Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Buna dimineata Laura... Numai noi suntem pe aici. Ce zici de o cafea? O bem impreuna? Mihaita iti multumeste pentru voturi si ii trimite un pupic Ioanei....

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui Miutza

avem si noi poze proaspete pt cine are timp si chef. va pup!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra

Doamne,... ce fetita frumoasa ai !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui cynthia_

Pentru fetele care au fost la mare cu ce crema protectoare ati dat bebei? Mie pediatru mi-a zis sa nu-i iau cu factor prea mare(50)ci undeva 20-30 ca sa nu-l aduc alb cum il duc sa-l prinda un picut soarele in putinul timp in care il tin pe plaja.

OCTI

mamica de octavian- 31.12.2007

eu ma dau zilnic cu crema cu factor de protectie 50 si pot sa spun ca sunt bronzata.
Factorul de protectie retine doar ce este rau pentru epiderma...
si pe dimitris l-am dat cu spf 50 si vreau sa-ti spun ca s-a bronzat asa de frumos si asa de bine ca si in februarie mai se vedea diferenta dintre poponetul alb si restul corpului...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepuruta spune:

buna dimineata fetelor! eu nu am vazut ca avem capitol nou si postam in continuare la cel vechi

quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris

quote:
citat din mesajul lui cynthia_

Pentru fetele care au fost la mare cu ce crema protectoare ati dat bebei? Mie pediatru mi-a zis sa nu-i iau cu factor prea mare(50)ci undeva 20-30 ca sa nu-l aduc alb cum il duc sa-l prinda un picut soarele in putinul timp in care il tin pe plaja.

OCTI

mamica de octavian- 31.12.2007

eu ma dau zilnic cu crema cu factor de protectie 50 si pot sa spun ca sunt bronzata.
Factorul de protectie retine doar ce este rau pentru epiderma...
si pe dimitris l-am dat cu spf 50 si vreau sa-ti spun ca s-a bronzat asa de frumos si asa de bine ca si in februarie mai se vedea diferenta dintre poponetul alb si restul corpului...

si Eleni - 05.02.2008

! nu mi tramine decit sa copiez de acolo si sa postez aici! Ultimul meu mesaj si raspunsul pentru jelimoni era:
Fetelor vreau sa ma multumesc pentru urari si pentru primirea calduroasa! ma bucur ca fac parte din grupul vostru!
jelimoni, si mie mi a refuzat la inceput legumele si puiul dar a acceptat cu placere fructele (in special marul copt) si atunci m-am smecherit ii amestecam cite o lingurta de legume pasate sau pui fiert in fructe!! acum ca am descoperit ca ii place mincarea din borcanel o sa i dau borcanel apoi incetul cu incetul o sa adaug cite o lingura din mincarea facuta de mine la mincarea din borcanel pina o sa inlocuiesc borcanelul...sau cel putin asa sper.
fetele multumesc pentru incurajari in ceea ce priveste pe Ioana. totusi pozele sunt inainte de a slabi..o sa postez citeva si de dupa "cura de slabire"
laura si eu vreau sa vb pt. acum stiu sigur ca ne cunoastem....dar nu stiu sa intru pe pm....
pup toate fetele si sa aveti o dimineata buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Laura, am vazut poze cu o mireasa tare frumoasa! si cu Dimi scump foc! cat despre Eleni,,,e mortala in pozele cu cartile! mai ales in aia in care o striga mama...parca se vede ca o intrerupi de la activitatea ei de intelectuala in devenire si-mi plac tare mult rochitelele, si aia de botez dar si aia rosie. e superba, asa simpla si classy... pup fetele cu bun gust!
multumim pt compliment si ca te-ai uitat la poze

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

laura puiul meu mananca in somn destul de bine zic eu sau si nopatea chiar cand ii asa semiadormit(ametit)la masa de dimineata ii dezastru, si acum a tras de cateva ori si a inceput sa povetesca cu titica. la amiaz ii dau iar in somn ca asa macar stiu sigur ca mai manaca cate ceva, apoi la masa de seara refuza categoric sanultrage de 2 ori si pace eu l-as lasa pana ii vine foamea crunta dar dr a zis a nu mai mult de 4-5 ore. voi ce stiti? ca daca ii dau din bine lapticul meu il mananca

http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfg
Veronica -mami lui Marc-Andrei

Mergi la inceput

Hai ca acum va si salut...
Buna dimineataaaaa!!!!

Nicole, cred ca atunci cand ma invitai tu sa bem cafeluta impreuna... eu eram la cafeluta in locul amenajat pentru nenorocitii de fumatori...

Am votat clopotei dragi:
va indic din nou paginile pentru a va usura "munca":
antonia de cristina coman - p. 9
nepotel de cristina coman - p.8
matei de cati - p.9,
octi -p.14,
mihaita - p.15,
matei de cati - p.15,
ioana lui sora-mea - p.17,
adeluta - p. 28,
robert - p.29,
razvan - p.30
matei - p.31

Am pierdut-o iar pe vanessa de swwet....

Cati, "si ducem neamul de greci mai departe! Ha, ha..."
il ducem, il ducem....

Oita, huston zici....?! Sunt fascinata de zona aceea... Te-ai intalnit cu niscai extraterestrii vreodata ???
Vazut vreo nava spatiala?

Cati, tu in ce oras locuiesti ?

Dana, tu nu esti cu noi la cafeluta ??

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Iepuruta,
"o sa i dau borcanel apoi incetul cu incetul o sa adaug cite o lingura din mincarea facuta de mine la mincarea din borcanel pina o sa inlocuiesc borcanelul...sau cel putin asa sper"
cred ca faci foarte bine!
Sper sa rezolvi in acest fel si bubulina ta sa inceapa sa manance bine!!!
Ma bucur ca si tu m-ai recunoscut si tu caci la cat sunt eu de aeriana nu eram sigura daca am dreptate sau nu...
Iti poti activa PM-ul daca te tuci (sus, la banda aia albastra) si dai click pe "contul meu" ... te prinzi tu ce trebuie sa faci mai departe...
Tocmai ieri s-au "regasit" si zerilouiza si nicole...
Ce mica este lumea!!!

Miutza, pentru aprecieri!

Veronika, imi pare rau ca nu sunt in stare sa-ti dau vreun sfat.... Fata mea a supt doa o luna de la tzitzi iar biberonul l-a primit cu maaare bucurie de prima data....
Ce munca titanica faci tu acolo cu muls zi de zi....Pacat ca puiutul nu vrea tzitzi direct....

Fetelor, eleni a papat ieri pentru prima data practic si suculet de mar!
A ramas putin trasnita/socata cand a simtit gustul.... Ea era tare fericita cand a vazut biberonul si a deschis gura cu bucurie... S-a gandit putin si a supt pana la urma 20 de ml de mar.
Nu a parut insa ca i-ar placea in mod deosebit...
Am mai avut eu o incercare de ai da suculet acum o luna dar din sticluta d'aia bio de la hipp parca... Atunci parca de abia am putut sa-i iau biberonul din gura...

Voi ce mere folositi pentru suculet????

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Miutza

Laura, am vazut poze cu o mireasa tare frumoasa! si cu Dimi scump foc! cat despre Eleni,,,e mortala in pozele cu cartile! mai ales in aia in care o striga mama...parca se vede ca o intrerupi de la activitatea ei de intelectuala in devenire si-mi plac tare mult rochitelele, si aia de botez dar si aia rosie. e superba, asa simpla si classy... pup fetele cu bun gust!
multumim pt compliment si ca te-ai uitat la poze

mai ales in fotografiile in care este imbracata in costumasul portocaliu... parca este o pausa vie maya! O papusa taaaare frumoasa!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Offfff , nu e bine cu Caz al meu !

Ieri i-am dat cerealele , in bibe , a mancat . Apoi pret de cateva ore s-a scremut de kk , si a facut pastos . Dar greu si cu crampe ! Suge suzi disperat , o fi facut deja reflux !? Colac peste pupaza , mi-a vomitat ieri de doua ori , dar nu in jet . Pur si simplu i-a venit inapoi lapticul .

Alta boala : nu sta neam in fundulets sa manance , nici in brate . Mananca doar pe spate ! Nu stiu ce sa-i mai fac .

Astazi aterizez cu el la pediatru , poate ma scoate el din impas cu o schema mai blanda . El vrea sa manance , ca cere , dar nu-i cade bine nimic din ce-i dau .

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput