Muresence...la apel!!! (11)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Anca, la ce te referi cand spui ca fetita aceea nu e ok? Ce e in neregula cu ea? Ce i se pare mamei ei in neregula?
Pai ar trebui dusa la un pediatru, vorbit cu un pediatru bun si vazut unde sa isi faca analizele daca de sange e vb.
Weekend placut

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Bia, adica nu e bine ca e... anemica, si fara vlaga, raceste tot timpul.... O sa mai intreb in stanga-dreapta sa gasesc pediatrii buni in Ms.
Nu mergeti la balaceala azi? E o zi superba. Mergeti si pt mine, eu fac curat, gatesc si-nvat.
V-am pupat!

17+

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Anca, cred ca ar trebui sa te interesezi la o clinica particulara de un pediatru bun. Cred ca un pediatru de la cabinet nu ia pacienti daca nu sunt ai lui. Cred. Bafta sa gasesti sa o poti ajuta.
Eu am facut 2 placinte pt maine, una cu visine, una piersici,pt ca maine ii tin ziua Sandrei la gratar cu prietenii si familia pe malul Muresului. L-am culcat pe Dani iar cand se trezeste mergem la balaceala la Weekend . Sandra e la Lacul Rosu si la Cheile Bicazului pana deseara. Am vb acum cu sora-mea si la Lacul rosu nu se poate face baie doar poti sa inchiriezi barca sa te plimbi, 30 minute costa 25 lei.
V-am weekend placut tuturor.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

cred totusi ca vom merge in "direct".ca nici sotul nu e incintat de opriri.desi eu asa simt ca nu voi rezista.si vom merge noaptea,a doua zi voi pica.am o stare de oboseala...cred ca voi scoate scaunul lui Robert din spate,ramine doar a lui Kristian sa am si eu spatiu in spate,linga ei.azi nu mergem la weekend,au fost baietii inainte de masa(ca eu am lucrat).dupa-masa vin socrii sa ma"felicite".ca de o saptamina tot imi aniversez ziua.da'am primit o floare de camera superba.de la colegele mele.nu exagerez.este anthurium,e ca flamingo in miniatura.suuuperba.un weekend frumos.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

Ce frumoasa e anthurium ... s-o stapanesti sanatoasa Carola. Eu mi-as fi facut buchet de nunta din anthurium dupa capul meu...insa am ramas la clasicii trandafiri ca-mi gasisem rochia de asa natura.
Nu pot sa-mi imaginez ce e azi la Weekend, eu stau in Aleea, si pana aici la bloc e full de masini, peste tot, pe spatiu verde, ambele parti ale drumului pana aici ocupate, se circula cu greu pe doua benzi. Sunteti si voi pe-acolo?
Duminica frumoasa mai departe!

17+

pozici
_

Mergi la inceput

noi acasa!baietii dorm.eu am inceput sa fac programul pe urmatoarele zile,listute,etc...ai mei au fost la weekend inainte de masa.deja la 9 erau acolo.eu nu am fost!din motive personale(lunare!!!).anca:poate ai scris si nu am retinut:cine e ginecologul tau?mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

quote:
anca:poate ai scris si nu am retinut:cine e ginecologul tau?

marius gliga, si ma `monitorizeaza` si sotia, endocrinolog, camelia gliga, ca-si fac de cap tiroida si testosteronul si prolactina. isi faceau adica. las ca-i bine c-au aparut acum `problemele lunare`. cum stai cu preg pt mare, cand plecati?

pozici
_

Mergi la inceput

anca:deci e "afacere familara"e draguta famila Gliga.pe el l-am vazut o singura data pe motocicleta ,in schimb cu d-na Gliga ma intilnesc saptaminal aproape.acum trei zile povestea ca deja are un copil rasfatat.e plina de energie,optimism.te incarca pozitiv.dar am inteles ca inca nu lucreaza.esti pe mini bune!cu pregatirile sint inca in faza de liste,....planificari.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

anca:deci e "afacere familara"e draguta famila Gliga.pe el l-am vazut o singura data pe motocicleta ,in schimb cu d-na Gliga ma intilnesc saptaminal aproape.acum trei zile povestea ca deja are un copil rasfatat.e plina de energie,optimism.te incarca pozitiv.dar am inteles ca inca nu lucreaza.esti pe mini bune!cu pregatirile sint inca in faza de liste,....planificari.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

Mergi la inceput