Muresence...la apel!!! (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Ce-o fi cu Diana?
Chiar nu stie nimeni nimic de ea?

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

bianca:am glumit cu circul,ca oricum nu am intrat citeva zile pe forum asa ca nu vedeam postarea.deci te-ai apucat de muratutri...spor la pus pe iarna.eu am luat niste afine sa fac gem,ca ai mei maninca doar de afine si macese.emycor:sa creasca mare si sanatos "proaspatul" crestin.criss:sanatate!apropo de boli:circula o enteroviroza.anca:spor la treaba.despre diana:am vorbit cu ea la telefon.s-a acomodat cu noul job.dar ajunge seara acasa.si atunci orele ramase sint dedicate copiilor.o duminica frumoasa.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Cris, insanatosire grabnica, si eu am prins o raceala vara asta, e nasol. Frumoase pozele, esti o mamica sexy, eu asta vad in poze . Pe Diana am mai vazut-o pe topicul Redoutistelor, cred ca e doar fte busy.
Bia, sa inteleg ca esti fumatoare... N-am nimic cu fumatorii, toata lumea in jurul meu fumeaza, cateodata chiar ii spun sotului `hai pe balcon la o tigara`, ma gandeam la bebelina. Azi te chefuiesti, e fain la Manadas, asteptam impresii.
De-abia astept sa ne mutam, sa pun si eu castraveti, sa fac zacusca - o sa va cer retete, n-am mai pus de cativa ani. Da, am semnat hartiile, dau de baut nu ne vine sa credem ca e al nostru, deja am vb cu un electrician sa vina azi sa vada ce are de facut sa schimbam instalatia, tot azi vine si zugravul sa vada si el, am intrat in linie dreapta.
Emycor, se intelege de ce nu mai intri din pozici, ai asa o minune de copilutz, parca nu mai am rabdare pana in decembrie sa-mi tin si eu comoara, s-o bibilesc, s-o giugiulesc, s-o miros.
Ieri am intrat - in recunoastere - la un magazin pt copii, nu vreau sa cumpar nimic inca pana ne mutam, i-am cerut doar vanzatoarei sa-mi arate hainutze, am mai vazut preturi, am aflat ca fac seturi pt maternitate cu de toate cam la 250 Ron, vad eu mai incolo, ma gandesc ca poate Sara noastra e baiat , mai astept un eco de confirmare mai prin septembrie. Aveti idee unde gasesc camasi de noapte pt alaptat? O sa dau si-o tura de Luxor la raionul de gravide, poate-poate.
Pupici muresencelor si o duminica mai racoroasa decat zilele trecute!

22+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Merci fetelor. La mine nu e asa grav, nu e vorba de enteroviroza, doar gatul ma doare de la apa rece si pepene rece.
Anca, nici n-am auzit de camasi de noapte pentru alaptat, am avut doar sutien pentru alaptat, si foloseam dischetele acelea absorbante (nu mai stiu cum se numesc). Dar chiar aveam nevoie pentru ca am avut foarte mult lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Iaca si noi pe aici...
Tare prinsa de Ana - la propriu, avem pb cu papatul, e toata ziua agatzata de tzitzi, deja de 9 sapt incep sa ma tampesc....
Ea e o frumusica, rade asa frumos dc ii povestesti, insa din gashca balerinelor - avem tare putine kg, cu cm stam mai bine.

Asa ca ... doar dupa funduletzul ei mic si scump toata ziulica - cu incercari disperate sa mai interactionez si cu Pasul, plus ca tb sa facem botezul.

la muresence - acuma trec la poze, sa vedem bebelushul lui Emy si restul

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

Anca_27 camasi de noapte pentru alaptat gasesti in piata la rusi sau este un magazin pentru gravide si copii pe strada Revolutiei (chiar langa scarile care merg in parc).

fetele..........multumim de complimente

pupici

emycor mami de RARES-SEBASTIAN
www.picasaweb.google.com/emycor/RARESSEBASTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Ok, mersic de pont Emycor.
Oana ai o scumpete de bebelina, las ca creste ea, am o nepotica tot asa maruntica, de vreo 3 ani, maica-sa tot stresata ca e prea mica pana a ajuns la un medic care-a linistit-o, asa e metabolismul ei, poate manca oricat.
Cris, cum te mai simti?
Bia, te refaci dupa nunta?
Pupici si-o sapt frumoasa!

23+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Salutam si noi muresencele,de data asta nu 2in 1 ci mami si bebelusa.
Poate stiti sau nu,Andreea Maria s-a nascut pe 07.08.08 la ora 10.30 natural,3900g,56cm.Nasterea a fost mai usoara ca prima si travaliul putin mai scurt ,inceput cu contractii din 5 in 5 min.
Important este ca am trecut cu bine si suntem amandoua sanatoase ,acasa.
Va pup si va doresc sanatate tuturor!

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mina, felicitari !!! Sa-ti traiasca micuta printesa !
Ce ma bucur ca te-am "prins"

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Anca, merci de intrebare, ma simt mai bine, am inceput azi serviciul in forta
Bianca, spune-ne cum a fost la nunta, cum te-ai distrat?
Ladyminafelicitari pentru bebelina. Ce mare e!
Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.

Mergi la inceput