Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 20
Alina1976 spune:
Buna fetele,
Sper ca nu m-ati uitat
...am avut multa treaba si nu am mai avut cand a intru pe forum.
Am incercat sa va citesc dar mi-a fost imposibil sa citesc chiar tot.
Vreau sa te felicit, RALUCA! LA MULTI ANI!!! Un bebe sanatos si frumos!

Am vazut ca s-a umplut de baietei...Tuchi, Raluca, Cristi, sa va traiasca flacaii!!
Eu voi afla cu certitudine pe 16 Iulie daca e fetita sau baietel...
Veronica, bine ai venit! O sarcina usoara si o nastere la fel.
Am vazut ca ati vorbit de mancare...mie imi e pofta in continuu de salata de vinete cu ardei copti...desi nu-mi face bine si dupa ce mananc imi este rau..insa nu ma pot abtine.
Catalina, Naty
. Se pare ca o sa reusesc la Dr.Pop cu ecografia aia anulata! Sa-mi tineti pumnii!
Alina
15+
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Selene_Bunny spune:
veronica, da, si eu m-am simtit exact ca tine. Michelle s-a simtit chiar mai rau.
Eu sunt in saptamana 16 - azi am implinit 16 saptamani. Nu pot sa spun ca nu mai simt nimic. Mai am dureri de burta, de cap, gingiile mele sunt oricum sensibile si sangereaza la orice atingere mai dura. Pofte nu am deloc.
dobreclaudia spune:
Inca ceva despre greata...
poate fi cauzata si de cantitatea mare de Fier din prenatale...daca luati
de ex. am luat cateva zile Centrum Materna si aveam greata, le-am oprit si starea mea s-a imbunatatit
Acum iau New Life , care contine o cantitate mai mica de Fier, dar mai mare de Calciu
9+
clau
cris30 spune:
Chiar daca e ultima pagina am sa raspund totusi nu mai astept urmatorul capitol.
Raluca
sa-ti dea Dumnezeu tot ce doresti si inca o data felicitari pentru baietel.
Amanda,Veronica,Dya bine ati venit, va doresc sarcinii usoare si bebei sanatosi si frumosi.
Tuchi al patrulea baietel in odisee
, sa-ti traiasca si sa fie sanatos.
Naty declar
de fetita ta, cum te cauta ea la burtica sa vada ce ascunzi tu acolo.
Mvb atunci cand bebe e agitat si se misca mereu este cam greu sa-l masoare cum trebuie. Al meu cred ca dormea ca statea foarte linistit, l-a masurat repede, la un moment dat a cascat si isi intindea manutele in sus.Tipa care mi-a facut eco,a trebuit sa-mi apase tare burtica cu transductorul ca sa-l miste un pic.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
12+
Doamne ai grija de bebeii nostri
cris30 spune:
Michelle off sper sa vina vremuri mai bune cu greturile astea.Eu vad ca de cateva zile nu mai am asa greturi nici dupa ce iau vitaminele, oricum ma pot astepta oricand la ele.Te pup si ai grija de tine.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
12+
Doamne ai grija de bebeii nostri
BillyBilly spune:
Raluca LA MULTI ANI!!!
In creierul unui barbat se naste un neuron. Se uita in jur ...pustiu si intunecat.
"- Iuuu-huuuu"! striga. Nici un raspuns.
"- Iuuu-huuuu, e cineva?"
Nimic. La un moment dat, din intuneric apare alt neuron:
"- Ce dracu' faci aici, singur? Hai jos, ca acolo suntem toti!!!
Catalina
15+ 
Bebelusa
deliafairais spune:
buna, eu sunt delia, am 23 de ani si 13 sapt de sarcina. acum 2 saptamani am avut licentza, iar acum ca am scapat, ma pot concentra numai pe bebe. pana acum l-am vazut de doua ori, prima data la 10 sapt, cand era f activ, iar a doua, la 12 sapt, cand...statea intins cu degetul in guritza (va trebui sa il dezvat de obiceiul asta :)) de 2 zile sunt foarte racita si am inceput sa iau tylenol (nu are contraindicatii pt sarcina) -pt febra, si ceva pe baza de plante (dr mom)-pt dureri de gat. vroiam sa va intreb daca ati luat vreun tratament pt raceala in timpul sarcinii si a fost eficient cat sa mi-l recomandati si mie :)
crisspoliss spune:
Fetelor, vreau si eu salata de vinete...dar nu are cine sa-mi aduca, ca mi se face rau de la mirosul de fum.
Mie parca mi-e mai rau in ultimele zile, inainte nu vomama chiar asa, acuma de la saptamana 10 parca a dat damblaua in mine, nu mai pot manca nimic..adica de mancat pot, dar....asa ca dau inainte cu biscutii sarati. Am auzit ca aici la noi se gaseste nu stiu ce bratara pe care o pui pe mana si nu ti se mai face rau.
11
Daiopri spune:
Pana la urma trag concluzia ca e mai bine cum e aici. Cred ca stiu dr astia ce stiu cand nu iti fac atatea analize. Mie mi se pare f. stresant prin ce treceti voi acolo:(( E drept ca va vedeti puiutii mai des, dar atatea informatii nu sunt bune. Eu habar nu am de ex, ce valori si cum ar trebui sa fie. Nu se spun. Cand mergi la eco tehnicianul acela abia daca iti zice daca el crede ca e totul bine. In principiu se trimit rezultatele la dr, care daca e ceva in neregula iti spune cred. Ca nu mi-a zis nimeni nimic. Si pana la urma bine au facut. Eu nu as putea sa stau cu stresul asta incontinuu.
Tuchi, capul sus si lasa bre prostiile.
Raluca d-na LMA si tot ceea ce iti doresti tu! Apoi asa ghicitoare:))) Din aceea care te invarte pana afla de la tine si dupa aia iti zice ce a ghicit, ha:))
Iris si tu mama si tu? Vii cu declaratii din astea:)))? Ce zisei eu ieri? Aici sa declare numai cine a luat in greutate!
Apoi Selene, cum ramasese cu mancarurile declarate pe aici?:))) Acusi tre sa merg dupa porumb….Of, viata grea mai am:)))
Nu mai stiu cine se ocupa de listuta, nu ati putea adauga carucioarele acolo? Ca deja am uitat ce si cum. A, stai ca mi-am amintit ca voi le adaugati la semnaturi, doar ca eu cand dau copy paste nu copie si emoticoanele.
Mai e cineva care o sa faca amnio, sau sunt singura?
Miereamara asa am patit si eu la prima sarcina cu gingiile, plus ca nu suportam sa simt periuta in gura. Nu cred ca e din cauza ca e peria prea tare ci ca asa sunt acum gingiile mai sensibile. Acuma vad ca nu am nimic.
Michelle, hang in there:) Poate s-o termina si la tine problemele odata.
Am uitat sa zic ca i-am mentionat si eu baiatului de bb, da mai cu juma de gura ca dupa aia ma toaca marunt atatea luni. In schimb m-a intrebat daca "you munch it?":))
Bun venit noilor mamici!
Alina chiar vroiam sa intreb de tine.
Danotino tu cum mai esti?
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
Monac spune:
Buna. Ma adaug si eu cu interes grupului.
Sunt ca si voi o viitoare mamica. Am acum 15 saptamani.
Pana acum e sa spun, la ecografia de 11 saptamani bebe avea cu o saptamana si 5 zile mai mult si in plus capul avea deja 13 sapt:).
Astept cu nerbadare ziua de luni, metgem la triplu test si o sa-l vedem pe bebe din nou:)
Ma bucur ca u trecut greturile:) Viata e parca mai frumoasa acum