Muresence...la apel!!! (11)
Raspunsuri - Pagina 12
Biancas spune:
Kover, stiam de circ dar nu m-am gandit sa va anunt ca degeaba ziceam ca nu interesa pe nimeni...cel putin asa aveam impresia , ca numai eu ma agit.
Bine ca ati terminat cu zugravitul, hai pune poze sa vedem cum a iesit.
La controale...fa-ti timp si du-te ca trebuie. Si eu am fost ieri la oftamologie la doctorita Ardelean.
Cine e ginecologul tau care are atatea programari? .
Duminica mergem la nunta...la Manadas...sunt curioasa cum e ca nu am fot niciodata si am inteles ca e frumos. Sa vedem acum.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
La multi ani MARIII si MARIOARE daca sunteti si pe aici.
Fac cinste la toata
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
anca_27 spune:
La Multi Ani Mariilor!
Kover, te invidiez c-ai terminat balamucul, noi maine il incepem, azi semnam contractul ...inca am emotii ca atatea hartii au tot trebuit, cine stie ce mai apare pana la ora 2. Tineti-ne pumnii! Le plac baietilor culorile? Si eu ma tot muncesc cu culorile in camere, pe hol, bucatarie, pana la urma cred ca merg in camera mare pe un kaki deschis pe care sa-l combin cu piersica, sau orange prin camera. Am tot vazut pe net panouri japoneze, si-am gasit si la noi insa nu sunt asa de faine in realitate parca , as pune la camera, sunt inca 50% hotarata, poate raman la perdele, sunt mai....warm, dau mai multa caldura incaperii.
Cu ginecologii in perioada asta e nasol, si-al meu mi-a zis luna trecuta ca ne vedem dupa 8 sept ca e in concediu... dac-ar fi dupa mine as face eco zilnic s-o vad pe bebelina
Bianca, nu mai spargem nimic, avem nevoie si de balcon, si de aer, si cum stam la 9 privelistea e super, mai ales ca sotul e fumator, sa mearga pe balcon - n-am nimic cu fumatorii, ma gandesc la bb.
Moniland, Doamne-ajuta! Si cum e Andrei Sorin?
Ladymina banuiesc c-a nascut si e prea busy...te-asteptam cu noutati oricand o fi.
Annacska? Ce mai faci? Dar bb baitzel? V-ati gandit la nume? Ce de baietei pe-aici....dar lasa ca vin eu din urma cu o fetita de petit, are de unde-alege ca sunt toti dulci.
Aura, mai haide cu povesti frumoase de citit dupa amiaza la o cacao cu lapte.
V-am pupacit pe toate, s-aveti un weekend nemaipomenit!
22+ Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
emycor spune:
Buna fetelor.
In primul rand vreau sa le urez tuturor fetelor care poarta numele Maria, un calduros LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
In al II-lea rand vreau sa imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult, dar Rares imi ocupa tot timpul.
Ne-am obisnuit unul cu altul, am mai invatat multe.....e asa o minune ca nu pot sa o descriu in cuvinte, dar voi intelegeti prea bine...
Rares e un copil cuminte, doarme noaptea (se trezeste doar de 2 ori sa pape, mai mult prin somn), dimineata ne trezim si mergem la plimbare pana la amiaza , venim in casa ,iar dupa-masa iar iesim pana seara cand facem baita....si cadem amandoi lati
Deabia atunci ne mai facem un pic de timp sa stam si cu tati ( care in rest e la servici) si uite cum e ora 12 si incepe o noua zi....
Din pacate cam toate zilele sunt la fel....doar in week-end mai scapam de monotonie...
Dar.....peste o saptamana jumate mergem la mare.........yupyyyyyyyyy.....abia asteptam....mergem la mamaia ( noi obisnuiam sa mergem in turcia--dar cu bb mi se pare cam prea mult) sper sa fie bine, am ales hotelul amiral. Oricum nu mergem non-stop....am ales ruta pe la Buzau si am mai luat o noapte de cazare la Nehoiu.
VA pupam pe toate, si sa ne iertati ca intram asa de rar, dar sa stiti ca nu v-am uitat
http://picasaweb.google.com/emycor/RARESSEBASTIAN
emycor mami de RARES-SEBASTIAN
Biancas spune:
Emycor, am vazut pozele de la botez...sa va traiasca micul crestin . Tu radiezi de fericire, areti foarte bine . Concediu placut sa aveti.
Anca, fi mai indulgenta cu fumatorii . Deci ati semnat hartiile? Faci cinste? .
Eu mi-am cumparat castraveti din piata...15 kg, maine am treaba dimineata.
In rest...nimic nou.
Criss75 spune:
Emycor, ti-am vazut frumusetea de baietel. Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
Bianca, nu te invidiez, sa muncesti pe caldura asta...
Noi am fost toata saptamana la week-end, azi n-am mai mers ca bate vantul si oricum n-as fi dormit in bazin.
Criss si Alex (11.05.2003)
Criss75 spune:
Cateva poze facute saptamana asta la week-end.
http://community.webshots.com/album/565499322AFlZdq
Biancas spune:
Gata si cu castravetii, i-am trimis pe copii de dimineata in parc si pana la amiaza i-am terminat de pus.
Criss ce bine de tine, toata saptamana weekend , eu am fost bolnava si nu am mers deloc cu toate ca as fi vrut dar mi-am gasit alte ocupatii. Frumoase pozele, tu areti foarte bine .
Maine la nunta...Manadas..nu am mai fost pana acum acolo.
Criss75 spune:
Merci Bianca. Am totusi cam mult de dat jos.
Distractie placuta la nunta. Sigur va fi bine.
Si eu am reusit sa ma imbolnavesc in plina vara cu canicula asta, ma doare gatul, am febra
Biancas spune:
Of Cris...., sanatate multa si ai grija sa nu ii dai lui Alex.