Muresence...la apel!!! (11)
Raspunsuri - Pagina 11
Biancas spune:
Aura, mi-a placut faza cu sutienul .
Ia zi tot...unde v-ati luat casa si cat a costat?
Azi ni sa pus pata pe casa si ne uitam si noi in stanga dreapta...parca nu m-as incumeta si inhama la asa datorii mari
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
P.S. In stilul in care se scrie cred ca schimb apitolul cu sarbatoritii lunii iulie in septembrie .
Dar e ciudat ca de citit se citeste zilnic...doar se vede clar .
Eh..fiecare cum vrea, scrie cand vrea si ce vrea.
Eu am incercat ..mai mult nu am putut face.
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
anca_27 spune:
Aura, ce frumos scrii... Eu mi-s filoloaga si nu-mi iese asa ceva. Sa stii ca ai un dar, scrii macar pt tine sau copiii tai sa ramana ceva, undeva?
Kover, cum ai rezistat fara baieti? Dar ei fara tine? Cred ca tie ti-e mai greu fara ei. Si eu ma gandeam la decorat camera bebelinei, dar deocamdata ne ocupam de cealalta si bucatarie. Eu visam candva sa chem pe cineva care picteaza frumos sa-i deseneze pe pereti, dar acum ma gandesc sa vina cu bine pe lume si sa mai deschida ochii, dupa aceea mai vedem.
Bianca, spor la gasit casa...Si noi vroiam casa insa nu ne-am putut apropia, chiar ne ingropam pana-n gat in credite, si-asa suntem pana pe undeva pe la subsiori.
Astept sugestii cu numere de tel de la firme de constructii (spart, zidit, gresiat, faiantat...), sau termopane, sau mobila la comanda, poate din intamplare stiti pe cineva, v-as fi recunoscatoare.
Aveti aer conditionat? De la ce firma? Am fost pe Gh. Doja la o firma da` te usuca la buzunar. Am cam luat la rand toate firmele cunoscute din toate domeniile, insa uneori cele mai necunoscute fac treaba mai buna.
Pupici si spor!
21+
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
canuta-om-sucit spune:
Salutare!
Multumesc de incurajari
Bianca, casa este in Sintana, a costat cat un apartament de 3 camere, este casa din lemn pe structura metalica. A fost ridicata intr-o zi, in rosu in 2 saptamani si apoi au durat finisajele. Fundatia era de 2 ani. Lucrarile au inceput in 7 martie cam asa, si eu in 20 si ceva iunie m-am mutat in ea.
Casa la cheie a fost.
Anca, bun venit mai intai, ca eu nu am apucat sa iti urez..., nu nu scriu, am decat un mic jurnal in care scriu ce face Dimitrie, de fapt ii povestesc acolo ce facem noi si parerile mele despre anumite prostioare pe car le face si etapele lui de dezvoltare, insa imbracate sub forma unei discutii.
Kover, nu mai plange dupa baieti... profita... ca nu se prea intampla sa ramai singurica, te rog frumos sa pui mana sa te imbraci frumos, coafezi si ia-o la pas pri oras, du-te la masaj, intra in librarii, ia-ti o carte care sa iti faca tie cu ochiul, intalneste-te cu fewtele, trage o barfa mica, fugi acasa, desfa o sticla de vin rosu, pune o muzica buna, pregateste cada cu spuma, uleiuri, ce iti place tie, dezvirgineaza cartea si savureaz-o!!!
Spor!!!
Lasa zugravitul, ca atunci cand vin baietii o sa isi exprime dorintele si o sa puna fiecare mana, dupa puteri ca sa aiba satisfactii si sa pretuiasca mai mult noua culoare a casei.
Dimitrie de 3 zile merge la gradinita, e foarte incantat. Acum fug, ca trebuie sa ma duc sa il iau si apoi sa fac turul orasului dupa "omu abastu si omu gaben".
Va pup!
anca_27 spune:
Aura, sa o stapaniti sanatosi! Visul meu e o casa alba cu geamuri rosii, cu alee lunga plina de flori, trandafiri de preferinta, curte mare, 2 caini, unul mare si unul mic, terasa sub pomi si-un sezlong unde sa ma pot retrage... Si copii care sa zburde - ai mei, sau nepoti, mai vedem. Eu merg pe principiul ca mai intai tb sa vrei si-apoi, candva, se intampla.
Voi fetelor la ce visati?
Acu ma preg de strand, dam o tura de Sangeorgiu, dupa o sapt plina de banci, firme, termopane, usi, gresie, faianta, parchet, amenajari, mobila venge, ba nu, alba, ba nu, pereti piersica, sau poate kaki deschis, baie albastra, poate si putin alb, balcon inchis complet, sau doar pe jumate... suntem nebuni de cap amandoi.
S-aveti un weekend nemaipomenit!
21+
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
canuta-om-sucit spune:
Anca, casa mea e alba su flori rosii la geam
Pe alee nu am plantat inca nimic, ca nu am cum, la primavara. Atunci voi planta si pomi fructiferi, iar in fata voi face o gradina cu flori, asa le voi pune ca sa am tot timpul anului flori.
In spate va fi numi gazon si pomi, ceva floricele si apoi ce ne trece noua prin cap, hamac eventual vedem noi, in functie de ce ne face cu ochiul.
V-am pupat! Pe toate si pe toti piticii!
olim spune:
salutare si de la noi
am trecut sa va doresc un wek frumos tuturor
noi suntem inca la maramures, maine plecam spre botosani si joi acasa in spania la tati.
abia astept sa ajung acasa sa am net ca simt ca mor incet
va pupacim pe toate fara exceptie
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Biancas spune:
Aura, ti-am scris PM in legatura cu casa.
Anca nu stiu nr de telefon din pacate. Lasa aprobarile daca nu strici structuri de rezistenta. Pt BCA nu trebuie aprobare...adica lor le-ar trebui pt orice sa le dai bani dar lasa ca nu vine nimeni la tine sa vada. Si la o adica nu tu ai facut ca asa l-ai cumparat .
Olimcum de te-ai incumetat sa vii singura in tara? Dar tu de unde esti? Nu din Tg-Mures? Ca nu mai retin.
In rest noi bine sanatosi.
Moniland spune:
Dr. Capalna intr-adevar e f. ocupat si in perioada imediat urmatoare va merge si in concediu. Pana la urma am ajuns la dr. Andrei Sorin.
Si pentru ca majoritatea sunteti mamici, sigur le intelegeti pe cele care isi doresc acest lucru si nu reusesc sa devina.
Nu stiu daca cititi si la subiectul "Campanie pt sensibilizarea autoritatilor", redau si aici link-ul catre petitia creata de noi - Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa semnati petitia si sa inaintati link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
kover spune:
nu stiu ce am facut mai-nainte dar am inceput sa scriu si brusc mi-a disparut mesajul....oi fi eu dusa cu pluta.cam slaba activitate,pe aici.eu am vrut sa-mi duc copiii la circ,dar am aflat in ultima zi.vinovata este Bianca pt ca nu a scris ca este circ la noi in oras.deci tap ispasitor am gasit...am terminat zugraveala,balamucul.camera este acum cu doi pereti mov si doi roz.arata bine,ma intreb cum ar fi aratat in patru culori:initial asa a vrut Robert dar au facut un compromis cu tat-su si asa au ajuns la roz cu mov.cred ca imi schimb ginecologul.sun azi iar(a nu stiu cita oara),in sfirsit raspunde o asistenta"draguta",si nu este loc decit pe 12 septembrie.cred ca am sa o resun si o rog sa ma planifice de acum pe octombrie-noiembsi mai trebuie sa ma duc la oftalmolog,parca vad ca iar imi schimba dioptriile,si la stomatolog,ca de 2-3 saptamini simt ca tot cite un dinte are fisuramamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/