Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 18
Miutza spune:
Laura
multumim pt enumerarea pag unde ii gasim pe clopotei si pe verisorii lor, am votat!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra
ramonab spune:
neata!!!!
Votat si eu piciulici.Vanessa e la pag 8 pt cine nu a gasit-o.
Ana Maria de Shobo
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui virgo
Offfff , nu e bine cu Caz al meu !
Ieri i-am dat cerealele , in bibe , a mancat . Apoi pret de cateva ore s-a scremut de kk , si a facut pastos . Dar greu si cu crampe ! Suge suzi disperat , o fi facut deja reflux !? Colac peste pupaza , mi-a vomitat ieri de doua ori , dar nu in jet . Pur si simplu i-a venit inapoi lapticul .
Alta boala : nu sta neam in fundulets sa manance , nici in brate . Mananca doar pe spate ! Nu stiu ce sa-i mai fac .
Astazi aterizez cu el la pediatru , poate ma scoate el din impas cu o schema mai blanda . El vrea sa manance , ca cere , dar nu-i cade bine nimic din ce-i dau .
Mami de Matei Cazimir
OF,OF....
Nu stiu ce sa spun ca nu m-am confruntat cu genul asta de problema nici la dimitris nici la eleni...
Cred ca faci foarte bine sa mergi la medic cu el !!!
, sa ne dai vesti despre ce ti-a spus...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ginnette spune:
Neata fetelor,
Am votat o parte din pici - imediat continui da' am zis sa va salut.
Acum, Silvia(Creata), Helene, Cati si nu in ultimul rand LauraD pentru grija voastra.
Dimineata m-am dus cu pipi la analize - ca sa le repetam pe alea de luni si sa ii mai faca alte doua; acum, pe luni o sa sun sa vedem ce-a mai iesit - o sa-i faca si antibiograma - si o sa-i stabileasca tratamentul - iar in branula ; am vorbit cu dr si mi-a spsu ca intravenos e cel mai eficace; acum, o sa-i faca 7 zile - o sa ma duc cu ea dimineata si seara (decat sa stau in spital, prefer asa).
Infectia se pare ca este cu e-coli - o sa aiba confirmarea luni - deci destul de rezistenta la tratament.
Ea e foarte vesela si mancacioasa - temp e 37.3 seara; dr a zis ca de la 37.5 incepe starea subfebrila si abia de la 38 temp adevarata - dar cica infectiile urinare "lucreaza" in tacere; comportamentul copilului nu este influentat.
Cam asa stam noi; mai citesc si revin.
Am vazut ca deja "coaceti" o intalneala in Moghioros; dak trec peste starea de kko, vin si eu.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui ginnette
Neata fetelor,
Am votat o parte din pici - imediat continui da' am zis sa va salut.
Acum, Silvia(Creata), Helene, Cati si nu in ultimul rand LauraD pentru grija voastra.
Dimineata m-am dus cu pipi la analize - ca sa le repetam pe alea de luni si sa ii mai faca alte doua; acum, pe luni o sa sun sa vedem ce-a mai iesit - o sa-i faca si antibiograma - si o sa-i stabileasca tratamentul - iar in branula ; am vorbit cu dr si mi-a spsu ca intravenos e cel mai eficace; acum, o sa-i faca 7 zile - o sa ma duc cu ea dimineata si seara (decat sa stau in spital, prefer asa).
Infectia se pare ca este cu e-coli - o sa aiba confirmarea luni - deci destul de rezistenta la tratament.
Ea e foarte vesela si mancacioasa - temp e 37.3 seara; dr a zis ca de la 37.5 incepe starea subfebrila si abia de la 38 temp adevarata - dar cica infectiile urinare "lucreaza" in tacere; comportamentul copilului nu este influentat.
Cam asa stam noi; mai citesc si revin.
Am vazut ca deja "coaceti" o intalneala in Moghioros; dak trec peste starea de kko, vin si eu.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Ma rog la Doamne Doamne sa primesti cel mai bun rezultat posibil la noile analize !!!!
Si sper sa veniti si voi la intalnire!
Mai ales daca stabilim sa fie saptamna viitoare... poate scapa si adeluta pana atunci de beleaua asta nenorocita....
si fii tare ca se va rezolva in curand!!!!
si Eleni - 05.02.2008
miri_mik spune:
buna dimineata...
am nasul infundat, tushesc ca un magar si sufar ca un caine.
se pare ca alaltaieri am facut o porcarie la servici (miutza, vezi deic ca... nu sunt deloc buna la check-in)si m-au tras de urechi ieri. nu pot sa spun ca eu am facut-o pt ca nu-mi amintesc numele pasagerului. am lasat ghiseul deschis pana m-am ocupat d eniste pasapoarte... deci... orishicum fu atat de grav incat erau sa intoarca avionul d epe pista sa "descarce" un pasager care era in plus la bord si care a primit o carte d eimbarcare din cauza ca un alt pasager cu acelasi nume de familie, exista deja in sistem... orishicum... ma simt groaznic pe tema asta, am luat ceai de la dispatch, de la duty si... ma astept sa mai si zbor planat de acolo.
pe de alta parte, am citit in diagonala si ieri si azi. nu ma imboldesc degetele sa scriu foartemult. stau in coltul meu si sufar dupa cum spuneam, dar am zis sa va salut si sa va spun ca inca suflu:)
pusici:)
ps. adelutsa sa te faci bine repede si thea... pfui ce mare si nazdravana esti!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Laura Ioana spune:
Laura se mai tzine si de zabrele, dar se ridica in funduletz de pe pilota pusa pe jos. In patutz se tzine de zabrele si se chinuie sa se uite peste marginea patutzului, e asa simpatica Apropos de mers pe jos si eu am doar parchet (in hol, bai si bucatarie am gresie) si vreau sa-mi iau covoare. O sa-mi iau din alea mai grosute (flocoase) ca sa-i atenueze cazaturile (si sa fie moale la genunchi).
Roxana imi pare tare rau ca Adeluta are infectie Thea are in mod frecvent temperatura peste 37,5. I-am facut analize la urina si nu a iesit nimic. Cica asa are temperatura, mai mare. Sper sa nu fie ceva ascuns si la Thea! Multa sanatate si poate da Domnul sa iasa analizele bune, cele facut ultima data sa fi fost gresite
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
roli25 spune:
quote:
citat din mesajul lui Ereena
roli, eu am vb cu tipa care face programari
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Ea nu stie preturile decat preturile pentru interventiile mici pe care le face la cabinet, ecografii, etc. Pentru operatiile pe care le face la spital nu mai dr. iti poate spune, dupa ce te consulta si vede despre ce e vorba. Acum mai e ceva, el mi-a spus mie ca urmeaza sa plece de la Polizu si sa se mute la Medlife. Nu stiu daca s-a mutat deja, acolo fiind spital privat, vor fi tarifele practicate de ei, nu mai e ca la stat sa-i dai doctorului. Asa ca numai daca mergi la el poti afla ce si cum.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui miri_mik
buna dimineata...
am nasul infundat, tushesc ca un magar si sufar ca un caine.
se pare ca alaltaieri am facut o porcarie la servici (miutza, vezi deic ca... nu sunt deloc buna la check-in)si m-au tras de urechi ieri. nu pot sa spun ca eu am facut-o pt ca nu-mi amintesc numele pasagerului. am lasat ghiseul deschis pana m-am ocupat d eniste pasapoarte... deci... orishicum fu atat de grav incat erau sa intoarca avionul d epe pista sa "descarce" un pasager care era in plus la bord si care a primit o carte d eimbarcare din cauza ca un alt pasager cu acelasi nume de familie, exista deja in sistem... orishicum... ma simt groaznic pe tema asta, am luat ceai de la dispatch, de la duty si... ma astept sa mai si zbor planat de acolo.
pe de alta parte, am citit in diagonala si ieri si azi. nu ma imboldesc degetele sa scriu foartemult. stau in coltul meu si sufar dupa cum spuneam, dar am zis sa va salut si sa va spun ca inca suflu:)
pusici:)
ps. adelutsa sa te faci bine repede si thea... pfui ce mare si nazdravana esti!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Of, mai miri....!!!!
Cum dracu' ....?
Pai pasagerul ala nu a vazut la ce poarta s-a imbarcat...?
ca nu pleaca avionul incotro vroia el?
si apoi,... cata vreme nu se poate dovedi ca este vina ta... cum sa te zboare de acolo???
Incearca sa te linistesti!
Tu esti o tipa tare, puternica si nu admit sa cazi din cauza unor dobitoci si a sistemului lor....!!!!
din suflet!!!!!
si Eleni - 05.02.2008