Mamici norocoase de sept-oct 2008(91)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza burtici.

Va da mama o cafeluta? ceai, suc, cioco??

ClaudiaH, ma bucur sa mai auzim vesti despre tine. Am spus mereu ca ne ingrijoram pentru fetele care nu mai intra si nu stim nimic de ele.

claudinna , multumesc

freshanana, si mie mi se pare ca trec greu greu si io nu mai am rabdare. Cu toate astea sper sa nasc la termen sau cat mai aproape.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI

AMR 67 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata!!!!!!!!
Noi iar suntem matinali!:)))
Vad ca Freshanana si Monica sunt vrednicute!

Va astept cu vesti bune azi!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 10s!

30+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neata burticoase,

mi-e sooommmnnnnnnn...........
aseara am avut .....scaun cu putin sange si nu stiu de ce ...alte simptome nu am .sper sa nu fie ceva.....
fetelor,voi aveti arsuri in jurul buricului?

pup

carla,28+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput

ratonelu, nu cumva te supara vreun Mister H???

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz Andrei

Mergi la inceput

monica..tocmai asta spuneam..ca alte simptome nu am.....de fapt nu am avut nciodata ,doamne fereste.....cam ce simptome tre sa am?
offfffffffffff...........sper sa nuuuuuuuuuuuu

carla,28+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Pai nu prea stiu.. ca slava Domnului inca n-am avut parte da banuiesc ca tre sa fi consti sa te doara cumva dosierul.... Inreb si io din ce am vazut pe la fete pe aici...

POZNICI CU NOI
30+ Cuculetz Andrei

Mergi la inceput

nu sunt constip ....si nici dureri n-am avut....sau poate doar o mioca durere...asa....dar constip in niciun caz nu sunt.
offff....poate a fost doar o intamplare....poate intra fetele care au avut....si imi mai spun una,alta...
tinem pumnii fetelor care se duc azi la eco....Banu parca se ducea sigur....altcineva nu mai tin minte.
NERANTULA,ce bebe marisor ai.....sutnem apropiate ca varsta si al tau are 1700gr si al meu....988gr...moamaaaa.....ce pricajit e al meu.

carla,28+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata!

Felicic, Ilia, trebuie sa mai astept o saptamana inainte de a lua o decizie (impreuna cu medicul, bineinteles). Carla a crescut de la ultima ecografie iar ritmul de crestere e conform graficului, chiar daca dupa diametrele craniene e mai mica cu 2 saptamani. Creste, dar se mentine retardul de 2 saptamani. Vom vedea saptamana aceasta daca isi mentine ritmul si vedem ce facem. Merg oriunde, pana la capatul lumii daca trebuie. La Cluj sunt medici buni, maternitatea e bine dotata si in plus au un centrul special pentru prematuri. Nu-mi fac griji ca nu va fi bine ingrijita acolo, in cazul in care se naste prematur. Nici gand sa nasc la clinica privata din Baia Mare, asta iese clar din discutie.

toate burticile si va multumesc ca sunteti alaturi de mine. Ma ajuta mult mesajele voastre.

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata fetelor.Azi am schimbat si noi prefixul
Si mie mi se pare ca trece greu timpul si parca nu mai am rabdare,dar stiu ca e bine sa stea acolo cat mai mult asa ca...
anca,moni,fresh
ratonelu te-o fi zgariat ceva,poate esti constipata...
musette

30+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

anca: perfect atunci, daca bebe Carla creste mi se pare Ok, va recupera ea tot ce este de recuperat dupa
kristin:mersi de link-uri, de-abia astept sfarsitul de saptamana sa ma destrabalez un pic
monica, fresha, mussete, andy.p ;
ratonelul: am avut un episod de genul asta si dupa a inceput sa se manifeste Mr.H, s-ar putea sa fie intern si la mine nu are legatura cu [constipat], daca incepi sa simti o usoara jena, mancarime, aia este: te-ai captusit cu un bucata monstru. Eu sper sa nu, si atunci sangerarea sa fie de la dilatarea capilarelor din zona.

De doua-trei zile ma confrunt cu sngerari nazale, in special seara si dimineata tb sa stau la orizontala zece minute si se opreste. Mai are cineva pb de genul asta?

Vreunul in viitorii tatici are simptome de grvideala? Al meu se plange de intepaturi inghinale, dureri de spate, iar aseara m-a dat pe spate: avea carcei I-am dat si lui Magne B6 si i-a trecut. Plus ca-i termita la bucatarie, pofticios mai ceva ca mine, cred ca daca i-as baga o minge sub tricou ar jura si el ca-i insarcinat. In schimb, sperios si panicos, s-a panicat rau cand a vazut ca-mi curge sange din nas, nici nu i-am zis dupa...

Vasile
24+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput