Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
yashy spune:
quote:
citat din mesajul lui RalucaAlexa
:))))))))))))14+
galmita mea
Te-ai intors deja de la dr??? Cum a fost??Sa inteleg ca ai vazut un cuculetz??
![](bis.gif)
![](cool.gif)
![](dual.gif)
Adina
![](hippi.gif)
![](bici.gif)
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andre_ea spune:
quote:
citat din mesajul lui RalucaAlexa
:))))))))))))14+
galmita mea
Felicitari!
![](bis.gif)
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
![](gravida.gif)
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
yashy spune:
quote:
citat din mesajul lui mimosa
Fetelor, o intrebare tampita dar si situatia e tampita. Ati citit pe undeva, ati auzit, ati vazut rezultate VDRL fals pozitive?
Cumnata mea este insarcinata in luna a cincea. Azi a luat rezultatul si a iesit pozitiv. Nu stiu de ce l-a facut tocmai acuma. Problema este urmatoarea: fratele meu a luat-o razna si au mai facut analiza o data. Ea tot pozitiv, el negativ. Sunt de cinci ani impreuna si in nici un caz nu s-a intamplat altceva. Da' cum de el este negativ?
Am citit ceva pe net si am vazut ca VDRL are rezultate fals pozitive in anumite cazuri despre care nu poate fi vorba acuma.
Am citit de asemenea ca si cele negative pot fi fals negative in primele faze ale bolii. Chestia este ca asta are semne si chiar trebuia sa fie ingramadita cumnata-mea ca sa nu le observe. Deja m-am capiat....
Maine se duc la Bucuresti la o clinica particulara
Dupa un search scurt... mi-am dat seama ca e vb de sifilis. Am citit cateva minute pe un site, si mai era un caz asemanator... Poate nu sunt decat fals-pozitive... Multa sanatate cumnatei, sarcina usoara!!
Adina
![](hippi.gif)
![](bici.gif)
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Selene_Bunny/Selene_Bunny.jpg)
Selene_Bunny spune:
@mimosa
In cazul in care cumnata ta s-a imbolnavit, infectia are cel putin o luna. Cel putin. Daca nu a depistat sancrul sifilitic (acea leziune moale, nedureroasa), atunci sifilisul a trecut in faza doi. Care faza doi presupune umplerea de bubite rosii pe tot corpul, mai ales in palme si in talpi. Nu cred ca nu s-a sesizat la asa ceva, mi se pare imposibil.
Daca nu a avut aceste simptome, este intre faza I (de sancru) si faza II (bubite).
Intrebare: a avut contacte sexuale cu sotul in ultima luna? Daca da, e foarte ciudat ca ea da si el nu. Sper sa nu fie el in perioada de incubatie...
RalucaAlexa spune:
Multumim multumim!!!
A fost ok, i-am vazut manutele, piciorusele, cucu... :)))) Dr a zis ca e dezvoltat normal si mi-a mai spus ca dintre toate pacientele lui care au avut rezultate dubioase la DT si TT toate au avut rezultate ok la amnio... Sa dea Doamne Doamne sa fie sanatos!
watch my new signature :))))) 14+ cu
Matei Teodor
galmita mea
Porumbita spune:
fetelor eu am intrat scurt sa va zic ca azi plecam in vacanta; ne intoarcem vinerea viitoare;
aveti grija de voi si de burtici pana atunci
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmen_Marieta/Carmen_Marieta.jpg)
Carmen_Marieta spune:
Raluca sa fie bebe sanatos.
Ia zi tati cum e???
Fetelor la voi tati cum sunt, ca al meu e mai ingrijorat decat mine...
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
RalucaAlexa spune:
Tati ce sa zica?? Era cu gura pana la urechi!!! Radea la telefon (ca i-am spus in felul urmator: "Copilu' asta nu vrea sa faca nimic cum zice masa numai cum zice tasu'!!!"), se distra copios!
Eu inca nu-mi revin!!! :))))) 14+ cu
Matei Teodor
galmita mea