Muresence...la apel!!! (11)
Raspunsuri - Pagina 6
Biancas spune:
Anca.,.nu drept...sunt pe parte de economic...imi da de cap Investitii cu Cistelecan . Nu am invatat suficient in iarna, a fost primul examen si nu eram in forma...naiba stie.. Stiam ca e greu de trecut si nu m-am strofocat prea tare. Sa speram ca de tura asta sa ma strofoc sa invatz sa il iau.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
ladymina77 spune:
Salutare muresence,va salut si eu dupa o perioada destul de lunga de absenta.
Moniland long time...cum esti? Sper ca in regula.Am eu nr de tel a lui Capalna desi nu mai merg la el.Pe mine una m-a dezamagit superficialitatea.
0265261968
0744271539
Bafta si s-auzim de bine
38+
mina
Biancas spune:
Buna dimineata muresecence!!!
Haideti la o ca este pt toata lumea
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
anca_27 spune:
Buna Bia, eu vin cu un ceai de menta si afine ca mi-s deranjata.... Bafta cu Cistelecan, am auzit ca e crunt!
Ladymina, ma bucur sa descopar ca nu sunt singura de pe-aici - asta daca nu vine Criss cu ceva vesti... De fapt, tu mai ai putin de tot...unde nasti, ce medic?
Stie cineva unde se face eco morfologica in oras? Luni merg la medicul meu si-l intreb pe el dar poate stiti si voi.
S-aveti o zi frumoasa, poate mai scapam si de ploaie...eu ma rog sa se termine peninsula ca seara vrem-nu vrem, avem bilete la concerte din balcon si aglomeratie langa bloc. Ati fost?
19+
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Criss75 spune:
Intarzierea la mine se datoreaza stresului cat si faptului ca am renuntat la anticonceptionale. Mai mult ca sigur.
Biancas spune:
Criss, daca ai renuntat la anticonceptionale atunci probabil are legatura. Poate luna viitoare
Anca, nu am fost la Peninsula si nici nu am de gand sa merg. Astfel de concerte nu sunt pe gustul meu. Pt ATB merita sa merg dar cand ma gandesc cati jegosi si rocheri sunt pe acolo...prefer sa il ascult acasa. Deci tu ai distractie gratis acolo? Se aude si la tine sau doar vezi lume?
Acum 2 ani am fost la weekend in perioada peninsulei si au venit niste specii dinastea de la concerte si s-au bagat imbracati in apa(in bazinul de barci), incaltati......deci iti cam dai seama ce fenomene sunt pe acolo. Erau de la cort si vroiau sa se spele..le mai lipsea sapunul
Weekend frumos sa aveti.
anca_27 spune:
Criss, nimic-nimic? Cand ai renuntat la contraceptive?
Bia, nici mie nu-mi place peninsula, poate sa vina ATB ca nu-mi arde de ingramadeala...Noi stam chiar in blocul dinspre strandul 1 mai, parcarea seara e full si noaptea pana la 3-4 zgomot si lumini cat cuprinde, asta e, mai sunt doar 2 zile.
Va pupacesc, s-aveti weekend linistit!
19+
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Biancas spune:
Anca ce mai e cu strandul 1 mai? Mai functioneaza?
Tin minte vara in care am terminat clasa a 7-a toata vara mi-am petrecut-o la strand...zilnic mergem dimineata si ma intorceam la 6 cand ne scotea afara . Imi placea sa inot si ma lasau parintii pt ca aveau incredere . Ce chestie...pe vremea aia nu erau mobile si parintii stiau ca esti in siguranta . Acum...cu mobile si poti vb oricand si parca tot iti e frica sa iti lasi copilul toata ziua la strand cum ma lasau pe mine pe vremuri. Cel putin mie mi-ar fi frica. Voua nu? .
Vara cand am terminat a 8-a am petrecut-o la weeekend, acolo stateam pana la 7, pe 7.30 trebuia sa fiu acasa de dimineata de la 9-10 . Locuiam in Cornisa si era aproape.
Criss75 spune:
Anca, din mai am renuntat sa mai iau, dar nu e prima data. Obisnuiesc sa fac pauza cam 3 luni/an insa pana acum nu-mi amintesc sa-mi fi intarziat atat de mult. Da, 2-3 zile, dar nu 10. Sper sa nu ma aleg cu o dereglare hormonala, ca atunci mai bine ma intorc la AC. Am mai avut asemenea probleme inainte de nastere, cand m-am si ingrasat din cauza unor asemenea dereglari.
Criss si Alex (11.05.2003)