Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 4
Ellenuta spune:
miri super super super ca ti-au dat concediu. cred ca o sa fie super la cat de misto e acolo ...
lala pai nu e corect .. ai tipat dupa companie si acum tragi la ZZzzzzzZZZZZ .. nani .. somn ushor!!!
ereena uite un de la mine ca mi-e dor de tine pe aici!!!!! ce face mateiu cu lingura??? lingura, o cutie de lapte goala si o sticla cu niste boabe in ea sunt jucariile preferate ale nepotelul;ui meu .. sta si zdfrangane la ele ... pe nervii lui sora-mea .. hi hi hi ..
si eu fug la nani, de fapt la tv .. caci incepe csi ny!
pupicilici la zuzici si clopotei
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ereena spune:
ellenuta, un si de la mine. astazi mi-a mancat urechile mateiu' ,de la dintocii aia care tare greu cred ca o sa ii iasa. avem si noi o sticla de platic cu niste taitei in ea, a zdranganit-o pana si-a tras una-n bot si a plans nitelus
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaaa!!!
Scularea zuzulici ca va spurca pupaza din tei... !!!!
Zic eu - invidioasa de mine! - care normal ca sunt treaza de la 6 ca sa ajung la serviciu!!!!
Astazi sunt fooooarte bine dispusa!!! Desi imi cam pica ochii in gura pentru ca pitica mea s-a culcat la 8 seara si s-a trezit - de foame - la 2 dimineata!!!!
Am votat!
Ca sa va usurez misiunea...
va indic paginile gasite de mine:
pag. 4 - antonia de cristacoman
p.5- matei de cati_m
p.10- matei de cati_m si mihaita de nicole
p.13 - ioana a lui sora-mea
p.24 - adeluta lui ginette
p.25 - robert si razvan
p.27 - matei de ereena
Fetelor, cumva Khalid de la p.4 este clopotel de'al nostru ????
Revin!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
Cati_m, poate fi si sangele grecesc o explicatie dar pentru sange s-ar putea mai mult barbata-mea sa te placa in mod deosebit ca el este grecul.... Eu sunt juma' unguroaica dupa bunica paterna. Avem noi o legatura speciala... cine stie...?1 'om fi fost surori, prietene,rude intr-o viata anterioara....
Mie mi-este asa de drag mateiasul tau ca... desi nu este frumos din partea mea... ca mi-o inscriu pe eleni - singura si fortat - pe lista lui cu pretendente...!!!! Si trebuie sa se placa ca doar amandoi au sange grecesc....
Cat de "tarat"... si eleni a mea incepe sa o faca.... Sunt tare fericita pentru ca pe dimitris nu l-am vazut mergand de'a busilea...
Eu o tin doar in pat pentru ca usile mele de la camere au fost taiate jos un pic mai mult atunci cand am pus gresia si parchetul si... mi se pare ca am curent in casa....
Iepuruta, ti-am privit mai atent fotografiile ( adica m-am uitat si la celelalte chipuri in afara de chipul micutei tale...) si mi-am dat seama ca eu cred ca te cunosc....
Activeaza-ti PM -ul sa vorbim!!!
Grati, ce bine trebuie sa va fie la brasov!!!! Am ramas impresionata ca tudoras se ridica in picioruse singurel!!!!
miri, ce ma bucur de concediul tau !!! Cred ca abia astepti... Veti merge si cu scha si cu bruno, nu?! pup si eu printisorii tai !!!!
moni, stai linistita! votat eu ca am avut timp Bafta multa in continuare la licenta!!!
ellenuta, lala20, Laurici de PN (unde esti ???????), cretulina, ema ( unde esti ?????), stancutza (unde esti ?????), zerilouiza, shose (unde esti ??????)
si Eleni - 05.02.2008
grati.ela spune:
'neatza mamici de bebici! Am sorbit si cafelutza, am spalat si Tudorashu (aseara a fost in vizita si se facu prea tarziu pt baitza...am spalat ca pisicutzele, un picutz asa ca acum se cadea o balaceala zdravana)...e prima baitza pe care i-o fac - in rest a prestat tati care e in Bucuresti acum...
Fetelor, nu stiu ce are bebica al meu dar suge noaptea in disperare...mi s-au lungit tzatzele...ziua papa tare prost, prefera ceaiul si laptic cat sa nu se stafideasca...Referitor la tzatze...de la 80C/85B am ajuns la 80E/85D...s-au lungit efectiv...sper sa nu raman asa cu ele (desi sotzul se declara fericit)...Pt fetele cu dimensiuni asemanatoare...au la Triumph in Brasov (cred ca si in Bucuresti) sutien la 61ron care tine sanul minunat (asta din capitolul cu gardul si leopardul)...
Zicea cineva de Iry...tot pandesc mesajele ei dar se cam zgarciuleshte cu ele...haide mai Irinuk, nu mai alerga atata ca nu se mai poarta gladiolele...mai impanate nitzelush!!! pt tine si bebitzu Rares.
Ieri cand ma plimbam prin BV am cugetat adanc si am ajuns la concluzia ca imi doresc sa-mi petrec vacantele aici si la mare...in timpul scolii merge si Bucurestiul. Mai fetelor, e o nebunie sa-ti bei cafelutza cu nasul in padure (soacra mea are apartamentul peste drum de padure...unde veneau ursii ca acum vin doar vulpile)!!!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
emabucuresti spune:
Buna fetelor,
Laura, cum intrebi de mine, cum apar, hihi, de fapt acum am intrat si eu pe aici caci aseara am ajuns acasa. Am plecat pt weekend dar ne-am mai prelungit concediul pana aseara, mai ales ca auzisem de canicula din bucuresti
A fost super frumos, nu a mai contat ca plaja romaneasca era cam murdarica ci doar faptul ca a fost prima noastra vacanta petrecuta impreuna in trei. Lui Milan i-a placut si acolo s-a intalnit cu David al lui Carmen si cu alti prieteni din parc.
Zilele astea am ce face, citesc din urma ca tare mi-ati lipsit si vreau sa ma updatez cu noutatile. Sper sa citesc numai lucruri bune!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
laura_dimitris spune:
LA MULTI ANI !!!
ANA ANDREI [/size=4[size=4]
]GINA M
SA FITI SANATOASE, FERICITE SI IUBITE,
NOROCOASE SI SA VA BUCURATI DE PUIUTII VOSTRII !!!!
si Eleni - 05.02.2008
grati.ela spune:
ANA! GINA!
Sa fiti fericite mamicutzelor!!!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui emabucuresti
Buna fetelor,
Laura, cum intrebi de mine, cum apar, hihi, de fapt acum am intrat si eu pe aici caci aseara am ajuns acasa. Am plecat pt weekend dar ne-am mai prelungit concediul pana aseara, mai ales ca auzisem de canicula din bucuresti
A fost super frumos, nu a mai contat ca plaja romaneasca era cam murdarica ci doar faptul ca a fost prima noastra vacanta petrecuta impreuna in trei. Lui Milan i-a placut si acolo s-a intalnit cu David al lui Carmen si cu alti prieteni din parc.
Zilele astea am ce face, citesc din urma ca tare mi-ati lipsit si vreau sa ma updatez cu noutatile. Sper sa citesc numai lucruri bune!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
Hm, am mai intrebat si in alta zi de tine si abia astazi ai aparut....
Dar, ai absentele motivate!
Ma bucur mult ca v-ati simtit bine!
Ti-am dus lipsa pe aici!
Sa ne pui neaparat fotografii sa-l mai vedem si noi pe milan si daca ai si cu david al lui carmen_e!!!
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
CLOPOTEI DRAGI:
LA MULTI ANI!!!
SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SI NOROC,
SA VA BUCURATI PARINTII SI SA AVETI O VIATA MINUNATA!!!!
ADELUTA
YASMIN
RAZVAN
ERIC
DACIANA
si Eleni - 05.02.2008