Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (165)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Gabriela de la Cluj, voi aveti petitori din Cascavalia de nu mai dati pe la noi?

Oare Annisia trece in concediul ei European si prin Cipru, sa dea de Iuli cu bebe Kosmas? Ca mamica din insula nu a scris de fooooooarte mult timp aici.

Tocmai ce am primit mesaj de la o prietena buna care sta in Mexic si care a nascut un baietel pe 25 iunie. cica acolo au concediu postnatal doar 1,5 luni si apoi inapoi pe baricade pentru mamicile din Mexic. Si eu care ma plangeam cu cele 10 luni de aici...

Nana, voi sunteti bine, da?

Maruntescu, cate zile au mai ramas pana la concediu? La Carpatina e secret, cica sa nu o tarasca fetele la Bucuresti si sa o vada fara carapace...cica nu o lasa cu ea in avion, ca e grea si atunci trebuie sa mearga in Romania fara ea si e tare timida... Mey Sim, raman la parerea ca daca vrei s-o vezi pe duamna de Beljica in carne si oase, fara carapace, trebuie sa prepari ceva carnati...

La noi AMR 7 zile...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Melania, este binisor ce ai zis tu acolo. Vezi ca gasesti la Humana, Electrolyt saruri cu chimen, care sunt ok la gust. Poti incerca sa i le strecori in ceai. Multa sanatate si maine sa auzim vesti bune!

Tomasa, am fost si la Triumph, insa din pacate nu aveau nimic nr meu. Zilele astea m-am simtit balena esuata, nicaieri nu gaseam costum nr meu. Unul singur de la Etam am luat ieri, iar cele de azi erau cele mai mari numere din magazinul cu pricina. La Sarrieri aveau tot asa unul singur pentru mine si ala cam ciudat. Cred ca am probat peste 20 de costume zilele astea. Aaa, erau unele superbe la Palmers, dar 300 ron. Eu am limitat bugetul la 150-170 ron pe costum.

Acum chiar ma duc. Noapte buna!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Yaia, numar zilele pana la concediu Deci lupinul asta e. Gasisem si eu pe aici ceva cu faina de lupin si chiar ma intrebam ce e.

Rox ii trimit acusica mail. Sa porti sanatoasa noile achizitii.

Gabitz, m-am delectat cu pozele, super! In rest, ce mai faceti?

Papanash iar coincidenta.

Andries, am scapat cu o cura de 10 zile de Augumentin. Dupa ce am avut uro negativa fara tratament, la urmatoarea (cam la 2 sapt distanta) aparuse iar, dar antibiograma usor modificata fata de cea veche. Asta ma face sa cred ca s-a captusit iar cu ecoli cumva. De data asta era sensibil la Augumentin, asa ca am bagat 10 zile cu Biotics in paralel, cu Bioticsul am mai continuat 5 zile dupa ce am terminat Augumentinul.

Ma retrag, am adormit baiatul si i-am pus gand rau lui tati

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
citat din mesajul lui tomasa

Melania, deshidratarea se verifica in general la tegumete. Il ciupesti un pic de burtica de ex si daca pielea isi revine la forma initiala e ok. De asemenea alt semn de deshidratare este moleseala. Daca e apatic si somnolent tb trezit sa bea, inghitituri mici si dese. Ii poti lua o bautura de rehidratare (cea de la Hipp de care a pomenit Rox, sau saruri speciale din farmacie). Sanatate multa!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
citat din mesajul lui Roxana_G

Melania, este binisor ce ai zis tu acolo. Vezi ca gasesti la Humana, Electrolyt saruri cu chimen, care sunt ok la gust. Poti incerca sa i le strecori in ceai. Multa sanatate si maine sa auzim vesti bune!

Tomasa, am fost si la Triumph, insa din pacate nu aveau nimic nr meu. Zilele astea m-am simtit balena esuata, nicaieri nu gaseam costum nr meu. Unul singur de la Etam am luat ieri, iar cele de azi erau cele mai mari numere din magazinul cu pricina. La Sarrieri aveau tot asa unul singur pentru mine si ala cam ciudat. Cred ca am probat peste 20 de costume zilele astea. Aaa, erau unele superbe la Palmers, dar 300 ron. Eu am limitat bugetul la 150-170 ron pe costum.

Acum chiar ma duc. Noapte buna!

Rox ,

Poze

Am dastea dar scria peste 12 luni...
cam cat sa-i pun
jumatate de pliculet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

'nseara!
sunt ruptaaaaaaaaaaaaaaaa.
papansh, mai iarta-ma cu pozele, ca n-am apucat sa descarc nimica.
Azi pe langa rufe si curatenie am prestat si un oaresce shopping, i-am luat lui Gh rucsac de la vaude, de fapt mie, ca eu il car:)), si i-am luat si Sofiei unul de 6 litri [t copii, cu flori, rosu, e super fdain, si avea si catelus de jucarie cadou.
mi-am luat si eu untricpu f hippy:), plus vreo 6 carti. E un anticariat pe Doamnei, cea mai scumpa carte a fost 5 lei. carti noi, sa precizez, ei vand si carti noi la preturi derizorii. Am luat Primul secol dupa Beatrice de Maalouf cu doar un leu, tot atat a costat acu o luna si cartea despre asasinarea profesorului culianu, f misto, am citit-o la mare.

Rox, teo, l;anga blocul meu s-a deschis un Magazin e incaltaminte numai cu marci celebre, sunt ramase de anu trecut dar arata super si gasesti de exemplu Balerini cu 90 de lei.Si marca tare, gen hush puppies. Mai au un magazin pe Mosilor ei, dar cu articole f scumpe si din sezonul asta.

Yaia, ramane de vazut daca va dori sau nu, datoria mea e insa sa-mi fac planu;)))), ca doar de aia frec menta pe net, sa aflu si eu ce recomanda aia mai destepti dela OMS.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tomasa, mai vazusem la M&S costume de baie dragute, eu de acolo vreau sa imi iau.

Acum chiar am sters-o.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Sabina, pai e de vizitat magazinul ala insa stii ca eu nu prea mai am timp pana plec.

Melania, pai mie mi-au zis sa ii dau la diaree, nici nu am citit ca nu se dau pana intr-un an. Si imi zisesera 1-2 pe zi. Numai ca al meu nu suporta gustul. Cele cu chimen erau accepatabile, insa el a preferat zeama aia de orez de la Hipp.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Melania, sanatate lui Tudor.
pacatoasa mai e vara asta. ooof.
Tomasa, te inteleg. Eu totusi am avut 2 ani jumate de libertate intre alaptat si noua sarcina. faza e ca nu-i prea bine de intarcat cand vine sezonul rece.Primavara spre vara e cel mai bine.
Norocul tau e ca Maria doarme cat de cat noaptea (din ce am retinut), ca la mine la Sofia alaptatul tinea loc de somnifer iar intarcarea nu a rezolvat problema.
oricum, alaptatul trebuie sa faca placere ambelor parti. Ca decat sa-i dai sa suga doar asa, ca scrie-n carte ca e bine.....dar de fapt sa nu-ti placa, mai bine o ghidezi usurel spre intarcare dupa ce face un an. Insa trebuie lasata singura sa decida momentul exact, ca sa nu dezvolte tantrumuri dupa aia.
Cunosc cazuri, dupa intarcarea fortata crize de nervi la greu....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sim, . Nu stiu ce vazusi tu la MS, ca la Baneasa erau toate desperecheate, nu gaseai nene si sutien si slip nr 12 decat la un singur model. Si cam scumpute, era 100 ron numai un sutien, cel care imi placuse era 150 ron. Asa am luat tot costumul cu banii astia. Vezi, de cand sunt pe salariul meu sunt mai econoama.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput