Muresence...la apel!!! (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara...
Anca...hai ca nu suntem pe baricade diferite...stii bine ca fiecare profesor e cu toanele lui si trebuie sa joci asa cum iti canta ca doar el are "cutitul". Unde v-ati luat garsoniera? Deci e ultimul etaj nu? Pai ati platit voi acum dar in timp sa va dea asociatia banii, sa recupereze de la locatari. Asa e normal. Cu fumatul...hmmm si eu fumam mult si nu mi-a spus niciodata sa imi iau orbit sau sa ma spal pe dinti . Poate nu l-a deranjat nici pe el...sau placerea sarutului a fost mai puternica ca mirosul (oh...cat romantism la mine ). Spor la facut zacusca, anul asta fac si eu la scoara sau imi face ea... sa vedem.
Brigita tare harnicuta esti...spor la pus borcane .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Stai linistita Bia , stiu ca sunt si profesori cu toane, si parinti cu toane, si elevi cu toane. Spor la facut zacusca, de preferat s-o faca soacra .
Povestea cu asociatia e lunga, e apartament la ultimul etaj, deocamdata mai stam in garsoniera pe care-am vandut-o. Izolatia a fost facuta acu 2 ani din banii asociatiei, de un vecin. Daca ne luam de el da vina pe asociatie ca i-a luat materiale proaste, daca ne ducem la seful de bloc, da vina pe vecin, daca mergem la vecini - ei au dat bani pt reparatii. Dac-ar trebui sa dam in judecata pe cineva, ma-ntreb pe cine, e evident c-au intrat niste banutzi in niste buzunare. Asta e, l-am luat mai ieftin, am vrut ultimul etaj, platim. Pana ne facem casa, undeva, candva, sa fim sanatosi acolo si le-om face pe toate.
Nu stiti unde gasesc borcane? La Real vazusem da-n seara asta n-am gasit decat mari. Am avut tone insa le-am facut vant la mama, bunica, matusa, nanasa...

25+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27
Nu stiti unde gasesc borcane?
25+Sara

pozici
_

La AUCHAN,cel putin ieri gaseai

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
poze din concediu ... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

Ce mai fac muresencele dragi?Vad ca pe BIANCA a lovit-o un val de romantism. Hai ca vin cu o intrebare:unde pot gasi cap de rezerva ptr. periuta de dinti(Colgate) electrica?
Azi nu fac nimic!!!Adica nimic ce are legat. cu borcanele!Noi suntem mari consumatori de asa ceva,in fiecare toamna lucrez ......Asa, ca sa va dati seama , bulion am facut din 60 kg de rosii,gem din 40 de kg. prune, zacusca cam 180 borcane, castraveti 30 kg etc.E drept ca nu ma obliga nimeni, dar adevarul e ca-mi place sa pun conserve ptr. iarna,oricum sunt adepta lucrurilor home made....
CRISS, hai sa te cicalesc un pic:ceva vesti ? ....despre BB2
CAROLA au inceput nazdravanii gradinita?
toate fetele

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
poze din concediu ... ...

Mergi la inceput

Neata buna gagici...eu acum am ajuns la servici...am avut ceva treaba in centru.
Brigita mama da harnicutza ai fost tu vara asta..ca o . Capete de periutza ma gandesc ca gasesti la Real, metro...super sau hipermarketuri. Poate si la o Darina...

Anca borcane gasesti in piate...si in dambu si in tudor am vazut la tonete. Tu parca nu stai in zona dar...daca ai da o fuga in piata sigur ai gasii. Si la magazinele mari (hiper, supermarketuri normal). Nasol cu asociatia aia...asa se intampla
Mai revin...am ceva urgent de facut.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Brigita, am zis eu ca esti o harnicutza. Eu am facut mai-nainte revizia la borcanele de dulceata incepute si uitate de vreme, sa mai fac rost de borcane, noi mancam dulceata/gemul doar in clatite sau cand imi mai vine mie pofta de dulce asa goala, si mai am o prajitura in care mai pun dulceata, care-o fac din an in pasti. Si majoritatea le primesc, asa ca la dulceturi nu ma bag.
Zacusca e la foc, dupa masa o sa dau iama prin targ pe unde mi-ati spus sa vad de borcane.
Capete de periuta am vazut si eu, tot la un hipermarket de asta, da nu mai stiu unde.
Pusici!

25+Sara

pozici
_

Mergi la inceput

Anca asa si noi cu gemurile...mancam din ani in pasti. Eu nu sunt amatoare de gem, singurul gem care imi place e gemul de macese...sa imi unt pe paine si gem de macese. Fara unt nu merge.(si pateul doar cu unt il mananc...fara parca nu are gust)
Alte gemuri am prin camara dar nu le mananca nimeni. Lui Dani ii place gemul dar numai pt nu ma agit...cumpar 2-3 borcane pe an. Chiar ma uitam si eu in camara...mai am gem de 6 ani acolo, pus de tatal meu. Am de afine si mure. De afine nu imi place si oricum constipa Nici nu l-am mancat pt ca am avut motive....adica cand ma gandesc ca saracul s-a dus la munte prin iulie sa culeaga mure si afine...a mers pe jos prin padure mult, s-a obosit...i s-a facut sete a baut apa rece de izvor...s-a racit...a facut pneumonie...nu a stiut...nu s-a tratat cum trebuie si in decembrie am aflat ca are cancer... in iulie urmatorul an a murit ....nu mai imi trebuie nici un gem . Il pastrez...amintire de la el... are si eticheta cu scrisul lui. L-a facut la Sebes cu bunica-mea ca era plecat acolo si ne-a adus borcanele gata facute...umplute cu gem.
In rest...la clatite tot gem de macese folosesc si ce am facut eu anul trecut nu imi place ca l-am facut cu pikant fix si nu a iesit asa bun cum imi place bine. Asta e bun sa il fierbi mult, sa fie gros si dulce .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Mama... fetele ce va aveti cu astea... Eu in viata mea nu am pus o muratura, ghiveci sau gem... nu am facut niciodata... asa ca v-am notat stiu la cine ma infiintez la iarna [:P].

Va anunt ca de ieri sunt singurica, baietii au plecat in Delta. Asa ca mi-am facut de cap si ieri am citit pana pe la vreo 3. Am pus mana, in manuscris, pe o carte super faina, cand va apare va dau de stire, merita citita... super, o savurez, ma enerveaza ca se termina, azi am terminat-o si ma oftic...

Diseara pe la 19 ma duc cu niste prieteni sa joc badminton...hehe! sa vad daca mai stiu sa tin paleta in mana...

Dupa amiaza placuta!

Mergi la inceput

Buna dimineata la
Aura boerie pe tine...fara baieti, joci badminton . Si eu am jucat azi vara cu sotul meu la weekend si tare bine a fost, nu am mai jucat de ani de zile. Mi-am amintit rapid cum se joaca,adica cum se da cu paleta sa tii fluturasul cat mai mult in aer.
Noi ne pregatim sa mergem la festival la Ibanesti. Anul trecut am facut poze cu Cristian Tabara, sa vad anul asta cu cine ma mai pozez ( Buzdugan si Gianina Corondan sunt prezentatori). Maine seara la ora 22 vine Nana in concert dar....e cam departe sa mergem....sa vad ce chef am maine. Nu ca ma dau in vant dupa Nana dar...e un concert in plus vazut.
M-as duce mai bine maine ca azi e deschiderea dar sora mea lucreaza maine, socrii mei sunt deja acolo...asa ca...mergem azi si noi.
Poate maine facem un ultim gratar daca e asa vremea

Aici e programul festivalului:http://www.infoms.ro/home/detalii-stiri/article/2551.html

V-am , sambata frumoasa sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Salutam si noi gasca de muresence.Cu intarziere e drept dar ne intelegeti ca suntem mici si nu putem:).
Crestem ,suntem cuminti,mai plangem seara dupa baita dar ne descurcam.
Azi am iesit prima data afara ,pana acum numai pe balcon .A fost asa de bine parca eram pe alta planeta.
Bia,ziua lui Bogda e pe 28.05.99.scuze de intarziere.
Fug ca s-a trezit.
Borcane sunt si in Transilvania.
We placut va doresc.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77

Mergi la inceput