Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 11
edinutza spune:
Pupici fetelor!!!!

Ma bucur sa aud stiri mai bune si mai optimiste,dar fetelor eu am o problema...:SUNT GELOASA!!!
(in sensul bun)cand va vad ca ati trecut de 10-13 sapt.ma ia ciuda!!!of ca asa incet imi trece timpul,credeti-ma ma tot pipai pe burta si ma uit daca creste,numai am rabdare,adevarul e ca este un copil tare dorit de doi ani am incercat ca sa il avem si acum Dumnezeu ni la daruit,dar tare greu trece!!!
Apropo de pofte,eu nu pot sa mananc decat seara,parca spre seara mi se incarca bateriile si sunt si eu mai activa ,ca in timpul zilei sunt terci,zici ca am carat saci cu ciment si numai pot de oboseala!!!nuibai sufar orice numai bb sa fie sanatos!!!
FELICITARI RALUCA pt baietel,Dumnezeu sa il binecuvinteze!!!
andre_ea ti-am vazut febletea,e f frumos!!!
porumbita concediu placut si multa multa relaxare!!!
selene totrespectul pt tine!!!ai o rabdare...tot asa!!
de 7,4 zile
edi
Carmen_Marieta spune:
Edinutza nu fi geloasa ca si eu tot atata am, dar ne facem noi mari nu??
Si e bine ca avem ce invata de la cele cu sarcina mai mare decat a noastra...
Uite un
...
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
edinutza spune:
Asa este Carmen si ma bucur ca nu sunt singura "minora"!!!;))trec toate repede si o sa fie bine!!!te pup 
edi
miereamara spune:
Andreea, cebaiat frumos ai! Sa-ti traiasca! Cum a fost concediul?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
crisspoliss spune:
Vai fetelor, ca pana apuc sa citesc ce ati scris azi mai umpleti vreo 2 pagini
Cand am fost la doctor si am intrebat de teste mi-a zis ca nu e obligatoriu DTul sau TTul, dar ca toata lumea le face si oricum le plateste asigurarea si de ce nu...dar am tot citit brosurile alea ale lor si acolo scrie clar ca testele astea nu determina mare lucru, si atunci ma tot intreb de ce ne tot pune sa le facem? off, asta e, eu nu am vrut sa ma programez dar ma duc sa-l linistesc pe sot :)
MAine merg si eu sa-l vad pe bebe, de-abia astept..si eu am asteptat destul pana sa vina...
Si in 3 saptamani plecam si noi in vacanta lunga-lunga in romania si rusia, doctorul mi-a zis ca e ok sa plec atata timp cat nu exagerez cu plimbarile...de-abia astept sa pap sarmale, ca aici nu e nimeni care sa imi faca poftele...si nici romani in zona inca nu am descoperit.
Si mie mi se face rau seara sau dupamasa cand vin de la lucru
+11
cris30 spune:
Voi inafara calciului din vitaminele prenatale mai luati in plus si alte suplimente de Ca???. In majoritatea vitaminelor prenatale am vazut ca sunt numai 200mg Ca, ceea ce e putin.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
12+
Doamne ai grija de bebeii nostri
crisspoliss spune:
Edinutza, eu sunt in saptamana a 11-a(cred, ca ma tot incurc in calcule) dar nici la mine nu se vede tare burtica..ceea ce e bine deocamdata ca nu vreau sa dau de veste lumii pana nu trec de 3 luni...am eu o fixa. Astept sa imi dea toate rezultatele mai intai si dupa aia sa strig in gura(sau burta) mare fericirea mea.
Azi dimineata venind la lucru ma tot uitam in vitrina si incercam sa-mi sug burta...dar bineinteles ca nu am rezolvat nimic cu asta..atata tot ca nu vreau sa se prinda colegii inca...
VAi, stiti, toata povestea cu actele imi aduce aminte de ce am plecat din Romania. Am mai fost o data in vizita acum 2 ani sa-mi inregistrez casatoria in romania ca imi expira pasaportul si fara certificat de casatorie romanesc nu mergea, si o luna m-au plimbat de la ghiseu la ghiseu si tot nu am reusit sa rezolv nimic...niste nesimtit, ca altfel nu ii pot cataloga.
miereamara spune:
Cris, eu am facut o pauza de vitamine...imi era foarte rau de la ele.
Pt calciu mananc iaurt si smoothie, branza, cascaval....Eu am lasat-o mai moale cu restrictiile astea alimentare, gen feta, mezeluri, seafood...am mancat sandwich-uri la greu in concediu.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
crisspoliss spune:
Cris30, mie mi-au spus niste prietene ca ele luau un pahar cu lapte dimineata pentru surplus de calciu(si cateodata se gaseste lapte imbogatit cu calciu mai mult), si daca esti in state, atunci au sucul ala de portocale imbogatit cu calciu..eu tot suc din ala beau(desi e cam scump) ca la greturi ma ajuta si acreala de la portocale...dar pastile de calciu nu m-am gandit sa iau.
11
Shose spune:
Fetelor, mai bag un ochi pe la voi din cand in cand....pt ca's nostalgica. Am fost si io mamica de ianuarie-februarie dar de 2008, acum sunt prestatoare la clubul scutecelelor.
Va doresc sarcini usoare si nasteri la fel. 
Cris30 nu lua alte vitamine inafara de cele recomandate pt sarcina (nu lua calciu mai mult) pt ca pot dauna. In special ma auzit de Ca ca nu tre' luat in cantitati mai mari decat cele prescris. In plus nici vitamina A nu face tocmai bine.
Eu spre exemplu m'am aucat in luna a8a abia de luat vitamine. Si nu a fost rau.
Suplineste nebuniile de pastilutze cu alimentatzie de calitate. Toate fructele si legumele care le gasesti pe piatza (mai ales ca e vara), bea laptic, si mananca multa carne, sub cele mai sanatoase forme. Io am bagat aproape zilnic gratar.
si fara grija.....lu' bb nu'i va lipsi daca tu vei manca sanatos.
Sarcini usoare va doresc!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii