Muresence...la apel!!! (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

anca:deci e "afacere familara"e draguta famila Gliga.pe el l-am vazut o singura data pe motocicleta ,in schimb cu d-na Gliga ma intilnesc saptaminal aproape.acum trei zile povestea ca deja are un copil rasfatat.e plina de energie,optimism.te incarca pozitiv.dar am inteles ca inca nu lucreaza.esti pe mini bune!cu pregatirile sint inca in faza de liste,....planificari.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am fost si noi pe malul Muresului si i-am tinut ziua Sandrei. A fost cald si placut la umbra.
Kover, spor la facut bagaje. Cand plecati?
Anca e plin de masini la weekend catre aleea ca nu se poate trece calea ferata de la salvare ca lucreaza acolo. Am fost si eu ieri si era full de lume, azi cred ca si mai multa lume a fost. Si la Sg_mures a fost plin azi, acum cand am venit am vazut ca erau parcate masinile pe strada principala ca parcarea era plina. Am vb cu cineva care a mers la 10 si nu a mai avut loc de parcare inauntru
Maine incepe o noua sapt...pe mine ma asteapta multa munca dar trec cumva 2 sapt

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Carola, cand e plecarea la mare?
Concediu placut va doresc.
N-am inteles, de ce n-ar lucra d-na dr. Gliga?
Apropo, dr. Gliga e si ginecologul meu. Foarte fff dragut dr.si foarte bun.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Intradevar, sunt niste domni amandoi, si profesionisti. Ea cel putin, e plina de viata si de optimism, te simti reincarcata si psihic dupa o sedinta. Eu stiam ca lucreaza, fusese la o conferintza in Portugalia, chiar dupa am fost eu la ea, poate o fi in concediu?
Bia, dar ce e dupa aste 2 sapt de munca? Iar concediu?
Carola, spor la pregatiri! Stii tu...incarcatoare de tel...de baterii de aparate ca sa ne aduci multe poze....
Criss, imi spusesei ca Gilga asista la nasteri, acum sunt putin stresata, l-am intrebat daca atunci o sa poata veni, pe la mijl lui deccembrie, si mi-a raspuns `o sa vedem, daca ma lasa astia (adica conducerea maternitatii presupun) poate merg in concediu, dar vedem atunci`. Na, grozav m-a incurajat. Sper sa fi glumit, ca era si sotul inauntru, si cu el doar glume face ca se stiu de mici.
Mda, si eu sunt putin absurda, vreau in iulie sa stiu ce face omu` in decembrie....
V_am pupat si o saptamana nemaipomenita!

18+

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Anca nu draga as vrea eu...ma asteapta 2 sapt grele cu depus de declaratii

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui anca_27

Criss, imi spusesei ca Gilga asista la nasteri, acum sunt putin stresata, l-am intrebat daca atunci o sa poata veni, pe la mijl lui deccembrie, si mi-a raspuns `o sa vedem, daca ma lasa astia (adica conducerea maternitatii presupun) poate merg in concediu, dar vedem atunci`. Na, grozav m-a incurajat. Sper sa fi glumit, ca era si sotul inauntru, si cu el doar glume face ca se stiu de mici.
Mda, si eu sunt putin absurda, vreau in iulie sa stiu ce face omu` in decembrie....
V_am pupat si o saptamana nemaipomenita!

18+

pozici
_

Anca, adevarul e ca si eu eram stresata din acelasi motiv, desi dr. mi-a promis ca vine la nastere, si cum se presupunea ca va fi cezariana, asta era cea mai mare grija a mea, ca nu cumva sa nu poata veni. Si in momentul in care eu eram monitorizata in sala de nasteri, si l-am vazut intrand pe usa, am rasuflat usurata si mi-am zis, sigur va fi bine. Aveam senzatia ca simpla lui prezenta ofera siguranta, nici nu stiu cum sa exprim ce am simtit in momentele acelea. Oricum, eu am avut incredere in el de la inceput pana la sfarsit, si in final a fost bine. A, copilul meu s-a nascut intr-o zi de duminica, 11 mai, chiar de ziua doctorului. Si i-am mai pus si numele Marius.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Frumoasa poveste , sa-ti traiasca Marius ... insa asta se intampla in 2003, poate s-a `modernizat` cum o fac toti medicii mai nou. Am inteles ca nici macar la judetean nu te mai asista medicul, nasti cu cine e de garda. Oare Oana cu cine-a nascut?

Haidetzi la cafea fetelor, ca azi sigur nu mergetzi la strand, eu n-am somn, sunt happy ca aseara am batut palma cu cumparatorii garsonierei, urmeaza hartzoagele si ne putem indrepta si noi spre apart cu 2 camere macar - traiam cu frica ca nu mai reusim sa vindem si va trebui sa ne ingramadim cu BB aici.... Si sunt si cu stresul pe mine ca maine am titularizarea.

V-am pupacit, o zi...racoroasa!

18+

Voi ati luat pt bebei dinainte lucruri- patutz, carutz, pampers s.a.?

pozici
_

Mergi la inceput

Ancaaceeasi poveste era si in 2003, sefa clinicii nu l-a avut niciodata la suflet pe dr., si asta pentru ca e un medic foarte bun si are f.multe paciente. Dar pentru asta tot a venit la nastere, si dupa cum vezi si pe emycor a asistat-o.
Pana la urma nu mi se pare normal sa nasti cu medicul de garda, ca doar de aceea mergi luna de luna la un anumit medic, el deja te cunoaste, iti supravegheaza sarcina si tu ca pacienta ai incredere in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Salutare si pupici la toata lumea!
Ne-am intors din concediu (din pacate ). A fost bine si frumos, vremea superba, marea calda...Eram care de care mai tristi in ziua plecarii! Teodora a plans vreo 3 zile la rand ca nu vrea in Germania si sa mai stam in Grecia. A invatat sa innoate si n-o mai puteam scoate din apa. Pacat ca a trecut asa de repede si ne-am intors aici la frig si ploaie. Asta e! Sper sa ajungem in Romania si sa mai prindem acolo ceva zile de vara!
Zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Raspund in fuga nu va suparati, tare rau stau cu timpul, sper ca in 2-3 luni sa fiu mai prezenta
Am nascut cu dr. Turos, la spitalul mare, a venit pt nastere, si eu zic ca a fost de nota 12 in primul rand ca m-a incurakat la naturala - desi destui ma considera prea batrana sa fac copii, daramite natural dupa cezariana - si mi-a placut ff mult cum m-a sustinut la expulzie cand ma cam pierdusem - plus ca m-a cusut super-fain si delicat.
E medic tanar - si-a dat anul asta specializarea - insa si acum 2 ani cezariana la Paul tot el mi-a facut-o si a fost super-super si atunci.

Na, pupici pt voi de la noi pt toata lumea - citesc aproape zilnic da' n-apuc sa si scriu....

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput