Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 3
LaLa_20 spune:
HEIIIII!!!!!!!!!!!Nu e nimeni?????????
EU nu ma mai joc,imi iau jucariile si ma duc sa fumez o tigare si daca ma intorc si tot nu e nimeni...o sa...o sa umplu paginile cu postarile mele!!!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
cati_magureanu spune:
Pup Grati! ma bucur ca Tudorashului ii merge bine la BV! Nici Matei nu prea este interesat de jucarii..Tot asa: cataramele de la bouncer, carut, degete maini/piciare, pungi fosnitoare, jaluzelele verticale, piciorul scaunului lui de masa..si ar fi multe de enumerat!
Fetelor, am si eu o intrebare...Matei de vreo saptamana se taraste deja...Noi am spalat mocheta asta si am clatit-o de vreo 4 ori dar tot imi este nu stiu cum sa il las sa se tarasca pe ea...ca nu mai are stare pe paturica lui (care este destul de marisoara)..Voi ii lasati pe covor/mocheta fara probleme?
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
miri_mik spune:
h e l l o!
incepem cu Iepuruta: bine-ai venit printre noi! ti-am vazut "irpurutsa mika" o bucalata si-o pufoasa dulce! nu prea am zice ca aveti problemutse cu mancatul. pe bune! as vrea sa-l pun pe sacha pe lista... dar e promis... :))))
p-orma mumtumim din inima! credeti-ma ca cus tresul de la servici abia dimineata la 5 m-am gandit ca azi sacha face 6 luni! siam intrat sa va citesc si cand am vazut numele lui pe lista... m-am necajit ca-s o mama denaturata! dar pe de alta parte imi zic ca toate merg c ape roate daca timpul fuge zboara iar eu descopar surprinsa ce bebe mare si grasun am:) si mofturos la fructele preparate in casa (cu borcanele in bot o sa ramanem).
am vazut buburuza lui ginette! vaaaaaaaaai ce palariutsa de "duamna floricica" aveti! o dulceata!
mijaita somnorila si razacios cu gurita stirba pana la urechi, pup-al-ar mirik! e un smekerila mik!
ereena, n-am avut curajul sa mai citesc povestea ta. am citit la mamici prin fiv ce poa sa faca sistemul sanitar romanesc, si-mi spun ca esti o fericita: totul s-a terminat cu bine! bucura-te de mateiash si lasa timpul sa vindece ceea ce medicii au distrus.
pe de alta parte... am hotarat sa exersez in fiecare seara o parcare laterala spate. la amiaz am parcat-o din trei incercari. acu seara din doua. dar dureaza ca... am schimbat pozitia scaunului - ma incomoda de fapt- si s-au dus drea reperele.
virgo, deci va incumetati! spor si sa se petreaca totul ca pe roate!
ellenutsa, laurad, ūpizez prinsesitele!
nu va suparati pe mine ca n-am vreme sa votez. abia de mai respir si mai am ganduri omenesti dupa orele de munca - imi place ce-i drept dar ma napadesc - asa ca ma bucur ca poci sa va salut.
succes la diversificari, sa manance dodolotsii tototototo din farfurii si borcanashe!
si mai vroiam sa spun ceva: s-a aprobat cocnediul meu, deci mergem la punta prima in minorca in sept. ellenutsa stie!
(s-a trezit gaga... neuronul de serviciu a fugit prin colturi tenebroase)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
jelimoni spune:
quote:
citat din mesajul lui LaLa_20
Seara puna Zuzici!!!
Asa de multe am vrut sa scriu,da mia zapacit si ultimul neuron printesa mea,da tot o iubesc...o adaugasem si pe iepurita in lista si am reusit sa pierd mesajul...ASA ca va anunt ca am spre vanzare bilete in excursia "IN TOATA LUMEA",deci sunt aspirante?
Si pozulici am vazut,da neuronu zapacit nu ma lasa sa-mi amintesc ale cui...sorry
STRIGARE: MISHU!!! danybv!!!!!!!!!!!!! Tinna S!!!!!!
Si fetele care se mai simt...la atatea absente nemotivate,o sa va scadm nota la purtate
Gatta!!!ce mai face mofturoasa mica?
Moni adresa mea pentru ce?!!!
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
ca ti-am luat stick zanza no..ca ai zis ca nu gasesti pe acolo...si mai am ceva pt bibi..
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
fetelor si eu imi cer scuze ca n-am prea votat clopoteii din lipsa de timp si smult stres!!mai am o zi si scap de licenta asta si pe urma nu mai am scuze
mitsu iar ne-ai parasit!!
de ininouka nu mai stiti nimic???n-am mai vazut de multicel o postare de la ea...la fel si iulia82!
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
ANTHONY
SACHA
VICTOR
EDITH
ADELINA
STEFAN PT CELE 6 LUNI SI PT MATEI PT CELE 5 LUNISOARE! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!
LaLa_20 spune:
Aha vad ca a-ti ascultat!!!Acuma vorbind serios fetele absente nu ne bagati la idei...sper ca sunteti bine si voi si puiutii vostri.
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
jelimoni spune:
ah am uitat sa zic ca am vazut poze de clopotel de iepuruta si e o minunatie de fetita!!nu arata deloc slabuta, din contra, chiar foarte bine, tare frumusica, ca si mami!
si am mai vrut sa vad pozele lui ginette parca din vacanta...da n-am apucat..da le caut acum
pusici, ma bag apoi la invatat
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!
cristacoman spune:
Buna seara, tuturor.
In primul rand, La multe lunitze! sarbatoritilor de azi.
Sa cresteti mari, sanatosi si papaciosi.
Roxana, cu intarziere, La Multi Ani! sa ai parte numai de bucurii.
Virgo, si eu ii dau cereale de la Humana, dar le fac mai groase, asa cum scrie pe cutie si le mananca cu lingurita. Ea nu accepta bibe si nici moi nu-i plac. Cerealele astea daca sunt reincalzite la micro sau daca le amesteci mai mult, isi schimba consistenta si se subtiaza.
Iepuruta, bun venit.
Sa va spun despre noi: la 5 luni si o saptamana avem 69 cm si 6960 gr. Mancam fructe dimineata si cereale seara, dupa care neaparat san.
In rest numai san. Nu tu apa, ceai. Bea suc de morcovi, asa simplu, ii place tare.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a%204a/?albumview=slideshow
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a3a/?albumview=slideshow
LaLa_20 spune:
zuzici va zic noapte buna...
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare