Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Miri ufff, nasol, dar poate chiar au gresit altii si ti-au bagat-o tie pe gat!
Thea se ridica hopa in funduletz din pozitia 4 labe
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ginnette spune:
Miri, uite-o sa-ti mai aline supararea!
Vorba LaureiD, ala chiat atat de bou (scuzati) a fost de s-a urcat in alt avion?!
Si nu cred ca e caz de "zburat"!
LauraI , un pt Thea cea sprintena - cu gandurile mele am si uitat sa ma minunez de ce poate sa faca.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
creata2008 spune:
'Neataaaaaa!
Mariuca a adormit, intru si eu repede sa zic vreo 2-3 vorbe, ca apoi am niste trebusoara prin casa.
1. Veronica, nu stiu cum reusesti tu sa ii dai in somn!!!! Mariuca mea cand doarme, apai doarme, nene!!!! 40 de copii urlau in jurul ei si ea dormea-tun! Intr-o seara am crezut ca nu mai respira, pentru ca nu se misca deloc. Ii pusesem mana pe nas, pe gura, pe piept si ea dormea bustean. Daca poti sa crezi asa ceva!!!
2.Laurici, pai atunci hai sa stabilim, de principiu, pe marti, saptamana viitoare, ar fi ok?
3.Ellenuta, Alinus, Mitshu, Ema, Mary, Ana... si alte fete pentru Moghioros, ce ziceti de propunerea mea?? Ziceti "prezent"?
4. Ce misto e sa nu ai nimic stabilit pentru concediu... azi dimineata Dani a venit cu propunerea sa fac un research si pentru Slovacia. Si suna foarte misto. A fost careva pe acolo?
Am vrut o ploicica si uite ce bine ne-am racorit! Dar iar vine caldura... :(
Incerc sa uploadez pozele azi... va dau de stire cand reusesc!
quote:
citat din mesajul lui veronicka
laura puiul meu mananca in somn destul de bine zic eu sau si nopatea chiar cand ii asa semiadormit(ametit)la masa de dimineata ii dezastru, si acum a tras de cateva ori si a inceput sa povetesca cu titica.
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
![](fetita.gif)
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui creata2008
'Neataaaaaa!
Mariuca a adormit, intru si eu repede sa zic vreo 2-3 vorbe, ca apoi am niste trebusoara prin casa.
1. Veronica, nu stiu cum reusesti tu sa ii dai in somn!!!!Mariuca mea cand doarme, apai doarme, nene!!!! 40 de copii urlau in jurul ei si ea dormea-tun! Intr-o seara am crezut ca nu mai respira, pentru ca nu se misca deloc. Ii pusesem mana pe nas, pe gura, pe piept si ea dormea bustean. Daca poti sa crezi asa ceva!!!
2.Laurici, pai atunci hai sa stabilim, de principiu, pe marti, saptamana viitoare, ar fi ok?
3.Ellenuta, Alinus, Mitshu, Ema, Mary, Ana... si alte fete pentru Moghioros, ce ziceti de propunerea mea?? Ziceti "prezent"?
4. Ce misto e sa nu ai nimic stabilit pentru concediu... azi dimineata Dani a venit cu propunerea sa fac un research si pentru Slovacia. Si suna foarte misto. A fost careva pe acolo?
Am vrut o ploicica si uite ce bine ne-am racorit! Dar iar vine caldura... :(
Incerc sa uploadez pozele azi... va dau de stire cand reusesc!quote:
laura puiul meu mananca in somn destul de bine zic eu sau si nopatea chiar cand ii asa semiadormit(ametit)la masa de dimineata ii dezastru, si acum a tras de cateva ori si a inceput sa povetesca cu titica.
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste MariucaMaria Ilona
OK pentru mine!
Acum, mai ramane de stabilit si ora... ca eu sunt furnicutza aflata in campul muncii
![](icon_smile_big.gif)
Deci, ce ora sa fie?
Tu ai putea dupa 17.30 18.00 ?
Ca poate asa ajunge si roxana (ginette) alta furnicuta din campul muncii....
![](icon_smile_big.gif)
Alinatudor stiu ca s-a mutat la ploiesti iar mitsu la fel....
alina 023 sta si ea la tara pana in toamna...
sper sa raspunda prezent ellenutza, ema,ana cu davidosu'pufosu', mary si cine mai poate....
Deci, fetelooooor????
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
creata2008 spune:
Din pacate, chestia asta cu check-in-ul e destul de spinoasa, in sensul ca nu-ti permiti sa faci greseli. Ca intorci avioane sau nu le lasi sa plece. Dar eu ma mir ca esti singura. Ce mama naibii, tu nu esti in perioada de invatare si/sau proba? Eu stiu ca orice job ai avea, cand esti la inceput, trebuie sa ai pe cineva langa tine, experimentat.
Cat despre tuse... hmmm... baga niste ceaiuri de-alea de ti-ai luat si poate o trece repede.
Si noi pupam!
quote:
citat din mesajul lui miri_mik
buna dimineata...
am nasul infundat, tushesc ca un magar si sufar ca un caine.
se pare ca alaltaieri am facut o porcarie la servici (miutza, vezi deic ca... nu sunt deloc buna la check-in)si m-au tras de urechi ieri. nu pot sa spun ca eu am facut-o pt ca nu-mi amintesc numele pasagerului. am lasat ghiseul deschis pana m-am ocupat d eniste pasapoarte... deci... orishicum fu atat de grav incat erau sa intoarca avionul d epe pista sa "descarce" un pasager care era in plus la bord si care a primit o carte d eimbarcare din cauza ca un alt pasager cu acelasi nume de familie, exista deja in sistem... orishicum... ma simt groaznic pe tema asta, am luat ceai de la dispatch, de la duty si... ma astept sa mai si zbor planat de acolo.
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
![](fetita.gif)
miri_mik spune:
lauricilor, hai sa va povestesc, nu ca sa ma scot fata alba, dar poate asa o sa imi dau seama...
deci, ieri, 9.25 (ora dovedita a infractiunii), 5 minute inainte de inchiderea check-inului pt zborul de 10.10 la londra.
eu, check-in de dimineata de la 6. nu prea mult de munca pt ca se anulasera doua zboruri, cel de 7.25 si cel de 12.10. la noi e check-in continuu, adica vine omu si lasa bagaju si pa. poa sa o faca la 5 dimineata pt zborul de la 9 seara.
la un moment dat, un pasaport cu pb. ma duc la birou. ne lamurim, omul nu poate pleca.
schimb ghiseul, check-in pt cativa pasageri, iar un pasaport cu pb. era un pasager pt zborul de 10.10 pt care a trebuit sa fug iar in birou si apoi la rezervari pt ca se pare ca isi platise biletul cu o carte de credit furata. am alergat cu el. stiu ca la un moment dat am revenit la ghiseu si am intrebat daca mai e cineva pt zborul de 10.10. au venit 3 tipi. doi nu aveau rezervare buna, al treilea avea, dar nu avea bagaje. bun
la 10 plec oricum d ela ghiseu ca trebuia sa merg la porti.
la 12juma, trec pe la biroul unde e stafful, o vad pe responsabila de la noi de la grup prinsa intr-o conversatie cu alti doi din echipa mea. ceva despre o rezervare aiurea. zambesc ca vroiam s-o salut. dar ea nu se oprea din povesti, si nu ma baga in seama. am zis nu-i bai, alta data. ma duc sa rezolv treaba cu zilele de concediu. deci... la ora la care trebuia sa decoleze avionul eu eram inca acolo dar nimeni nu mi-a zis nimic.
ieri... merg in biroul de la dispatch cu un formular de minor pe care-l luasem de la avion. eram foarte incantata ca era primul meu minor pe care-l acompaniam. intru deci... intreb: e bine cum am procedat? la care ea da, e bine dar... ai intarziat la poarta. ii explic ca am fost acolo inainte de timpul cerut, dar ca poarta era de fapt blocata si ca pana m-am prins cum trebuia sa ies... a durat. cica era a doua oara cand s eintampla. aici chiar nu era vina mea. bon...p-orma zice: stii, pasagerul meijers... io, nu. ce pasager? pai.. de ieri. eu: s-a intamplat ceva? ea: ai dat un reprint la cartea de imbarcare si nu te-ai uitat ca n-avea rezervare valabila. eu: pai cum sa faci reprint daca nu era in sistem. ea: a, fusese deja inregistrat un alt mejiers, dar n-ai verificat prenumele, si i-ai dat direct carte de imbarcare si de fapt avea rezervare pt alta companie. prin urmare duty a rechemat avionul pe tarmac, dar capitanul a refuzat.
ei, incepand de ieri icnerc sa dau de capatul problemei. nu-mi amintesc de numele pasagerului, nici sa fi facut un reprint:( in plus a fost o zi plina de evenimente. cert e ca vor verifica pana in panzele albe, si daca cumva eu am facut magaria si nu-mi dau seama...o incasez. aproape ca mi-e groaza sa merg din nou la servici.
cel mai nasol e ca nu pot zice da! eu am facut-o! si ieri pe loc acolo in birou mi-am adus aminte ca am printat un bagaj pt o colega fara sa vad pasagerul la moaca. si mi-era o groaza sa nu fi printat si cartea d eimbarcare tot eu...
nah, si nici acu nu-mi zice nik numele...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
roli25 spune:
quote:
citat din mesajul lui laura_dimitrisquote:
citat din mesajul lui cynthia_
Pentru fetele care au fost la mare cu ce crema protectoare ati dat bebei? Mie pediatru mi-a zis sa nu-i iau cu factor prea mare(50)ci undeva 20-30 ca sa nu-l aduc alb cum il duc sa-l prinda un picut soarele in putinul timp in care il tin pe plaja.
OCTI
mamica de octavian- 31.12.2007
eu ma dau zilnic cu crema cu factor de protectie 50 si pot sa spun ca sunt bronzata.
Factorul de protectie retine doar ce este rau pentru epiderma...
si pe dimitris l-am dat cu spf 50 si vreau sa-ti spun ca s-a bronzat asa de frumos si asa de bine ca si in februarie mai se vedea diferenta dintre poponetul alb si restul corpului...
si Eleni - 05.02.2008
Fetelor mie dermatologul mi-a spus ca in zilele noastre radiatia solara e f. periculoasa pt. noi, daramite tp. bebelusi, mi-a zis obligatoriu sa le dau spf 50 si doar creme dermatologice, gen: Avene, klorane, vichy. Cele cosmetice nu protejeaza eficient.
Eu le-am dat la copii cu Klorane spf 50 la mare si am venit cu Marc negru. Deci, de bronzat se bronzeaza. Andrei nu s-a bronzat ca l-am tinut numai la umbra. Tot dermatologul mi-a spus ca e bine sa nu expun bebelus sub 1 an la soare. Oricum radiatia patrunde prin panza umbrelei sau a caruciorului, dar pilea lor e prea sensibila sa tinem direct sub soare.
Roli mamica de Andrei
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui laura_dimitrisquote:
citat din mesajul lui creata2008
'Neataaaaaa!
3.Ellenuta, Alinus, Mitshu, Ema, Mary, Ana... si alte fete pentru Moghioros, ce ziceti de propunerea mea?? Ziceti "prezent"?quote:
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste MariucaMaria Ilona
OK pentru mine!
Acum, mai ramane de stabilit si ora... ca eu sunt furnicutza aflata in campul munciisi ajung acasa pe la 14.30.... La ora aia este cam cald pentru pitici...
Deci, ce ora sa fie?
Tu ai putea dupa 17.30 18.00 ?
Ca poate asa ajunge si roxana (ginette) alta furnicuta din campul muncii....
Alinatudor stiu ca s-a mutat la ploiesti iar mitsu la fel....
alina 023 sta si ea la tara pana in toamna...
sper sa raspunda prezent ellenutza, ema,ana cu davidosu'pufosu', mary si cine mai poate....
Deci, fetelooooor????
si Eleni - 05.02.2008
Pentru marti, zic si eu prezent - dak nu ma duc sa-i pun branula
![](bang.gif)
Roxana si Adela - 09.12.2007
![](mamica.gif)
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Ereena spune:
roli, cica interve3ntia va fi facuta in clinica.nu stiu cum naiba o sa procedez pe ca programarea pt consultatie o am la sora-sa deci eu nu o sa vb cu el.si daca zice medlife imi bag picioarele, chiar nu am atatia bani Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
roli25 spune:
quote:
citat din mesajul lui Ereena
roli, cica interve3ntia va fi facuta in clinica.nu stiu cum naiba o sa procedez pe ca programarea pt consultatie o am la sora-sa deci eu nu o sa vb cu el.si daca zice medlife imi bag picioarele, chiar nu am atatia baniMatei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Daca ti-a zis ca se face la clinica, clar acolo ti-o face. Nu stiu de ce nu ti-o fi zis si pretul...poate pana nu vede la consult despre ce e vorba nu poate sa-ti dea o informatie completa. Chiar daca ai consultatia la sora-sa, daca el iti face interventia, tot cu el ajungi sa vorbesti. Eu as zice sa mergi la consultie, sa vezi verdictul si apoi iei decizia.
Roli mamica de Andrei
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4