Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (294)
Raspunsuri - Pagina 19
cosmi1975 spune:
salutare si de la mine
am culcat baiatul nazdravan si nebunic....s a trezit pe la 8 si a papat ,nu stiu ce i a venit dar ii place pateu de ficat(pui)scandic ...si baga....dar baga apoi am plecat la piata sa mai cumparam cate ceva ptr bianca in cantonament ca mai e un pic,am lau si porumb ca ne place si diverse
GIOVA harnicuta esti...n am facut gem in viata mea(nu ne omoram)
BIANCA bravo ac ai filamt baiatul....parca are cel putin 4 ani
FLORINA
multa sanatate si noroc
IOANA hai ma ca nu i asa urata geanta..pe bune vorbesc
MARAKI jos palaria ac o ajuti pe amica ta...sanatate ii doresc si un bebe sanatos
parfumul meu????????pai ORGANZA
toanca spune:
Mie nu-mi da nici un parfum fluturasi in stomac; mie imi place fffffff mult Truth de la Calvin Klein.
Bianca, chiar asa de ce trebuie sa-i iei cadou sotului sefei?
A......nici eu n-a, facut niciodata gem.
Nici nu stiu cum se face
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Biancas spune:
Sotul sefei mele e director economic la firma unde lucrez eu
(sefa e economista, eu contabil si el director economic
- asta pe statul de plata ), e colegul meu cum s-ar zice. Doar ca el vine la ora 15 ca lucreaza in alta parte.
De la ora 15 la ora 16 pana plec eu suntem impreuna cum s-ar zice. Si azi am aflat ca e ziua lui si eu repede am intrebat-o pe sefa "aha deci luni mancam pizza
? " La care ea a raspuns ca sigur vom manca pt ca ea nu gateste ca mine si nu are nici timpul necesar
. Cu pizza ne tachinam de vreo 3 luni, ei si-au cumparat masina cand am fost eu in Bulgaria si nu au facut "cinste" pt masina noua. Si eu il intreb deseori daca vine pizza aia pe care trebuia sa o faca cinste ca si-au luat masina noua
(inca nu am vazut-o ca cica eram in concediu atunci
). Ne tachinam ...mai trece timpul..
Nu periez pe nimeni ca nu am motiv sa o fac
. Asa ma simt eu bine sa cumpar ceva cuiva pe care pot spune ca il apreciez si care cu siguranta va face cinste luni
. Si eu am dus prajitura si mancare la servici de ziua mea, si sefa mea a dus...si ne-am luat cadouri.
Am dus praji si de ziua Sandrei (mi-a ramas cum am facut 2 tavi si normal ca decat sa o mancam noi sau sa o arunc mai bine o duc la servici.)
.
E sefa cu titulatura ca in rest ne intelegem super bine. Si la ziua lui Dani au fost si cu siguranta si ei ne vor chema la ziua fiicei lor care face 3 ani in sept.
Va
...am citit asha pe sarite, mergem afara cu tricicleta ca i-am promis printisorului si e in culmea fericirii
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Gata, am sosit de afara. Am umblat o gramada pe jos, ma dor picioarele de numa
. I-am cumparat o statueta...lui Nelu i-a placut, el a ales-o. E o negresa sculptata, are doar fusta pe ea si are un ulcior in mana. E inalta si frumoasa. La magazin i-am spus lui Nelu ca e ziua lui ....si m-a intrebat din prima "no...ce ii cumperi? ". Deci...asa suntem noi ma gandesc daca si lui i se pare firesc sa ii cumpar ceva simbolic. Oricum a costat 25 lei chestia aia, merita banii, iar pt pus pe un birou arata super bine.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Bianca asa mai vii de acasa
Santeti colegi si aveti totusi relatii mai apropiate
Merge sa-i dai ceva de ziua lui
aveti idee in cat timp ajunge cu DHL reteta din Ro?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
eee Bianca daca sunteti colegi si va intelegeti bine e altceva. credeam ca e doar sotul sefei tale si atat. si cu sefa te vezi la birou, aveti relatii strict de job si gata.
Cunosc statuetele alea, sunt frumoase, dar merg pe mobila, nu pe birou. cel putin asa le vad eu, pe un raft ceva.
Cosmi, Toanca nici eu nu am mai facut gem, primesc angro de la mama soacra si alta sopacra(cum se spune), de la bunici, asa ca nu am unde tuine borcanele, la cate primesc.
Doar ca mi-a facut pofta Cristina cu gemul ei si am zis sa-l incerc daca nu e mare scofala.
Sincer, si mama s-a crucit cand a auzit ce fac, nu-i venea sa creada.
Daca am avut timp si chef, nu vad de ce nu as face.
Maraki habar n-am cat timp face DHL. posta cam 7 zile, asta ar trebui mai repede 2-3 zile maxim.
De la gradi l-am dus direct in parc, pe urma am fost in oras, la intoarcere eu si Marco ne-am dus cu Touaregul acasa, Clau s-a dus dupa masina mea, vroia sa vada cum merge cu noile anvelope.
Mai...si s-a pus Marco al meu pe un plans, ca unde e tati, etc, etc...nu s-a oprit pana in parcare. l-am dat jos din masina si a aruncat cu cele 2 masinute in masina. mamaaaa...asa m-am enervat si i-am dat una la fund, s-a apucat mai tare de urlat...cred ca ne-au auzit toate blocurile. Oricum, pana a venit Clau de la test drive s-a calmat, dar tare marait a fost.
Din maseluta i-a iesit doar un coltisor, o mai fi marait weekendul asta, dar nu conteaza, scapam curand de dinti/masele/canini.
ma duc sa-l bag la somn, pe maine
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:

Floricel la multi ani 

Sa fi sanatoasa in primul rand, iubita, multumita si fericita 

Mie imi place gemul dar ma abtin ca l.as manca si asa cu lingurita ![]()
Ieri a fost si ziua lui Giorgos
iar ca si cadou c a cerut de la mine? Un " kalimera " cand se scoala si un " kalinihta " cand se culca 

Adica sa tin gura inchisa toata ziua ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
quote:
citat din mesajul lui Giova
Cunosc statuetele alea, sunt frumoase, dar merg pe mobila, nu pe birou. cel putin asa le vad eu, pe un raft ceva.
Pe mobila ma refeream, pe rafturi de birou. Tocmai si-a mai tras un dulap cu vreo 6 rafturi ca nu ne mai incapeau bibliorafturile

Bianca
Biancas spune:
Maraki,,,si nu ai zis nimic ca e ziua lui Giorgos...la multi ani draga
, sa fie fericit alaturi de tine si de gura ta inchisa
. Stii vb aia...vorba multa saracia omului
.
Giova si Dani mai face crizutze dinastea asa ca nu imi sunt straine. Si el e tato-dependent.
Eu am facut gem in tinerete dar nu l-a mai mancat nimeni asa ca nu mai fac. Cat sa fac clatite sau sa manance copii cumpar sau primesc. Gemul meu preferat e gemul de macese 
Noi am fost cu trici, mama ce viteza baga cu ea inca si spune "mami bag viteza "...si pedaleaza frate zici ca se tin hotii dupa el. Azi a cam obosit ca am mers distanta mare si a pedalat intr-una. In seara asta a fost simpatic cand l-am culcat, a cerut olita a stat putin nu a facut nimic si s-a ridicat. Dupa ce s-a ridicat a spus "nu fac pipi a io"
( adica nu face pipi pe el)
Sandra mi-a facut un masaj in talpi ca nu mai puteam de picioare. Chiar se pricepe, simte cu mana unde ma doare (se face un fel de nodul locul dureros). Daca mai creste putin o sa o dau la un curs de masaj ca e hiar talentata si face bine masaj (nu e doar parerea mea ci a mai multor oameni carora le-a facut masaj)
In seara asta Dani a baut 250 ml cacao, a mancat o felie de paine cu pateu si amancat un porumb fiert
. L-a aucat mancatul ragul de el. Pe moment...
Noapte buna, merg si eu la nani.
Bianca
Giova spune:
Salutare!!!
Maraki,
lui Giorgios!!! Multa sanatate si fericire alaturi de tine ii doresc, cu sau fara gura inchisa!!!![]()
si Clau mai are faze dintr-astea, cand vine de la munca si ma pun pe turuit...ma intreaba: "nu ai vorbit cu nimeni azi?"
.
Bianca, super vitezomanul Dani. sa vezi acum slabit, daca o tine Dani tot asa.
Marco e racit bine de tot, am vazut ca dimineata ii curgea si un ochisor.
Maine am vrea sa mergem la Mako, la strand, acum sa vedem.
a fost cu tat-su in parc, eu la piata. acum doarme si cred ca ma bag si eu langa el, ca nu am chef de nimic.
weekend fain sa aveti.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)