Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 10
Carmen_Marieta spune:
Raluca super tare...
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
andre_ea spune:
Haideti sa va arat poza unui baiat frumos .
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
13+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Naty spune:
Merci, cristi, iti zic daca e cazul.
Nici mie nu mi-a recomandat doctorul nici DT nici TT. Si e conferientar universitar si sef de sectie la Municipal, cu o lunga experienta in domeniu. Dublul test nu l-am facut, triplul il voi face fiindca asa vreau eu.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
12+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Raluca felicitari!
Porumbita concediu placut!
12+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
andreea pupam baiatul frumos!
12+
Ioana la 3 ani
Daiopri spune:
Bun venit crisspollis si sarcina usoara in continuare.
Raluca felicitari pt baietel! Sa creasca mare si sa fie sanatos! Da cum ramane cu ghicitul la noi?:)
Anca, nu vrei sa facem schimb de socrii? V-am zis ca mi-e imi vine sa plang cand fac mancare, ca ma gandesc cat de repede se termina?:)) Si nu de alta da si eu sunt cu foamea lipita de mine. Mai ciudat e ca nu pot manca prea mult odata, ca de aia cred ca mi s-a facut rau acu 2 seri ca am mancat cam mult odata. Chiar si cu pranzul ma lupt, si nu mi se pare asa de mult. Trebuie putin si des.
Eu ma sperii in schimb de cat de lenesa sunt. Stiu ca ar trebui sa fac miscare, ca indata schimb si eu prefixul (da la 8:(((((), dar nu ma pot urni. As sta numai in pat la tv:(((
Hei, si sa ma felicit si eu pt cele 10 sapt! Of, ca tare greu mai trec….
Mvb, daca as avea cum eu cred ca as merge in fiecare zi sa-l vad:)) Din cate stiu nu sunt periculoase.
Michelle cum te simti azi? Fetele care nu va simteati bine, tuchi, danotino cum sunteti?
Irina tucum mai esti?
La noi cu nasii e si mai si, ca nu prea cunoastem asa multi ro si ortodocsi. La primul copil, nasa s-a anuntat singura, dar nu stiu cat a fost de buna alegerea:(( Nu as fi avut prea multe alternative, dar faptul ca s-a anuntat m-a facut sa ma simt obligata cumva. Acuma nu stiu cum o sa procedez, probabil o sa intreb, dar ma gandeam si eu ca e cam ciudat, ca daca te intreaba cineva te cam simti obligat sa accepti si nu as vrea ca cineva sa boteze fiindca i-am intrebat.
Concediu placut tantelor rasfatate!
Aveti grija de voi si burtici!
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
miereamara spune:
Eu cred ca am rau de casa, cum am ajuns acasa cum am inceput sa am iar greturi nasoale
.
Am vazut ca vorbeati de greutate, eu nu am luat delocin greutate, am ramas la 67.5 kg, dar oricum eu aveam dinainte de sarcina vreo 4 kg in plus fata de greutatea ideala pt inaltimea mea.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
cris30 spune:
Uite ca pe la ora asta vad ca ne facem si noi aparitia, fetele din schimbul 2.
Crisspoliss, bine ai venit inca o mamica la schimbul 2, sarcina usoara iti doresc.
Raluca

felicitari al treilea baietel din odisee, mi s-a facut pielea gainii.
Andreea imi pare rau ca nici tu nu te simti bine, o fi ultima furtuna de hormoni inainte de trimestrul 2, ca si eu ma simt la fel.
Irynuka e si chestie psihologica, s-o fi obisnuit greata cu wc-ul de acasa
. Pare amuzant dar asa este .
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
12+
Doamne ai grija de bebeii nostri
Iris2002 spune:
quote:
citat din mesajul lui andre_ea
Haideti sa va arat poza unui baiat frumos .
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200513+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Ce fotomodel e! Sa iti traiasca, e frumos foc!
cris30 spune:
Ieri am avut si eu un discomfort in partea de jos a abdomenului plus dureri de ligamente parca ma tragea cineva de picioare, semn ca bebita isi face loc sa creasca.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
12+
Doamne ai grija de bebeii nostri