Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

quote:
citat din mesajul lui cristi07

quote:
citat din mesajul lui anca_a

buna,

intru si eu in discutia despre mese sub acoperirea vesnicului "va citesc mereu dar nu am timp sa scriu"
creem, eu m-am intors la firma de cateva saptamani si ptr ca inca alaptez iar de acasa lipsesc de la 10 la 6 am fost nevoita sa decalez masa de fructe pentru ora 1 iar cea de legume ptr ora 4-5.
astfel ca la 10 papa lapte in loc de fructe si la 4 fructe in loc de legume.
si eu sunt de acord ca trebuie sa ne adaptam in functie de situatie...

Anca si Alex 14 decembrie 2007

mami de baietel dragut (vazut prin albume), ma zi-ne si nou despre el!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

pai ce sa va zic...e un scump ca toti cei de pe aici de altfel (am vazut poze cu toti)...are deja un dintisor si acuma ii iese al doilea drept urmare e mai marait ca de obicei...se trezeste noaptea sa pape cel putin de 2 ori,uneori, de cand cu dintisorii chiar de 4-5 ori
am inceput diversificarea acum 3 saptamani si deja are 2 mese de care insa nu e prea incantat...
cand nu e marait e vesel, chiuie, rade, vorbeste
sta in fund cateva secunde dupa care vede ceva interesant si o "ia" cu capul inainte. nu se rostogoleste (face juma de rostogolire..se pune?! ) si nici nu merge de-a busilea in schimb ii place sa stea in picioare (sustinut binenteles)
are peste 9.5 kg si eu sunt stresata ca e prea gras...pentru asta as vrea sa nu mai pape noaptea...
eu m-am intors la firma si, desi m-am dezlipit foarte greu si imi este fffff dor de el peste zi, acum ma bucur ca am luat aceasta hotarare...
cam atat despre noi

Anca si Alex 14 decembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Lixa, ce fac baietii nostri printre atatea fetite?? Spune-i lui Cata sa ii trimita mesaj lui RAdu pe mess, sa se faca bine repede!

Am vorbit cu Cata si i-a trimis mesaj lui Raducu pentru insanatosire grabnica Si apropo de baieti, am mai cooptat unul pentru intalnire: Serban de totulii. Fetelor, cine se mai inscrie pe lista pentru vineri?

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
citat din mesajul lui lixa

quote:
Lixa, ce fac baietii nostri printre atatea fetite?? Spune-i lui Cata sa ii trimita mesaj lui RAdu pe mess, sa se faca bine repede!

Am vorbit cu Cata si i-a trimis mesaj lui Raducu pentru insanatosire grabnica Si apropo de baieti, am mai cooptat unul pentru intalnire: Serban de totulii. Fetelor, cine se mai inscrie pe lista pentru vineri?

Filmulete

suuper!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
citat din mesajul lui Vasari
Ramonica, vin la Valcea in jur de 22-23 jul si stau 2 saptamani.

Aaaaa, noi plecam duminica pt vaccinul de 6 luni (amanat la 7 l) si mai revenim in august. Mai degraba reusim sa ne gasim la o intrunire in Herastrau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lixa, am gasit in jucariile Mariei doua broscute (care se pun pe degete) ale lui Cata! Eu sunt recuperatorul.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Vasari

Lixa, am gasit in jucariile Mariei doua broscute (care se pun pe degete) ale lui Cata! Eu sunt recuperatorul.

Tu ai gasit broscutele ratacite sau Maria?

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Azi m-a cuprins elanul creator si uitati ce mi-a iesit.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

miha, nu ma lasa sa vad...

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii

Mergi la inceput

miha, nici eu nu pot sa vad. Banuiesc ca nu ai facut documentul public... Da-i publish sau share pe userul comun de gmail

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Hello...mai venim si noi la o barfa mica, mai ales ca printesa e mult mai bine, Doamne-ajuta!

Aralia , multa sanatate bunicii tale!

Cati, sanatate multa lui Sofi...eu m-am gandit mult la tine cand am fost la mare, dar mi-a fost greu sa te sun,ma gandeam sa nu pic intr-un moment nasol, cand doarme puiul.In plus noi am stat doar in Neptun, am dat doar o fuga la Mangalia, la banca...si am fost destul de mult timp singura, sotul a mai venit la Bucuresti cu treaba...daca mai vin o tura anul asta, promit ca te sun!

BB, Univ. Cantemir e relativ aproape de mine, asa ca poate ne vedem si in Bucuresti...ce zici?

Fetele, daca reusim, ne primiti si pe noi in Herastrau, in gasca voastra? Suntem cam departe, dar incercam sa ajungem vineri!

Vad ca mai multe mamici care alapteaza au probleme cu diversificarea.Si noi la fel, nu prea mananca, mai ales acum, cand a fost bolnavioara...si nu va zic de chinul cu medicamentele!

Va multumim pentru urarile de sanatate si ca ati fost langa noi!
La multi ani tuturor mamicilor si puiutilo sarbatoriti zilele astea, cu scuze pentru intarziere, dar sigur ne intelegeti!
Pupici multi tuturor!

printesa roz

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput