Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (294)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki, pai atunci fa rost de reteta si du-te la farmacie sau sa emarga la farmacie si sa va aduca de unde este. Eu nu am auzit de medicamentul asta pana cand a scris Ralu pe forum, habar nu am ce e, am inteles ca e pt gravide sa nu piarda sarcina...nush cum functioneaza ca nu m-am documentat. Dar daca e bun de ce nu se mai fabrica? Sigur are ceva reactii adverse ca altfel nu l-ar scoate ei din fabricatie.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mie nu-mi da nici un parfum fluturasi in stomac Parfumul care-mi place mie este JPG, pe ala vroiam sa il recomand atunci dar am scris Hugo Boss...acum am Elizabeth Arden-5th Avenue, pe asta il folosesc de ani de zile( recomandat de prietena mea dr. grecoaica )

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

bBianca este lumea disperata sa gaseasca Gravibion!Am dat cautare pe net si te i.a durerea de cap cate au nevoie de el Astept sa imi trimita reteta ca mie nu imi da medicul de fam. ca nu e ginecolog si nici eu nu sant gravi. Castigam timp....tipa e in spital in Bucuresti, cica nu e nici acolo mdcm....hz

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

bianca-da mergem cu amandoi copii la mamaia,multumim de comentariile din drop, dar nu sunt trista , chiar f fericita, numai ca pozele sunt facute dimineatza dupa botez , nici nu ma demachiasem, eram obosita ca am ajuns acasa la 5 dim.........maine plecam la o nunta la botosani.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

quote:
citat din mesajul lui Biancas
[Toanca, greierii turci sunt mai al dracului la cantece ca greierii romani .
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ieri nu am mai intrat caci tare marait era copilul meu. cum m-a vazut la gradi, s-a pus pe un plans de m-am speriat. Nu l-a certat nimeni, nu s-a batut cu niciun copil, nimic.
a facut si putina diaree si mi se parea ca arde. ajunsi acasa, m-am uitat la el in gura...CAUZA: ultima maseluta.
mi-a facut si pipi in pat azi-noapte, vad ca odata pe sapt. se mai scapa.
Dim. l-am dus pe Marco la gradi cu Touaregul. Clau a fost sa-mi schimbe cauciucurile, daca tot nu am vandut masina, era musai.
mama ce fain e cu masina, incep sa ma invat cu ea, o conduc tot mai des singura.

ati vazut ca a aparut Nan Junior de la 2 ani?
Eu l-am trecut pe milli de cateva luni, m-as intoarce la asta, dar ii merge bine copilului.
am vazut ca i se duce pielea de pe degetele de la o mana la marco. parca ar fi avut cate o besica pe fiecare deget, la prima falanga, uneori la a 2-a.
Nu s-a ars pe niciunde, asa ca nu stiu...
sa merg cu el la dr

Florina multa sanatate si fericire!!! sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lumea asta, alaturi de baietii tai. sa dea DD sa vina si un bb in curand.
Ana de france am auzit de galeriile astea. sper sa le si vedem candva.
Bianca cred ca nu presimti bine. candva o sa va araat unde sunt banii pt. vacanta si multi altii.
mai fac o portie de gem de caise ca vreau sa dau cate un borcan mamei, soacrei, socrului, surorii, bunicilor, cumnatei...suntem familie numeroasa.
Anasol plecati toti 4 la mare? drum bun sa aveti si distractie faina.
Bianca super ca pedaleaza. Felicitari Dani!!! ieri l-am urcat si eu pe marco si degeaba, pedaleaza putin si gata.
vad ca ne-ai facut turul orasului cu filmuletul.
Ioana esti mortala ce denumire ai dat gentii. si eu faceam spume de daddea Clau atatia bani pe ea, chiar si cu reducere.
Nu mai bine al meu...stie ce schlifosita sunt si imi da bani sa-mi cumpar eu ce vreau.
Parfumul preferat: Blue Light de la D&G. stiu ca si Acinei ii place acelasi parfum.
Silvia si eu am vreo 4 parfumuri incepute, nu stiu cand le termin, m-am saturat de ele.dar pana nu se mai duc, nici nu mai imi cumpar altul.
Maraki chiar e nasol cu Gravibinonul asta. primele 3 luni si eu faceam cate o injectie/sapt., ma gandesc cu groaza daca mai vreau bb si voi avea nevoie de el, de unde sa-l procur.
bine ca l-ai facut rost pt. preitena ta. doamne ajuta sa fie bine si sa duca sarcina pana la capat.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova.,..si eu care credeam ca va razganditi cu vacanta si poate poate. gem nu pui si la prietene si cunoscute ? daca tot faci atata.... Tare m-am socat de Dani ce viteza a prins la pedalat pt prima oara . Nu merita ratata filmarea asta...asa ca am scos telefonul si cum in drop nu imi recunoaste mp4 am pus dincolo. Despre pielea aia...nu imi inchipui ce poate fi si cum arata. Nu stiu ce sa zic...tu stii. Fa o poza.
Florina LA MULTI ANI fericiti alaturi de familia ta. Petrecere frumoasa si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!!
Maraki nasol ca nu se gaseste medicamentul ala... poate o sa o poti ajuta procurandu-i medicamentul.
Toanca razi tu razi dar o sa vezi ca am dreptate .
Anasol distractie placuta la mare, la nunta.....
Ai mei copii iar dorm impreuna la Sandra in camera . De maine raman cu mine acasa nu mai pupa ei beneficii dinastea Eh glumesc dar sper sa nu se invetze Dani cu narav ca n-am chef sa urle cand vreau sa il culc ca vrea sa doarma cu Sandra.
Luni am aflat ca e ziua sotului sefei mele asa ca trebuie sa caut ceva cadou simbolic . Cred ca ii cumpar ceva pt birou...sa vad ce gasesc..un ceas de perete poate...
Duminica mergem la botez la Sebes, botezul e la ora 14 la biserica si de la 15 la masa. Pai astia cred ca eu stau pana noaptea acolo? . noi o sa stam vreo 3-4 ore si acasa ca nu am chef sa ma prinda noaptea pe drum mai ales ca eu voi conduce ca noah...sa bea si Nelu o bere, doua daca tot e chef .

Mergi la inceput

Ce faci Bianca, iti perii sefa? Sotul ei lucreaza la tine la sv? Daca nu, parerea mea este ca nu e normal sa cumperi ceva...nici macar simbolic!

Giova, Doamne fereste sa ai nevoie, oricum te.as ajuta ca tu esti tu Nu as alerga pt persoane cu care nu am mare contact.....mi se pare normal nu?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Florina, sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele! La multi ani!

Giova, eu stiam ca se descuameaza pielea la nivelul palmelor si talpilor cand exista o carenta de vitamina A in organism. Poate la Marco e si de la apa mai dura....

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca daca nu sunteti in relatii de prietenie, doar de serviciu nu vad rostul cadoului. va vizitati? sau doar il vezi pe acolo pe la biroul sotiei?
Maraki mersi, esti o draguta. Inca nu ma gandesc la asa ceva, si sper cand o fi cazul sa nu am nevoie de el.
Ioana mersi, si eu ma gandeam la lipsa vitaminei A, stiu ca odata intreba si Canda. voi vb. si cu dr. sa vedem.

Am cautat pe net despre vaccinul de 2,6 ani. Se face DTP-ul, adevarat. doar ca Infarixul si Pentaximul nu contin doar DTP-ul, ci si alti virusi. asa ca, eu cred, ca il fac pe cel gratuit de la cabinet. Nu sunt eu fan vaccinuri, si chiar nu am de gand sa-i mai bag alti virusi in corp, daca nu e musai.

vai ca nimic nu am facut prin casa. am lenevit si am citit ceva normative, in rest...nada.
afara e cam urat, puiul tuseste/stranuta/curge nasul. de ieri am vazut asta....raceste in plina vara.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput