Muresence...la apel!!! (11)
Raspunsuri - Pagina 7
ladymina77 spune:
Buna dimineata fetelor,
Matinala rau de tot pt ca nu mai am somn bantui si eu pe aici.
Multumesc ,Moni sper sa te-ai descurcat cu Capalna.
Anca,e adevarat ca mai am cateva zile sau poate ore,depinde de printesa cand vrea sa vina.Legat de nastere,am fost la Capalna cateva luni si m-a dezamagit rau ,am aflat intre timp ca medicul cu care am nascut acum 9 ani la T-veni profeseaza si in Tg.Mures si am decis fara sa mai stau pe ganduri sa merg la el.Habor Alexandru se numeste,este o minune de om,il recomand cu caldura la toata lumea.Il gasiti la poli CFR sau pe Pandurilor exista un cabinet de planificare familiala si gine.Eu sunt peste masura multumita de el.De nascut ,nasc la judetean,insa din pacate el nu poate sa fie prezent,sperasem sa ajunga pana acum in spital,asa mi-a zis prin mai ca s-ar putea din iunie,iulie sa faca garzi dar inca nu este acolo ,asa ca merg cu Dumnezeu inainte si ma rog sa fie bine si mai ales sa nu fie nevoie de medic numai de moasa.Sper sa scapam cu bine.
Tu la ce medic mergi?Iti doresc o sarcina usoara si o nastere si mai usoara.
39
mina
anca_27 spune:
Bia, eu sunt de doar 2 ani in Ms, asa ca nu stiu cum a evoluat strandul 1 mai...anul trecut a fost aranjat putin si deschis, insa anul asta nimic, e in paragina. Auzisem ca s-au primit ceva fonduri pt el si vor sa-l faca bazin pt olimpici. Om trai s-om vedea. Astept sa mai vina caldura sa mai dau o tura de Sangeorgiu, Weeekend-ul nu-mi place.....
Criss, eu inca astept sa vii cu 2 liniutze , sau poate ar fi bine sa dai o tura pe la Marius?
Ladymina, medicul meu e Marius Gliga, e fte de treaba si realist, si nevasta-sa e medicul endocrinolg care ma monitorizeaza si ea, ea e si mai si. Jos caciula pt amandoi. Auzisem de Capalna, Gliga mi-a fost recomandat de mai multa lume. Ai facut eco morfologica cumva? Nu stiu unde se face in Ms. Ce sa-ti urez ...nastere usoara cand vrea sa vina printesa , de judetean am auzit doar lucruri bune, eu cred ca merg la Mat Veche, medicul meu face garzi acolo.
Maine mergem la eco sa vedem ce mai face BB, si poate ne arata si ce e. Ai mei fac misto: `vrei sa vezi sexul baiatului?`, toata lumea e convinsa ca e baiat, eu, undeva, intr-un coltzisor mai sper la o Sara. Am emotii deja, muuuuuult e pana maine.
Voi ce mai invartitzi?
Va pupicesc! O duminica nemaipomenita!
19+
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Biancas spune:
Neatza gagici...si eu pe aici...stam in casa pe vremea asta urata .
Sper ca dupa masa sa nu ploaie sa iesim pana la tati la servici.
Anca, sper sa faca si strandul ala ca era frumos pe vremuri. Eco morfologica habar nu am..eu faceam ecografiile la ecograful de la spital... Sa vi maine cu vesti bune
Ladymina77, nastere usoara...deci esti pe ultima suta de metrii... ce e? Fetita sau baiat?
Brigita ce mai faceti?
Restul muresencelor ce mai fac?
Olim pe unde e?.
Aura?
Diana nu a mai scris demult pe aici...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
olim spune:
ce mai faceti fetelor.
noi suntem la maramu, mai stam in tara pana in 14 august, la noi e prea cald, si se pare ca lui Alex ii place mult aici.
nu am net acasa, si e tare greu fara, dar mai avem putin.
va doresc o duminica frumoasa tuturor
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Biancas spune:
Olim...asa deci la Maramu....frumos.
Kover oare ce vreme a prins la mare?
Noi am vrut sa iesim azi afara dar se pare ca nu avem nici o sansa cu ploaia asta
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
kover spune:
am revenit.a fost suuuper.sau nu-s eu pretentioasa.am prins vreme frumoasa,cu soare mult,si doua rafale de ploaie(a cite 10 minute).apa curata,camera de hotel spatioasa,curata,cu personal dragut.copiii ca deobicei s-au adaptat repede.Robert nu a fost incintat ca venim acasa.cu restaurantul hotelului nu am fost multumita(mincare buna dar personal plictisit)asa ca am ales altul.drumul a fost (aproape) fara evenimente.asta e bilantul bine-rau.va pup pe toate,nu am citit tot,daca vremea tine cu noi miine mergem un pic la munte,sau cu cortul pe undeva.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/
Biancas spune:
Kover ma bucur ca v-a placut si ati prins vreme buna. In ce statiune si ce hotel ati fost?
Despre vreme buna...hmm chiar acum m-am uitat pe site pt orasul nostru si am vazut ca pana joi sunt numai ploi, doar marti pare a fi o zi insorita , in rest numai ploi.
Eu aici ma uit la vreme...
http://www.vremea.com/
Facem o plimbare pana la Auchan ca nu am mai fost demult.
Criss75 spune:
Anca, si eu in momentul in care am aflat ca sunt insarcinata am simtit ca e fetita si am trait cu ideea ca e fetita, pana la saptamana 20 cand doctorul a zis:"e baietel". Si eu am tot sperat pana si pe masa de operatie, ca dr. s-a inselat, insa n-a fost asa, dr. a avut dreptate.
Koverbine-ai revenit din vacanta. Ai avut noroc si de vreme buna si de apa curata. In ce statiune ai fost? Parintii mei au fost la Mamaia, se intorc azi(acum asteapta trenul in gara la Constanta), insa mama spunea ca n-a prea intrat in mare pentru ca era plina ochi de alge.
Criss si Alex (11.05.2003)
ladymina77 spune:
Anca ,referitor la eco morfo,nu stiu sigur dar parca Molnar are eco morfo la cabinetul din Dambu dar nu stiu sigur.Oricum ma pot interesa.
Chiar pe ultima suta de m sunt,astept si ma gandesc poate o fi azi,maine la noapte ,cine stie.
Bianca ,avem o domnisoara fff comoda in burtica spre deosebiire de Bogdan care imi muta mereu burta de la loc.In fine sper sa fie totul bine si sa scapam usor si sanatoase.
Va tin la curent.
39w+1d
mina