Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (165)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Bernix, ti-a trimis Rox mailul? Ca daca nu, iti fac eu forward.

Marta, cum e Miru?

Asaaa, tocmai mi-a dat sms dr Oros, avem a treia urocultura negativa Se pare ca am scapat si noi pana la urma de afurisita aia de infectie.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Unde ati disparut? Daca-i asa, ma duc si eu in treaba mea, sa fac ture prin casa cu Stefan

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Sim, cum ati scapat de infectie? ce tratament ai facut?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Multumim pt grija...Crpatina, Rox, Mzral...sper ca nu am uitat pe nimeni sunt VARZA.
O zi groaznica...pe scurt:
Facut analiye scaun, urina si sange...totul f bine doar putin scayute globulele albe
Febra a oscilat f urat... acu avea 37,1 ...in 30 min avea 38,7 ca in urmatoarelew 20 min sa ajunga la 39,5...GROAZNIc
Am fost la doctor...deci s+ar putea sa fie roseola sau o viroza...asteptam sa+si faca de cap febra
Partea proasta e ca Tudoir abia bea putin ceai si urla cand sa+i dau nuropfenul sunt terminata...macar daca ar lua medicatia...supozitoare atat pot sa-i dau deocamdata

Scaun nu a mai avutz de dimineata dar se pare ca a fost mai moale de la Panadol

A mancat doar cereale cu orey si apa...o s-i dau si cu laptic ca nu are nimic viral la burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Sim, ghici ce-a mancat azi Ghighi.

paste de orez ( de la Dragon, alimentara chinezeasca ) cu legume. din pacate fara carne ( s-a ars ) dar cu juma de galbenus.
a halit tot, mult . dupa o ora urla de foame si a halit un bibe...... pe la 6 i-am blenduit o piersica mare cu juma de banana si iar a ras tot.....

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Melania, ai grija cu deshidratarea, da-i orice lichid vrea, nu-l forta insa ca daca vomita e naspa......
multa sanatate !

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Gabitz, poze,poze, de-abia astept, hai ca nu mai pun nimic la foc pana nu vad pozele

Sabina, poze, poze, de-abia astept poze. Cand faci scoala soferi , ca a trecut primavara si io-s fara carnet ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

papanash - m-am executat...aici cateva poze...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/mare%202008/
sim - pupici printului mostenitor sa-i treaca buba!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
citat din mesajul lui papanash

Melania, ai grija cu deshidratarea, da-i orice lichid vrea, nu-l forta insa ca daca vomita e naspa......
multa sanatate !

Am reusit sa+l fac sa bea vreo 70 ml de ceai sper ca e bine pt inceput
a si mancat ...i+am dat si Biotics...ramane Nurofenul la ora 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ali, acum ti-am vazut puii. Este o frumoasa Sonia si seamana cu fratele ei bine. Cel putin in poza pe topogan chiar e vizibil, spre deosebire de ai mei care nu zici ca sunt frati.

Sim, scuze pentru azi. Iti dadusem sms dintr-o aedinta, aveam nevoie de nr ala urgent. Insa nu am putut sa iti raspund atunci. Pana la urma ne-am descurcat si am ridicat azi pelerinele de ploaie care sunt chiar frumusele.

Carpatina, cum sa nu ma manance, cand ieri am luat salariul? Oricum am gasit azi cum sa mai scap de mancarimi prin mallul de la Baneasa.

Mandarinutza, multumesc de raspuns. Nu cred ca mai am sanse sa gasesc rochie asa, vad ca a fost la mare cautare. Sa o porti sanatoasa in continuare, ca bine iti sade!

Mai fetelor, ia sa incerc si eu cu painea asta cu unt. El paine mananca, dar nu mi a dat prin cap sa ii pun baiatului ceva pe ea. Deh, daca sora-sa nu punea gura pe asa ceva...

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput