un metru inaltime. Grasi nu suntem, ei bine eu acum inca imi revin dupa cele 34 de kile luate in sarcina, dar am fost o schilodenie toata viata, 50-53 kg, Viorel nu-i gras, este musculos (ei, ceva burta, dar nu se pune, nu? ). In partea mea, pe linie materna, da, sunt grase... mamaia, sora mamei... mama... oooofffff...
Nopate buna si somn usor tuturor, pe maine.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput