Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
RalucaAlexa spune:
Nu stiu daca mamica stia de telenovela in cauza, taticul sigur nu stia... si nici n-ar fi bine sa stie :))) lor le-a placut pt ca suna a dar si pt ei chiar asta a fost, au asteptat-o vre-un an si jumate...
14+
galmita mea
Carmen_Marieta spune:
Selene eu vreau suc...
Raluca sa ne spui cum a fost la dr.
Noi inca nu am discutat cu nasii, nu le-am spus nimic deocamdata. O sa ne intalnim si o sa le spunem ca asteptam un bb. Acum fiind nasii de cununie poate ca si boteaza daca nu avem pretendenti suficienti...
7+
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
mimosa spune:
Fetelor, o intrebare tampita dar si situatia e tampita. Ati citit pe undeva, ati auzit, ati vazut rezultate VDRL fals pozitive?
Cumnata mea este insarcinata in luna a cincea. Azi a luat rezultatul si a iesit pozitiv. Nu stiu de ce l-a facut tocmai acuma. Problema este urmatoarea: fratele meu a luat-o razna si au mai facut analiza o data. Ea tot pozitiv, el negativ. Sunt de cinci ani impreuna si in nici un caz nu s-a intamplat altceva. Da' cum de el este negativ?
Am citit ceva pe net si am vazut ca VDRL are rezultate fals pozitive in anumite cazuri despre care nu poate fi vorba acuma.
Am citit de asemenea ca si cele negative pot fi fals negative in primele faze ale bolii. Chestia este ca asta are semne si chiar trebuia sa fie ingramadita cumnata-mea ca sa nu le observe. Deja m-am capiat....
Maine se duc la Bucuresti la o clinica particulara
pusyketa spune:
Buna,fetele!
Am sunat astazi la spital si am aflat ca doamna doctor se intoarce luni din concediu.
Mai spuneti-mi: e tarziu pentru ceva sapt viitoare,cand sunt in sapt.13?
10+
VINE BEBE!
cristi_2003 spune:
e ok pana la 13 sapt si 6 zile
13+ cu Traian Carol
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
andre_ea spune:
quote:
citat din mesajul lui mimosa
Fetelor, o intrebare tampita dar si situatia e tampita. Ati citit pe undeva, ati auzit, ati vazut rezultate VDRL fals pozitive?
Cumnata mea este insarcinata in luna a cincea. Azi a luat rezultatul si a iesit pozitiv. Nu stiu de ce l-a facut tocmai acuma. Problema este urmatoarea: fratele meu a luat-o razna si au mai facut analiza o data. Ea tot pozitiv, el negativ. Sunt de cinci ani impreuna si in nici un caz nu s-a intamplat altceva. Da' cum de el este negativ?
Am citit ceva pe net si am vazut ca VDRL are rezultate fals pozitive in anumite cazuri despre care nu poate fi vorba acuma.
Am citit de asemenea ca si cele negative pot fi fals negative in primele faze ale bolii. Chestia este ca asta are semne si chiar trebuia sa fie ingramadita cumnata-mea ca sa nu le observe. Deja m-am capiat....
Maine se duc la Bucuresti la o clinica particulara
Nu stiu cat de "ingramadita" e cumnata ta, da' io-s si mai si. Ce e ala VDRL? O boala?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200513+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
andre_ea spune:
Si apropos de telenovela Daria, multe fetite cu numele asta s-au nascut inaintea telenovelei. A fost mult timp un nume la moda, si inca este.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200513+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008