Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (165)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carpatina/carpatina.jpg)
carpatina spune:
Papanasho... io' la un moment dat (cand era mama in "vacanta" in Romania), i-am zis ca am nevoie de 2 ore in care sa pot sa fac un pic de ordine in casa. Cum alternativa era sa plec eu in parc cu Ioana si el sa faca ce era de facut... s-au imbracat si au plecat... Altfel, doar plimbari in jurul casei, asa incat daca plange sa ajunga repede inapoi .
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mandarinutza spune:
Papansh,multumim de aprecieri. II trimite Antonia lui ghighi o perisoara de vacuta virtuala!Antonia e bronzata pe manute si picioare, in rest e alba. La soare o tineam doar in slip pana pe la 10 dupa care ii puneam un tricou, asa ne-a sfatuit dr.
Roxana, in apa intra de obicei doar in slip, dar in poza respectiva era la baita de plecare si nu am mai dezbracata-o. Rochia am cumparat-om acum 2 ani de la magazinul Giulia de pe iancului, dar e marca Nissa romaneasca. Magazine Nissa sunt in Cora si Unirii. E din panza topita si e una din rochiile mele preferate de vara. Acum 2 ani am purta-o la un training pe care l-am tinut pt sucursale si a trebuit sa ma duc sa mai cumpar una pentru o colega si sa i-o trimit prin curier ca ii placuse si ei foarte mult.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Carpatina, multumim!Da Antonia a crescut, i-a priit foarte bine vacanta, mai scazuse in greutate dupa ce a fost bolnavioara, dar a recuperat foarte bine.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
quote:
citat din mesajul lui carpatinaquote:
citat din mesajul lui papanash
Carpatino, uite testoase sunt neamuri cu alea din tara pralinelor ?
Astia au fost mai smecheri si le-au pietrificat... beljii mai fraieri.. si au plecat testoasele lasand carapacele in urma...
=====================
asa si vienezii, au lasat lebedele libere, noroc ca n-au disparut si lacurile....
![](icon_smile_big.gif)
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
myral spune:
Mandarinutza vad ca v-ati simtit f bine in vacanta, am vazut-o pe frumoasa Antonia fara stare dar sa stii ca pare destul de cumintica.Roxana pai nu e mare lucru ea doar molfaie painea daca i-o dau in mana, dar cum nu mai vroia fructe dimineata am incercat eu sa-i dau bucatele de paine cu unt si i-au placut mult.Noi plecam pe afara ca suntem tare smiorcaite.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carpatina/carpatina.jpg)
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui myral
am vazut-o pe frumoasa Antonia fara stare dar sa stii ca pare destul de cumintica.
Nici de Elisa nu zici ca nu mananca atunci cand o vezi in poze
![](icon_smile_big.gif)
Paine cu unt mananca si Ioana...
![](icon_smile.gif)
=====================
gabitz78 spune:
buna.
ne-am intors si noi de la mare....frumos, dar s-a terminat cam repede pe gustul meu!eliza s-a balacit si in mare si in piscina...i-a placut la nebunie. stef si el s-a bucurat de apa.
sunt cam obo....revin mai tarziu si cu niste poze.
pupici dulci tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
sim_stoian spune:
Papanash, eu stiu ce sa mai zis sa incerci? La mine a mers faza cu 'discutia'.
Mandarinutza, am vazut pozele, m-am delectat cu ele. Am salvat si linkul ca sa i le arat sotului cand ajunge acasa pt ca el nu vrea deloc, deloc in Bulgaria (si nici in Turcia ) Antonia pe Duracell, ca de obicei
.
Sabina, willkommen . Na, ca ne-ai prins.
Bee, imi pare rau sa aud de asa probleme. Sanatate lui Razvi. Cu casa cum mai stati? Eventual de-mi pm sa imi spui cum ai rezolvat cu instalatiile.
Andries, ai avut curaj, bravo. Sanatate multa si voua .
Stefan s-a lovit azi cu o usa peste degetul mare de la picior, e vinetie unghia, nici nu stiu cum a reusit ca eram chiar langa el . In rest, a papat niste paste sub forma de orez cu piept de pui, ciuperci si rosii, maine are in meniu pastai cu smanatana si usturoi. Si el haleste cu placere paine cu unt, dar numai prajita
.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Aoleu, Sabina ce povestesti tu acolo! Bine ca ati ajuns acasa, sper sa nu mai aveti probleme.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Gabitz, bine ati revenit.
Pfii, ce pofta de concediu mi se face cand citesc ce povestiti si vad pozele Bine ca mai avem putin si noi pana plecam.
Jurnal de calatorii