Mamici norocoase de sept-oct 2008(91)
Raspunsuri - Pagina 22
monica_dicut spune:
Musette, doc ma chemase la spital de sapt trecuta sa ma bage pe niste perfuzii si sa urmareasca tonusul fetal pt ca nu i s-a parut in regula cat de tare este burta mea 
300, eu si din cauza contractiilor nu puteam sa stau nici in fund nici intinsa, in nici un fel. Scaunele erau super, io eram aia varza.
Cu botezul... io vreau sa-l fac anul asta si am tot timpul de la inceput de sept cand nasc pana la sf lui octombrie. Doar cu nasii sa o rezolv ca bebe inca nu are nasi oficiali...
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI 

AMR 65 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
musettepink spune:
Banu asa mi-a iesit si mie si ti-am zis aveam infectie urina cu un streptococ.Acum daca zici ca urocultura e negativa.....m-ai bagat in ceata.Sa fie semn de diabet gestational?dar ce legatura sa aiba cu rudele ca asta il faci sau nu nu conteaza de mostenire ca nu e diabet din ala de care stim noi,asta gestational trece dupa nastere.mai investigheaza!
Gargaritza
,m-am tot tinut sa-ti spun ca imi place numele fetitei tale f mult!
Monica pai poate ar fi bine sa dai o fuga macar dupa serviciu.Tin pumnii!
Fetelor da ce idee buna cu botezul de Craciun,nu ma gandisem dar uite e o varinata buna si in perioada aceea cred ca gasim si restaurante libere.....sau ce ar fii sa-l botez de Revelion????Se poate?dar atunci cred ca sunt restaurantele full........
Edit :Revelionul pica miercurea deci nu in nici un caz.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 9s
!
31+
LUCA
maryb spune:
nerantula merci frumos pentru raspuns. E buna crema de la Avene ??? eu nu am folosit niciodata si de aia te intreb. 
maryb
23+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
Banu2268 spune:
ma gandesc ca daca urocultura e negativa
totusi sunt prezente leucocite si asta semn de infectie.
poate o fi semn de diabet gestational acum ma uit pe net. acest diabet cica dispare dupa nastere si conteaza daca ai rude apropiate cu diabet.... bebelusul are greutate mare la nastere de asta trebuie cezariana........
o sa fac maine un sumar si o sa fac si glicemie.
acum mi-am pregatit 2 cani cu ceai, poate nu beau destule lichide....ufffffffffffff
Banu
23+
Salih
anca81 spune:
Salutari si din partea mea si a Carlei 
Suntem aici, va citim. Felicitari pentru schimbarea semnaturilor si distractie placuta fetelor care sunteti sau mergeti in concedii.
Multi
tuturor burticilor!
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
31+
Carla Alexandra
AMR 9 saptamani 
gargaritza85 spune:
musette mulumesc
daca ar fi fost baietel aveam de gand sa ii pun Luca...eu..ca tacsu sigur venea cu alta idee la cat ii place sa ma contrazica...[:-)))
24+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
Nerantula spune:
Maryb
... crema aia .. ce sa-ti spun, nu mi-as lua daca nu mi-ar place
, iti dai seama .. am folosit si anul trecut numai pentru fata si a fost super-ok.
Felicic, thx for tip
, o sa-i dau si sms daca arde, acum sangerarile nazale fiind ceva aproape normal in sarcina si numai o data la mine, pot sa traiesc cu asta .. as fi vrut insa sa-l intreb mai multe despre ce mi-a iesit la eco la Pop si pentru asta nu e suficient sms-ul ...asta e, perseverez si poate reusesc, desi a inceput sa ma enerveze .. daca nasteam acum si el nu raspundea de nici un fel? 
28+
AMR 79 zile!! 
Haiduc iubit
monica_dicut spune:
Ancuta
dulce. Cum mai sunteti?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI 

AMR 65 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
piolica spune:
neata!
Muuh, merci de raspuns. eu am pus pina acum 8 kg, iar de vreo saptamina si ceva nika, nika... si stiam ca la sfirsit de sarcina se pune la greu. si eu sper sa nu pun multe, insa nici nu vreau sa devin paranoica ca nu mai pun nici un gram.
31+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)