Mamici norocoase de sept-oct 2008(91)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

musette si noi ne culcam tarziu...avem ora stabilita de gimnastica intre 23:oo - 24:00..chestia e ca azi dimineata a fost ceva mai special...pe langa trezitul mai devreme,am simtit niste miscari noi...parca atat de aproape de suprafata ca ma lua cu lesin...a fost o senzatie de-aia de mi-a taiat respiratia asa...ma impresioneaza pe zi ce trece bebelina asta
felicitari pt semnatura

neatza babytza...mie imi apare corect...adica 24 wks & 3 days...unde ai vazut 28?

neatza Banu

24+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Sa dea DD sa ne facem si noi mari....La ce contractii am non stop...

Fetelor care aveti perne pentru nani, spuneti-mi si mie dupa ce nasteti ce se mai poate face cu ele ?? Se poate alapta pe ele ? Ca mie mi se par cam mari... Eu la fetita nu am avut nici o perna , nici nu se gaseau atunci... Sunt novice la subiectul asta.

Valentina 27 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
citat din mesajul lui Nerantula

Buna dimineata!

Nushulica, legat de botez, eu am mai spus deja ca am si stabilit data, am platit si avansul la local, mai trebuie sa confirmam la biserica data de 25 octombrie. Nici noi nu voiam in post sau dupa post, ca e prea tarziu, asa ca varianta cea mai buna a ramas botez la aproximativ o luna, daca bebe sta in burtik pana la termen, ceea ce e rezonabil.

Maryb, eu o sa-mi dau pe burta si fata cu FP50, ca nici nu am costum de baie intreg, in rest cu ce ma dadeam si inainte 16-20 la inceput, 8 dupa ce se mai obisnuieste pielea. Crema e Nivea, doar pentru burta si fata va fi Avene.

O zi voioasa tuturor!

28+ AMR 79 zile!!

Haiduc iubit

la tine e rezonabil 25 oct dar esti cu 3 sapt inaintea mea haiducul tau e mai mare decat al meu acum o sa vedem si dupa data la care o sa se nasca bebe ne mai gandim

gargaritza pai trebuie sa te bucuri ca te-a trimis sefa acasa ca-ti prinde tare bine mai ales pe caldurile astea sa fi mers la munca, uite cum se chinuie alte fete cu munca pe caldurile astea cu statul pe scaun !

25+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

si eu am facut si urocultura si mi-a iesit negativ

doar ca eu am mai avut probelem cu rinichii, infectii urinare inainte de a ramane insarcinata asa ca eu fac des sumarul de urina si urocultura....
mi-a mai iesit leucocite, care asta e semn de infectie in corp dar urocultura e negativa.

pentru prima data imi iese asta cu corpi cetonici si dr m-a intrebat daca am pe cineva cu diabet in familie, si da am pe matusa mea.

Maine cred ca ma duc si mai fac iar sumarul de urina, doar asa sa vad ce mai iese si la asta.

asta mai lipsea sa apara ceva legat de diabet........

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza burtici!

mussete: ramane cum am stabilit!

nushulica: la mine data botezului va fi 27 dec sau 3 ianuarie. Inclin sa cred ca va ramane 27 dec ptr ca majoritatea cunoscutilor au copii mici, raman cu ei acasa de Craciun si de Revelion ii parcheaza pe la bunici si pleaca la distractie. Tb sa vb cu nasii, anul trecut au fost plecati de la Craciun pana dupa sarbatori, oricum mai avem ceva timp

nerantula: cand am nevoie de Dr.T si l-am sunat, nu mi-a raspuns, i-am trimis mesaj: cine sunt,, cate sapt de sarcina am si ce pb am. Mi-a raspuns tot printr-un mesaj si m-a chemat la Elias sa ma vada (era we). Incearca si tu varianta asta. Maine merg la controlul lunar, il intreb si iti spun

Vasile
25+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata gagici! O cafeluta si pentru mine, desi n-am si eu marunt sa-mi cumpar in dimineata asta!!! :((

Am fost aseara la curs la first bebe si nu am mai intrat pe-aici.

Monica, nu stiu de ce zici tu ca nu stateai bine,. eu am stat pe scaun rosu si mi-a fost excelent si nu am o burtica tocmai mica :) Poate a fost mai cald cand ai ajuns tu la ei, la fel ca si la clau_geo, insa acum aveau aer conditionat si era chiiar OK. M-am cam invartit in cerc pana i-am gasit ca eu ma dusesem mai departe putintel :D

Andreea_and, daca ai ajuns nu te-am recunoscut .

Felicic, am aflat ca sangerarile nasale sunt pefect normale, din pacate in afara de a astepta sa treaca nu poti face mare lucru. Eventual daca se agravea sa iti pui niste tampoane, dar asta se face la spital si nu se intampla de obicei!

Vreau sa va spun ca sunt hotarata sa fiu cat maia activa, aseara am mers de la Muncii, de la first bebe, pana apropae de piaata Sfanta vineri, si am cam ocolit pana la piata alba iulia, ca sa intram pe Bulevardul Unirii. Si ce bine-a fost. Imi pare asa de rau ca nu pot si eu ajunge sa inot undeva! De la inceputul sarcinii simt nevoia, exact asa cum te-ar apuca o pofta. Oricum, sa mergi pe jos e mult mai bine si mai usor decat sa stai pe scaun la birou!

27+ fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Gargarita cand dau clic pe tiker-ul tau apare ca mai ai doar 79 zile... O fi o eroare de la calc meu ?

Valentina 27 + Matei

Mergi la inceput

feli incep sa ma gandesc tot mai mult sa fac de craciun, mi se pare asa frumos sa botezi copilasul chiar de craciun

multumesc tuturor de raspunsuri!!!

25+ DAVID

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui babytza

Gargarita cand dau clic pe tiker-ul tau apare ca mai ai doar 79 zile... O fi o eroare de la calc meu ?

Valentina 27 + Matei

mie imi apare ok tickerul gargaritzei...poate ai tu pb la calc...sterge cookies-urile si vezi pe urma

25+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

babytza cred ca e ceva in neregula la tine la calculator...mie chiar imi apare corect...orikum...varianta corecta este 24

24+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput