Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 5
ginnette spune:
Neata fetelor,
In primul rand:
YASMIN
DACIANA
RAZVAN
ERIC
Si bineinteles, sa-mi traiasca buburuza !
Apoi, multumesc de aprecieri, fetelor care au admirat-o in poze si care au votat-o. Un buchet mare de .
Kalid, este al nostru, (Darene e mamica lui) - acum il votez si pe el!
Ema, sa pui poze sa vedem cum s-a simtit Milan la malul marii!
Si, la strigare, o mai adaug pe Natalia, cu printesele - e in concediu si n-am prins eu stirea?!
Si, "sresul" " la 11:30 sun la spital, sa vad dak a iesit urocultura - deja simt ca mi se ridica paru' pe shira, ca la matze
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
ginnette spune:
Khalid nu e clopotzel; Khaled este clopotzelul nostru (cu mami Darene); da' l-am votat - sa fie primit!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui ginnette
Khalid nu e clopotzel; Khaled este clopotzelul nostru (cu mami Darene); da' l-am votat - sa fie primit!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Tin pumnii pentru rezultatele la analize !!!!
Sa dea Domnul sa fie bune!!!!
Si eu l-am votat pe acel Khalid!
Sa-i fie de bine!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
pucca spune:
Buna dimineatza mamici!
Eu sunt o randunica de martie 2008, si as avea pentru voi o intrebare: puiutii vostrii au trecut printr-o perioada in care au papat mai putin, au fost mai mofturosi (ma refer la lunile in care papau doar laptic)? Daca da, cum ati depasit perioada?
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
cynthia_ spune:
Neatza!!!!!!!!! chiar daca de noi nu intreaba nimeni, noi suntem cu voi zilnic!!!Si daca aveti asa mare chef de votat e si Octi al meu pe la pagina 9!!!!!!! O zi buna!!!!
danonique spune:
Buna dimineata!Eu sunt deja la a doua cafea.EMA ma bucur ca v-ati simtit bine la mare.Pupici tuturor clopoteilor.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
virgo spune:
quote:
citat din mesajul lui pucca
Buna dimineatza mamici!
Eu sunt o randunica de martie 2008, si as avea pentru voi o intrebare: puiutii vostrii au trecut printr-o perioada in care au papat mai putin, au fost mai mofturosi (ma refer la lunile in care papau doar laptic)? Daca da, cum ati depasit perioada?
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
Sigur ca au avut . Sai cuminte ca-si revine ea , daca e vioaie si vesela n-ai de ce sa te alarmezi !
Mami de Matei Cazimir
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui cynthia_
Neatza!!!!!!!!! chiar daca de noi nu intreaba nimeni, noi suntem cu voi zilnic!!!Si daca aveti asa mare chef de votat e si Octi al meu pe la pagina 9!!!!!!! O zi buna!!!!
OCTI
mamica de octavian- 31.12.2007
pai, bine mai cyntia... si de ce nu ne anunti?!
Votam octi cu bucurie !!!!
Si, treci mai des pe aici!
Mai povesteste-ne de octavian. Ce mai face? Cat a mai crescut?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui cynthia_
OCTI
mamica de octavian- 31.12.2007
Pai, e frumos?! Acu' intru sa votez!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
sweetgys spune:
Neatza fetelor, incercam si noi sa fim cat mai prezente pe forum ca asa-mi placeeeeeee, dar nu prea dovedesc cu treburile. Va intrebam aseara cum pasati voi legumele, ce metode , aparate aveti, ca mie nu prea mi-au iesit pasta cu blenderul meu.
Si inca ceva, as vre sa schimb salteluta din patutul fetei ca suntem inca cu cea din dotare si nu prea mai merge, are careva saltea din fibra de cocos? Cum sunt acestea, aveti idee? Nu stiu de care sa cumpar...
Am inceput sa vad poze noi. La urma postez parerile.
Aaaa, ma apuc si de votat puiutii din concurs. Sa stiti ca suntem si noi la pagina 5.
Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
[URL=http://good-times.webshots.com/album/563848320XPnIIZ][IMG]