Muresence...la apel!!! (11)
Raspunsuri - Pagina 18
kover spune:
cautam eu ;si nu am gasit-o,deci inca nu am primit-o(pt. absenta).mersi de informatii Bianca.si noi ne aprovizionam cu cascaval si altele,sper sa ajungem si noi,desi nu stiu cum,pt ca eu lucrez simbata pina la ora 13.la mine e agitatie vesnica.saptamina trecuta pus pe iarna,mers tot a doua zi la stomatolog.simbata aniversat ziua lui Kristian.saptamina aceasta cam la fel;acum cica fac gemul de afine,mai am bulionul,mersul la stomatolog deja e ceva obisnuit(mi se strica in ritm rapid dintii,ca ma mir.am avut doua sarcini si doua alaptari consecutive si fara nici o urmare in gura mea(mergeam doar la control)si acum....inca la oftalmolog nu am ajuns(saptamina viitoare),pe urma vine "vizita"la ginecolog,asa ca vebitul meu lunar merge la medic.aura:mergeti la gradi?bianca,brigita:cum stati cu pregatirile pt. scoala?la toata lumeamamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/
Biancas spune:
Aura, Kover, nu aveti de ce sa imi multumiti . Si noi mergem sambata...pe la amiaza...atunci am inteles ca e deschiderea. Chiar acum am vazut reclama la Protv la stirile locale. Cica vine si Nana dar parca vad ca e sambata sau duminica seara. Bunicii sotului sunt din Ibanesti si as avea unde sta daca am vrea sa ramanem dar..."nu mi place acolo" plus ca joia viitoare am o restanta . Asa ca...e destul ca pierd o zi de invatat.
Kover cu scoala stam ok, "asteptam cu nerabdare" clasa a 5-a , am cumparat deoamdata rechizite si de toate...sa vedem ce ne mai trebuie, sa vedem daca s-a votat ceva cu uniformele... Of doamne...n-m chef de scoala iar, diriginta noua...cine stie ce figuri si pretentii are fiecare profesor..of of. Norocul e ca cel putin asa ni s-a promis ca clasa a 5-a vor merge de dimineata la scoala...din a 6 nu se stie...dar 90 % de dupa-masa...plus clasa a 7-a dupa masa...intr-a 8 iar dimineata. Dupa masa e nasol la scoala, si eu am fost...toata ziua e pierduta..te trezesti tarziu...pana te imbraci, mananci, speli, invarti trebuie a mergi la scoala...seara can ajungi acasa faci teme ...urata perioada oricum.
Aura, Kover , care mai mergeti la targ...daca ma vedeti si ma recunoaste-ti... trageti-ma de maneca si strigati ca sunteti aia ...ca eu nu va stiu.
Anca...cum a fost la scoala? Nu a uns-o nimeni cu slanina sa o manance cainii?
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Criss75 spune:
Noi am inceput gradinita in forta. Ma gandeam ca Alex va face mofturi ca s-a dezobisnuit de mersul la gradi. Dar s-a adaptat foarte repede, e foarte incantat de felul in care arata gradinita dupa renovare, de intalnirea cu colegii de grupa si cu doamna educatoare (una din ele).
Criss si Alex (11.05.2003)
OanaRusu spune:
La multi ani Krisian - ce repede au trecut 2 ani!
Nu-i asa, Carola, ca deja e baiat mare? Eu ma mir in fiecare zi de Paul
Ia uitati ce mai facem noi
Sambata avem botez, deci fara cascaval si smantana dar cu distractie maaare!!!
la muresence, fara discriminari
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
brigita spune:
'neata la muresence!
Mersi ptr. aprecieri,nu am avut reusit sa va spun ca am ratat plecarea la munte,in drum spre casa am primit tel.:fratele meu a avut accident moto,e la spital in stare grava.Acum e bine , a avut 2 operatii,e acasa deja,3 luni :pat,sper sa fie bine.Da uite ca am ratat plecarea la munte,sper sa putem pleca pe la sfarsitul lunii.
In rest ,suntem bine,ma cam termina conservele astea...inca putin si gata.
A ,era sa uit:nu mai fumez de 5 zile.BIANCA am incercat si eu medicamentele, da dupa 4 zile(primele 7 zile de tratament mai poti fuma) am zis ca renunt(ma simteam rau de tot),oricum luasem deja hotararea de a renunta la fumat ,asa ca....am renuntat si la med. si la tigari.
LA MULTI ANI KRISTIAN!!!!!
Asteptam cu nerabdare scoala, adica Timea,in afara de caiete, am luat de toate.
Pupici
Distractie placuta la botez ,OANA.
BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
poze din concediu ... ...
canuta-om-sucit spune:
La multi ani Kristian!!!
Da mergem la gradinita, insa acum mai nou plange de dimineata cand se scoala ca nu vrea la gradinita si plange....
Biancas spune:
La Multi Ani Kritian.Kover sa iti traiasca baiatul si sa iti aduca numai bucurii.
Of...ca nu am vazut...daca nu mai schimb capitolele asa des
Oana super pozele, au crescut amandoi de cand nu i-am mai vazut. Paul va frange multe inimi cu ochii aia . Distractie placuta la botez.
Aura unde il duci pe Dimitrie la gradi? In oras presupun nu? Tot in unirii?
Brigita imi pare rau de excursia ratata si de accidentul fratelui tau, bine ca acum e bine. Mie imi groaza de motociclete ..si pe buna dreptate. Felicitari pt fumat, mie nu mi-a fost rau de ele, atata ca aveam un gust ciudat in gura cand fumam...parca nu mai avea gustul ala tigara. Eu si fumam mentolate si poate de asta. Am un prieten care a inceput tratamentul, a tinut o luna si nu s-a putut lasa, a spus ca el nu poate renunta la placerea de a fuma dimineata (si nu numai) o tigara langa cafea.
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Stiti ce sunt curioasa? Apropo de fumat...
Cum e cand te saruti cu cineva care fumeaza?...(de asta sunt curioasa pt ca sotul meu s-a lasat de vreo 2 ani de fumat si eu doar din februarie dar nu mi-a spus niciodata ca miros sau sa nu mai fumez). Hm...la mine in familie nu fumeaza nimeni, dar ciudat e ca simt orice om care a fumat, mai vin clienti la servici si miros a tigara...clar ca inainte sa urce sus au fumat o tigara (unii miros mai tare, altii mai putin). Pe strada simt miros de tigara daca de ex trec pe langa cineva care e cu tigara aprinsa.
brigita spune:
Habar n-am! Nici sotul nu fumeaza din 2004,dar in schimb eu am auzit cel putin o data pe luna ca ar fii cazul sa renunt.Binenteles ca am renuntat cand m-am hotarat eu! Inca nu am ajuns sa simt cine a fumat si cine nu, nu poftesc tigara daca vad pe cineva fumand,in schimb i-mi lipseste tigara de dim.,cu cafeluta(si la cafea am renuntat),nu prea mai ies pe balcon(acolo fumam ), dupa mancare iar i-mi e pofta, si lista poate continua. Da trece si asta.
Nici mie nu-mi plac motocicletele, motociclistii(mai ales in trafic),o singura data m-am urcat pe motor, dar a fost de ajuns.
Va pup, ma intorc la zacusca,am gatat cea cu fasole, ma apuc de cea cu vinete.Ieri am terminat de pus castravetii, alaltaieri ketchup-ul, maine mai vad eu.
BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
poze din concediu ... ...
anca_27 spune:
Hi hi, eu ma pup cu sotul meu, el fumeaza la greu, si cate un pachet pe zi, eu deloc, uneori e cam `amar`, si de cele mai multe ori evit ori eu, ori el, daca nu e spalat proaspat sau cu Orbitul la purtator. Dar nu ma deranjeaza, acum ca ati intrebat mi-am dat seama.
Ce mari sunteti Oana!
Ce fete harnice, Brigita mai ales, la mine a venit azi mama vitrega cu vinete gata coapte, fasole gata fiarta si dimineata facem zacusca. V-o imprumut?
Bia, mersic de stiri, insa n-avem timp de nimic, seara picam franti, a doua zi de la capat, lucrarile la apartament se lungesc, proprietarii grasonierei ar fi trebuit sa se mute de la 1 sept, am refacut acoperisul pe cheltuiala noastra ca asociatia a ridicat din umeri, schimbat instalatie electrica si tevi la baie ca e slabita si curge la vecinul, izolatie la camere ca e mucegai, sapa de ciment in camera, .... s.a. Aseara cand a venit doamna de la gaz si ne-a zis ca tb sa-i dam si ei in jur de 700 am ajuns la apogeu, m-am retras pe balcon sa ma calmez si sa nu ma vada sotul meu. Si el e la fel de stresat, daca devin si eu cine stie ce iese.
La scoala e bine, o sa merg cat pot, d-na directoare e o scumpa, colegii la fel, insa tot aud sintagma `parinti cu pretentii`...m-am distrat mai-nainte citind ce-ai scris cine stie ce figuri si pretentii are fiecare profesor, si uite cum ne situam fiecare de partea lui a baricadei.
Pupici tuturor muresencelor si spor!
25+Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)