Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna seara!
Am fost din nou la dr. ne-a dat un alt siropel, vad ca pe asta il ia mai usor, nu-l vomita, doar ca se stramba ca e cam mult 5ml si n-ea mai dat picaturi de iarba neagra si de merisor (ce ziceai si tu, Oana).
Sper sa fie ok si sa se faca bine repede!

Azi a fost foarte in verva, toata ziua a cantat, chiuit, tipat, vorbit, si la dr. si in parc si in vizita, n-a dormit deloc de la 3 la 9 seara, dar nici n-a prea mancat. Poate suge la noapte sa recupereze.

Vali...trebuia sa suni...eu am telefonul pe vibratii si daca alaptez nu raspund de obicei sun eu inapoi. Ma bucur ca e si fata ta mai bine

Mai...cele ale caror bebei deja merg sau...pe-acolo ceva...fi-mea vrea sa stea ridicata, dar sta mai mult pe varfuri. Si ai vostri faceau asa la inceput? Inca nu paseste.

Pupici si sanatate la bebici si mamici!

Daca nu mai e nimeni, merg si eu la somnic!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vali ma bucur ca printesa e mai bine!!! ar fi super sa ne vedem in bucuresti!!! tinem legatura si vorbim mai in apropiere.

ecaterina,pupici la bubu mic!! sa se faca bine!! si iasmi a mers la inceput pe varfuri.

azi am fost si noi la control, bubu mic are 9.000 kg, 74 cm, si ne apar inca 2 dintisori!!!!

noapte buna!!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Avem cateva poze pe Transfagarasan si cateva la Baile Olanesti la piscina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
citat din mesajul lui lixa

miha, nici eu nu pot sa vad. Banuiesc ca nu ai facut documentul public... Da-i publish sau share pe userul comun de gmail

Mi-am prins urechile in Google Work-ul asta.Acum merge? http://docs.google.com/Doc?id=dd7fwcfw_0hh5r36zx

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
citat din mesajul lui ram0nica

Nu v-au inghetat nasurile pe Transfagarasan?
Ce freza super ti-a facut fii-tu...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc

quote:
citat din mesajul lui ram0nica

Nu v-au inghetat nasurile pe Transfagarasan?
Ce freza super ti-a facut fii-tu...

Culmea e ca era destul de cald (17-18 gr) desi era zapada si unii se dadeau cu schiurile! Inghetai cam pe unde era umbra , in rest, la soare era chiar placut.
Aoleu, nu-mi aminti de freza ca e numai cu mainile-n parul meu!! Are o obsesie cu el! Uneori nu adoarme daca nu il tin in brate si el sa-si infasoare mainile in par. Mi se pare chiar ciudat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ramonica - fff frumoase pozele de pe Transfagarasan. Vaaaaaaaiiiiii ce dor mi s-a facut de locurile alea ... Si baietelul e o minune

_

Aceeasi Marie, cu alta palarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
citat din mesajul lui abramburika

ramonica - fff frumoase pozele de pe Transfagarasan. Vaaaaaaaiiiiii ce dor mi s-a facut de locurile alea ... Si baietelul e o minune

_

Aceeasi Marie, cu alta palarie

si eu zic la fel!
si colajul lu' miha e frumos!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

E tarziu la mine....dar numai pe la ora aceasta mai reusesc sa ma uit pe DC. Mai pup uneori si ziua dar mai rar. Ma mai tineti minte,nu? Am intrat sa va spun ca pe 7 iunie am nascut si eu un baietel Alessio. La semnatura am poze cu el si cu povestea nasterii. Am reusit pana la urma. Va pup si va doresc sanatate bulgarasilor!

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

quote:
citat din mesajul lui danangie

Buna seara,

E tarziu la mine....dar numai pe la ora aceasta mai reusesc sa ma uit pe DC. Mai pup uneori si ziua dar mai rar. Ma mai tineti minte,nu? Am intrat sa va spun ca pe 7 iunie am nascut si eu un baietel Alessio. La semnatura am poze cu el si cu povestea nasterii. Am reusit pana la urma. Va pup si va doresc sanatate bulgarasilor!

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Sa creasca mare si sanatos si s-o bucure pe mami!!

Alexandra Maria
14.12.2007
http://b1.lilypie.com/yKoqp2.png"
http://www.flickr.com/photos/23740155@N08/

Mergi la inceput