Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 19
cristi_2003 spune:
buna veronica
si tu ai doar un mesaj si iti apar mai tarziu - scrie repede inca vreo 10 mesaje, cu orice, zi-ne despre tine, ca sa ajungi sa scrii in timp real
14+ cu
Traian Carol
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Naty spune:
Buna!
RALUCA, LA MULTI ANI!
tuchi felicitari pentru baietel!
Mie la 11s si 4 zile mi-a iesit pliul nucal 1,5 si dr. a zis ca e OK.
amanda, diana, veronica bine ati venit!
Eu sunt rupta de oboseala am avut 2 tranzactii azi si de abia am ajuns la birou, de azi dimineata sunt pe la banci/in masini.
Ieri i-am spus si eu Ioanei de bebe, fortata de imprejurari.
Fiti atente ce am patit:
Era afara cu taica-miu si eu am intrat sa fac un dus. Cand a venit a dat buzna in baie sa faca pipi, eu tocmai iesisem si aveam un prosop infasurat in jurul meu. Probabil o fi iesit burtica in evidenta ca o vad ca vine deodata si incepe sa ma impunga cu degetul in burta si-mi zice "mami, ce grasa esti!' Zic "mami, nu sunt grasa, am un bebe"; ea "hai mai mami, glumesti cu mine, glumesti nu, vrei sa ma pacalesti?"; eu "nu, mami, nu glumesc". Ea fuge dincolo la maica-mea si zice "Ai, mami zice ca are un bebe, glumeste nu? Rade de mine?". II zice si mama ca nu glumesc, fuge la taica-miu, schimband placa "Babu, mami e grasa!". Tata ii zice si el ca am un bebe. Nu pot sa va spun in ce agitatie a intrat, nu stia ce sa faca, noi o tot intrebam daca nu vrea un bebe si ea nu raspundea. Pana la urma ii zice tata "Cei vrei, o surioara sau un fratior?" "O surioara (raspunde ea) - ce mami, ai surioara in burtica?"; in fine dupa vreo jumate de ora in care se lamureste ca nu glumim, zice "sper ca nu se naste bebe in seara asta" O asigur eu ca nu, ca mai avem mult de asteptat. Dupa care vine la mine (eu stateam jos) imi ridica rochia si isi baga capul sub ea, lipit de burta mea, se tot impingea acolo". Zic "Ce faci, Ioana vrei sa intri in burtica?" Cica "da, vreau, e burtica mea"! Dupa aceea a fost toata seara lipita de mine, ma tot imbia sa imi dea bomboane de la ea (de unde e o zgarcita si jumatate nu mi-ar da nici o firimitura de paine a ei).
Concluzie - ma asteapta zile grele!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
12+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
veronica75 spune:
sa inteleg ca voi stati mai toata ziua pe calc?
de ce sa scriu 10 mes?
Din pacate pt. mine nu pot sta prea mult pana si calc. imi face rau
Voiam sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu toate aceste simtome si daca intradevar a scapat in luna a 4 a
veronica75 spune:
Chiar daca nu am sa scriu prea multe, sa stiti ca citesc cu mare interes ce scrieti voi si va urmaresc constant.
Multumesc pentru raspunsuri si o sa va tin la curent si cu evolutia mea
miereamara spune:
RalucaAlexa, La Multi Ani! Sa fii fericita si sanatoasa si sa te bucuri de copilas!
Naty, probabil o sa ii ia ceva timp Ioanei sa se obisnuiasca cu ideea, dar o sa fie bine, e un pic geloasa acum.
Gingiile si mie imi sangereaza, cred ca tb sa schimb periuta, probabil e prea puternica, acum am una cu ultrasunete, curata foarte bine, dar imi sangereaza gingiile dupa aceea.
Greturi am in continuare, seara este cel mai rau, cand oare o sa se opreasca, am deja 14 saptamani...
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
Carmen_Marieta spune:
RalucaAlexa, La Multi Ani! Sa fii fericita si sanatoasa si sa te bucuri de copilas!
Fetele azi am fost la infrumusetare: epilat+tuns+manechiura+pedichiura....
Mi-am cumparat si vopsea de plante sa ma vopsesc, ca am multe fire de par alb...
Bun venit noilor mamici, sarcina usoara le doresc.
Edinutza si eu vreau sa treaca timpul mai repede... sa-l vad pe bb
7+ 
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
dobreclaudia spune:
in sfarsit...sunt si eu o viitoare mamica...
citesc de 2 saptamani mesajele voastre , insa abia acum m-am hotarat sa scriu
Veronica: pentru greata incearca sa fierbi coaja de grepfruit 1-2 minute la foc rapid si apoi bea ceaiul rezultat pe parcursul zilei
daca nu trece asa, apeleaza la Sepie, granule homeopate cate 3 granule atunci cand iti este f. greata
Va mai pot ajuta cu sfaturi, pentru ca prietena mea este una dintre cele mai bune doctore homeopate din tara...Sorina Soescu
sanatate la toate gravidutele
9+
clau
Michelle81 spune:
veronica75-eu am 15 sapt si inca mi greata!!Unele fete au mult timp aceste"simptome",la unele le trec iar unele nu au deloc.Depinde de fiecare nici un caz nu este la fel!
Mie iar mi greata,am fost la plimbare iar acum ma doare putin capul,am sa incerc cu un icecaffe.In rest foamea nu mai face ravagii ca acum cateva zile,parca s-.a mai potolit caci era prea de tot,ma dureau "falcile"de atata mancat.Sa vedem pentru cat timp.Abia astept sa merg la control pe 21 si mai ales abia astept sa imi simt puiutul ZILNIC!
Felicitari celor care si-au vazut din nou copilasii la doctor!am vazut ca au aparut si carucioare albastre,foarte frumos!
14+
Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png
Michelle81 spune:
Naty-dulce fetita ta!
14+
Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png
Carmen_Marieta spune:
Va rog cand deschideti urmatorul capitol sa-mi treceti si mie data de nastere 15.01.1977 ca asa urat arata 00.00.0000 
7+ 
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.