Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Intru si eu la dat raportul repede.
N-am aflat ce este,manca mama pe el,ca n-a vrut sa ne arate,a stat cu picioarele adunate.Dr a zis ca poate stii si dupa un os sau nush ce care la fete e intr-un fel si la baieti in alt fel..a vazut f putin chestia aia si ar fi zis ca-i baiat,dar oricat s-a straduit sa vada iar n-a mai reusit..bb nu si-a desfacut picioareleIn rest,mami cu tati sunt topiti dupa el.Bb are 7,38cm,diametrul biparietal 3,3cm,claritatea nucala 1mm.I-am vazut emisferele cerebrale,ochisorii,urechiusele,stomacelul,mandibula,vezica urinara,manutele cu degetele cu tot,piciorusele..tot..numa ce are intre picioare nuSilungimea colului lui mami e 3,5cm cu orificiu inchis.Bb cica arata de 13 sapt si 5 zile,eu azi avand 13 s si 4 zile..inainte era diferenta..la prima eco cu 5 zile mai mic,apoi cu 3 si acu e mai mare c-o zi...dragostea lui mami
Acum ma uit la poze si am si 2 filmulete scurte si-s topita toata.Tati e topit si el..nu mai poate de dragul lui,avea lacrimi in ochi..cand isi vedea minunea cum se zgaltaie pe acolo,cum isi baga mana in gurita,cum ridica mana si tine palma frumos ca si cum ne-ar face cu manutza...cum isi tinea el rusinos piciorusele adunate sa nu vedem noi ce are acolo...offf,sunt topita ce mai..
Va las,ca e tarziu,acum o ora am ajuns si eu acasa de la munca si-s franta..plus ca vreau sa ma uit la el pana adorm..
Noapte buna.

POZE
Minunica mea
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

ma duc si eu la eco in cateva ore...dar nu stiu daca o sa-mi poata spune ce e...0are cate saptamani trebuie sa aiba pana sa se vada daca e baiat sau fata? e prea mic la 11???am emotii :)
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Neata!

Ledi felicitari pt vizualizarea bebeului. Abia astept sa ajung sa traiesc si eu momentele astea la care multe din voi ati ajuns deja

Veronica, bine ai venit!
Naty, e foarte foarte scumpa fetita ta! Dupa ce se va obisnui cu gandul, si cu ajutorul tau, sunt convinsa ca se va bucura de prezenta bebelusului

Noi azi am trecut (dupa UM) in sapt 10 (), ieri am fost la eco unde ne-am vazut puiutul pt prima oara, dat fiind ca data trecuta nu era prezent decat saculetul. Bebe are 18,3 mm, are 8 sapt si 5 zile, i-am auzit inimioara .. a fost tare frumos, dar vreau mai mult!

Va doresc o zi frumoasa!

Jasmi 9+
way to go
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
citat din mesajul lui Monac

Buna. Ma adaug si eu cu interes grupului.
Sunt ca si voi o viitoare mamica. Am acum 15 saptamani.
Pana acum e sa spun, la ecografia de 11 saptamani bebe avea cu o saptamana si 5 zile mai mult si in plus capul avea deja 13 sapt:).

Astept cu nerbadare ziua de luni, metgem la triplu test si o sa-l vedem pe bebe din nou:)

Ma bucur ca u trecut greturile:) Viata e parca mai frumoasa acum

Bun venit!
Deci 15 e numarul magic? Il astept cu interes.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200513+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Delia, bun veni!
Ledi, felicitari pentru vizionarea bb-lului.
Cris, cred ca e cam devreme.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200513+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

neatza...hmmm ce matinala sunt.
Le urez si eu bun venit noilor gravidute.
Jasmi,uneori ma gandesc in nebunia mea ca mi-ar placea sa am un ecograf acasa si sa-mi fac eco zi de zi..cred ca si pe dna dr.
crisspoliss la varsta asta nu se vede sexul,dar iti poate spune dupa altceva..am uitat cum se numeste chestia aia.Plus ca uite al meu la aproape 14 sapt si-a tinut piciorusele adunate si n-a vrut sub nici un chip sa le desfaca oricat m-a zgaltait/l-a zgaltait dna dr cu sonda de la eco pe burtica mea.Are deja personalitate,asta asa sa zic frumos...tradus ar fi,seamana cu ta-su capos(de altfel va fi capricorn ca ta-su,eu leu..combinatia fatala..)

POZE
Minunica mea
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IanFeb09 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123877

capitol nou fetele

va rog datele pe care le vreti pe lista

Mergi la inceput