Muresence...la apel!!! (11)
Raspunsuri - Pagina 20
Biancas spune:
Buna seara ..
Ladymina am vazut pozele voastre..mai ales cele cu printesa mica...sa va traiasca, e o dulcica. Am vazut ca ti-ai facut poze cu sala de nastere
. Bogdan e un frumusle blondutz, seamana cu tine dupa cate imi dau seama.
Noi am ajuns acasa...a fost frumos, am fost si pana la Lapusna in vizita...pacat ca drumul e cam rau in rest zona superba...
Am pus si poze in drop
www.dropshots.com/biancas1#" target="_blank">Aici
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Criss75 spune:
Buna seara la muresence.
Vad ca pe toate v-a lovit harnicia, puneti conserve in cantitati industriale...
Brigitta, 180 borcane cu zacusca???
Si sa-ti raspund la intrebare, bb2 e la barza.
Noi am fost la balaceala si ieri si azi la week-end. Cred ca a fost ultima baie la wee-kend pe anul acesta dar a fost foarte fain.
Ladymina, ce idee sa fotografiezi sala de nasteri...
Pe mine cand m-a dus doctorul prima data in sala de nasteri sa monitorizeze bataile cordului fetal, am zis ca nici nu arata asa de rau, ma asteptam sa arate ca o sala de tortura...![]()
Pana la urma am ajuns in sala de operatie care mi-a placut mai mult cum arata.
Criss si Alex (11.05.2003)
Criss75 spune:
Bianca, bine am vazut eu???
Poza cu Eugen Nicolaescu? 
Frumoase pozele...
Criss si Alex (11.05.2003)
Biancas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Criss75 Bianca, bine am vazut eu??? Poza cu Eugen Nicolaescu? ![]() |

Daaaa
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
brigita spune:
Si , si cu Tamas
!!!
BRIGITA mami de
TIMEA(13.11.2001) si
ADRIENN(16.10.2004)
poze din concediu ...
...
brigita spune:
CRISS,mama ei de barza!!!
Da las ca vine primavara....
Ia ghiciti ce fac? Am ajuns si la gogosari
.....si maine :gogosari cu conopida.
Pupici
BRIGITA mami de
TIMEA(13.11.2001) si
ADRIENN(16.10.2004)
poze din concediu ...
...
anca_27 spune:
Hello muresence, haideti cu toatele la o
!
Bia, sa iau mai din urma, trista povestea cu tatal tau, nu e neaparat ca acea iesire la munte sa fi fost de vina - de fapt sunt sigura ca stii si tu asta - bunica mea de 80 de ani, voinica si iute ca un zmeu are o vorba `moartea nu cauta pricina`.
Sa revenim la lucruri mai vesele ca s-a mai si racorit si am mai mult chef. Ce de poze faine, si numai cu personalitati.
Cele cu meniurile sunt mortale! Cum merge invatatul? Tin pumnii pe joi
, daca nu mai intru.
Brigitta, mai opreste-te ca ne intreci pe toate cu atatea conserve
, eu nu mai fac nimic, zacusca e deja prea mult.
Sau te-ajuta la partea cu fumatul?
Ce camara plina as avea daca s-ar lasa soatza de fumat - plita si cuptorul din bucatarie le-a ales el, i-a placut la nebunie un model, eu mai mult am ochit partea practica, el insa era super incantat, de zici ca e bucatarul sef al familiei.
Ladymina, ce printesa dulce ai, sa-ti traiasca! Ce idee cu sala de nasteri...eu inca visez sa nasc in pat, cu soatza langa mine, in atmosfera de calm si liniste. Stiu ca visez vise de fapt si nu e asa, dar pana ajung acolo refuz sa vad realitatea.
O luna n-ati iesit deloc? Nici tu? Aoleu, cum sa nu ies o luna din casa...ma urc pe acoperis eventual, ca tot e proaspat facut, si tot ies la aer 
OanaRusu, asteptam poze de la botez! Oare la 4 luni e prea tarziu botezul? Eu deja fac calcule, fiind iarna cand vine bebelina.
Aura, home alone si nu ne delectezi cu nimic?
Criss, eu uram sa ma intrebe cineva `dar pe cand bebe, acum e momentul, proaspat casatoriti, bla bla` si noi care ne chinuiam de zor si nu iesea nimic
, bine, nu aratam ca ma deranjeza, dimpotriva, zambeam si raspundeam frumos
; asta toamna deja spuneam `stiti, berzele au plecat in tarile calde, le asteptam la primavara`.
Noi tot cu apartamentul, am ajuns de la agonie la extaz si invers, nu stiu daca as avea rabdare sa fac o casa daca un amarat de apart cu 2 camere ne-a dat atata bataie de cap, sau poate daca e facuta de la zero si nu te incurci cu tevi de gaz, de apa, aerisiri prin care nu poti intra, e altceva. Mai vb peste ani.
Speram la sf sapt sa ne putem muta, tineti pumnii, lucrarile sunt pe ultima suta.
Provocare: mame de copilutzi-elevi, ce va doriti sa aflati de la dirigintele copilului vostru in prima zi de scoala? Am mai avut vreo 8 inceputuri de an scolar, si de fiecare data imi pun aceeasi intrebare `ce sa le spun sa fie interesant si important pentru ei si sa nu bat eu campii cu lucruri inutile?`
26+
Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
brigita spune:
Buna dimineata.
Sarumana ptr. cafeluta
.Ce bine ar fii si o
langa
.
Da gata,nu vreau!!!!!!Munca cu conservele ma ajuta sa nu ma mai gandesc la
,
In legatura cu provocarea, mi-ar placea sa aud de la invatatoare, un curriculum sincer,pe intelesul tuturor,adica asta sunt, asta pot oferii.In schimb :asta cer, vreau.Apoi , sa se si tina de cuvant, sa nu fie numai
.Sper ca ai inteles ceva, la mine partea cu pusul gandurilor pe hartie lasa de dorit.
muresencelor
BRIGITA mami de
TIMEA(13.11.2001) si
ADRIENN(16.10.2004)
poze din concediu ...
...
remekszimat spune:
Buna,
Si eu sunt din Targu Mures, sunt farmacista , si avem un baiat de un an si 10 luni. Ne-am gandit ca este timpul sa incepem "proiectul" pentru bebe Nr 2
. Eu cu primul am fost la Dr Molnar, cu care eram f.foarte multumita este un medic si om de nota 10+++
Singura problema era si este ca trebuie asteptat f.foarte mult la el pana ce intri la eco si examen.Acum n-o sa mai am atata timp, cat am avut la prima sarcina pt ca acasa ma asteapta deja un 
As vrea sa va cer ajutorul sa-mi recomandati un medic ginecolog bun, care se descurca si cu sarcinile cu probleme (si la primul am avut niste probleme...), dar care sa fie la maternitatea de la Spit. Municipal.
De doamna Dr Berczki poate sa-mi spuna cineva parerea?
ladymina77 spune:
Multumesc pt aprecieri
tuturor!
Anca ce vis frumos ai cu nasterea in pat:))).Am vrea noi sa fie asa frumos dar din pacate nu e asa.Referitor la masa din sala de nasteri mi-am zis sa o am amintire in ideea ca n-o sa ma mai intalnesc cu ea decat la controlul de 6 sapt si eventual o data pe an asa de rutina.
Referitor la medic bun,doctorul Habor de la Cfr dar din pacate el nu este inca la spital si mai este dr Pintea un medic tinerel dar super interesat de meseria lui.
O zi frumoasa!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77