Muresence...la apel!!! (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata gagici....
Noi duminica mergem la Sebes la un botez...in rest prin zona..nu avem program special.
Weekend frumos sa aveti

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Cam liniste prin zona asta.
Kover cred ca se balaceste la mare.
Bianca, distractie placuta.
Noi am fost pe malul muresului la un gratar, ne-am balacit, acum sunt stoarsa ca o lamaie, e prea puternic soarele.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Mare liniste pe aici
Am ajuns si noi acasa, a fost super. Am pus niste poze cu domnisoara mea in drop.
O saptamana frumoasa

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna muresencelor!
Ma ajutati cu un nr. de tel la cabinetul dr. Mihai Capalna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Moniland, pot sa te ajut cu nr. de la cabinetul ginecologului meu, daca vrei. Te asigur ca e ff bun.
Fetelor, nu stiu ce sa fie oare, nu mi s-a mai intamplat in ultimii ani sa imi intarzie atat de mult, trebuia sa-mi vina pe 17 si nici pana in ziua de azi nu mi-a venit.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Buna dimineata!
Fetelor, suntem in cautarea unei bone si ma gandeam ca poate voi ne puteti ajuta sa gasim.De fapt, sora mea are nevoie pt. bebele ei (si finutul meu ) de 10 luni, super cuminte! Daca stiti pe cineva de incredere, trimiteti, va rog, un PM si va raman indatorata! Multumesc !

Mergi la inceput

Criss...poate esti
Camelia nu stiu din pacate...
Moniland nu am unde sa ma interesez pt ca nu umblu la el.
Fetelor ati fost pe la Busteni vreodata? La ce vila ati stat? Nu stiu ce sa aleg./...ne gandim sa mergem weekendul urmator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Buna fetelor,
eu lenevesc, adica reinvatz sa lenevesc: daca fac ceva ce n-am mai facut demult, stat in nestire la tv de exemplu, ma trezesc la un moment dat disperata `vai, eu am de-nvatat` m-am ticnit
Macar am reusit la master la buget, ca e scump de tot (2500 ron/an) si acum mai urmeaza sa iau un post la titularizare, insa stresul mare a trecut.
Alaltaieri am sarbatorit un an de casnicie, 1 an de la nunta, ca cea religioasa a fost in 2006 , noi sarbatorim de doua ori pe an, de fapt in fiecare luna pe 21. Am fost la La Cupola si-am revazut momentele frumoase, am pus si ceva pozici la album, iulie2008.
Criss, haide cu vesti bune, eu nu mai am rabdare.
Bia, ce domnisoara frumoasa ai!
Moniland, stiu doar unde e cabinetul, am dat din intamplare peste el, undeva vis-a-vis de piata din 7 noiembrie, insa cum spunea si Criss, iti dam nr medicului `nostru`, e fte priceput.
Pupici si spor!

19+

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Anca, frumoase pozele, misto atv-ul ...vad ca iti place muntele la nebunie . Si eu dupa ce am terminat cu sesiune nu imi venea sa cred ca nu mai am de invatat . Tare studioasa am fost sesiunea asta si mi-am luat toate examenele, am o restanta din iarna...la jumatea lui august ma apuc ca nu e de gluma, e cu "spaima facultatii" iar . Prin scoala circula gluma ca daca scapi si de asta...te poti considera absolvit...acuma sa vedem . La multi ani cu ocazia casatoriei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Bafta Bia, ce curs iti da dureri de cap? Ceva Drept prin Livezeni? De obicei cei de-acolo sunt sacaitzi, unii..... Bafta! Muntele imi place ca acolo m-am nascut si trait 26 de ani, sunt dependenta de brazi si dealuri.

19+

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput