Strumfi de un an (iul-aug 2007) (87)
Raspunsuri - Pagina 20
nma spune:
Cu scuzele de rigoare pt intarziere urez si eu “La multi ani!” strumfilor de un an:
Eric cu mami selut
Denis Stefan cu mami nusica
Andreea Ioana cu mami monicabo
Victor -Constantin cu mami ghinetz
Mara Teodora cu mami ioanaiub
Alexandra Stefania cu mami nicoll_mada
Radu Stefan cu mami andreea c
Alex cu mami mamii
Miruna cu mami siminoc
Matei cu mami BBpuck
Mihnea Ionut cu mami estecri
Alessia Maria cu mami claucia
Mara Teodora cu mami AndraZ
Adela Patricia cu mami karligutza
“La multi ani!” strumfilor care azi implinesc un an:
Eva cu mami anamiha
Bogdan Andrei cu mami danis
Teodor cu mami mereutac
Luca Matei cu mami mamiCamelia
Pupici tuturor!
Nico, mami de Andra si Alex
nma spune:
Eu am foarte mult de lucru si abia apuc sa citesc tot.
Andra a inceput sa pasasca binisor. Se prinde de tot ce poate si merge.
Vorbeste foarte mult si e tare dulcica. Aseara sotul ma intreba daca si Alex a fost tot atat de dulce (ma mir ca a uitat).
Baita si el le fac impreuna de cand Andra a facut luni. Se joaca foarte frumos in apa dar trebuie sa ridic covorasul din baie ca stropesc foarte tare.
Nico, mami de Andra si Alex
oaana spune:
Cafera,bine ai revenit.
LA MULTI ANI TUTUROR STRUMFILOR SARBATORITI IERI SI AZI!!!!!Nu-i mai enumar,se stiu ei
...am o durere de cap mareeee.
Jadi,iar racesti???Sanatate multa si sa ai grija de Dodo mic.
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
ioanaiub spune:
quote:
citat din mesajul lui mamii
Ieri a fost cea mai frumoasa zi din viata mea si totusi una groaznica!Nu am avut cu cine sa imi sarbatoresc copilul ma simt groaznic..
la multi ani pentru Alex ... nu spune ca a fost groaznic, ati fost toti impreuna, o familie frumoasa si l-ati sarbatorit cu drag pe micutul vostru ... groaznic a fost la noi, ca in loc de petrecerea Marei de 1 an ne-am pregatit de inmormantare, ieri l-am inmormantat pe socrul meu ... cu toate astea i-am facut Marei un tort, l-am tinut la frigider pana dupa inmormantare cand am mancat cate o bucatica, cu gandul la cel plecat ... a fost greu dar a fost prima aniversare a Marei si nu puteam sa o las sa treaca "neobservata" chiar daca unii spuneau, incercand sa ne consoleze, ca o vom sarbatori altadata ... nu mai vreau sa mai aman nimic, as vrea sa fac toate la vremea lor pentru ca inca o data mi s-a dat semnalul ca nu mai este timp pentru: "lasa, facem alta data ..."
o sa pun si eu poze cu tortul Marei ... multumesc celor care s-au gandit la noi si ne-au felicitat de primul anisor

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
paticut spune:
Dragelor Drage,
mai bine mai tarziu decat niciodata, asa ca primiti scuzele de intarziere, nu am avut net acasa asa ca urez din suflet La multi ani piticilor voinici de 1 anisor in ordine:
Denis Stefan - (nusica)
Andreea Ioana (MonicaBo)
Victor Constantin (Ghinetz)
Radu cel cu ochii verzi care ma fascineaza de cate ori il vad pe net sau live) - (Andreea_C)
Mara Teodora (Andraz)
Alexandu (NIcollMada)
Alex (Mamii)
Miruna (Siminoc)
Matei (BBpuck)
Mihnea (estecri)
Alessia (Claucia)
Adela Patricia - tiza mea (Rodica)
Eric (Selut)
Eva (Ana)
Bogdan Andrei (danis)
Teodor (Mereutac)
Luca Matei (Camelia)
Dumnezeu sa va lumineze drumul vietii alaturi de mamicile mandre, si fericite, de taticii si mai mandri......
la multi ani draga strumfime!!!!
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
mamii spune:
uff fetelor tare aveti dreptate ( ioana condoleante!
)
Acum sa spun despre nunta/vancanta/intoarcere
nunta a fost tipic italieneasca in sensul ca nu s-a facut nimic special decat mancat baut si ATAT!Am prins buchetul ( pe blat) ca oricum nu vroia nici una sa se marite iar eu la anu imi iau adio din randul burlacitzelor!
Alex a fost cumintel si a dormit toata slujba ca sa fie sigur ca nu il pune nimeni sa duca cev a la altar ![]()
Vacanta a fost superba!Am fost intr-o statiune de 'familie' micuta o gramada de copii ...se faceau in fiecare seara tot felul de activitati gen teatru de papushi animatii...etc..Se inchidea strada principala si seara pana la 1 erau numai familii familiute cu bebicii pe strada:Dla plimbare. La hotel a fost super mai putin salteluta lui bebe era cam jumulita dar am dres-o si pe aia punand pilota pe deasupra si a dormit copchilu tun!Am mancat bine si am platit bine!As mai fi stat doar cateva luni pe acolo ![]()
apoi haosul de acasa ...spalat calcat strans...
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
Luna1 spune:
Hai ca mai scriu si eu repede doua cuvinte:
Caferaaaaa! Bine ai revenit ne-a fost dor rau de voi.
Alina eu la sexat si a treia oara nu ma mai bag, sa se bage cei cu un copil.
Cred ca d'aia si sunt asa lacrimogena ca imi dau seama ca altul nu mai vad si astia doi prea cresc repede.
Mamii cand vin la Roma cumparam un tort mare si ne sarbatorim strumfii de un an....si un pic. 
Paticut Nikole ma bucur sa va citesc, la fel si Lia palaria care m-a ingirjorat mult acum ceva vreme cu disparitia ei.
Jadi da-i cu vit C, portocale alea alea.
Fug la munci grele iar.
monicabo spune:
Urez si eu La multi ani, gastii de sarbatoriti de pe 13 iulie. Ieri nu am fost acasa, deci nu am intrat nici pe net, am taiat turta Andreei, si a ales de pe tava in ordine: cheile de la masina, centimetru, stick-ul, telefonul mobil, pixul si banii ![]()
Deci La multi ani:
Alex (Mamii)
Miruna (Siminoc)
Matei (BBpuck)
Mihnea (estecri)
Alessia (Claucia)
Adela Patricia - (karligutza)
Si celor de astazi:
Eva (Ana)
Bogdan Andrei (danis)
Teodor (Mereutac)
Luca Matei (Camelia)
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!!!
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
21+
Ana Maria
ghinetz spune:
quote:
Oana, sper ca azi sa razi la fel de mult cat ai plans ieri. Stiu ca plangi de emotie, dar acuma gata, dam drumul la hohote,
Pai sa vezi faza: ieri am fost cu niste amici si am baut si eu o bere. Dupa muuuult timp (cred ca eram insarcinata cand am mai baut o bere intreaga). Culmea, ca nu m-am ametit deloc. Nici macar nu mi-am simtit picioarele grele etc (stiti, simptomele de alcool). Azi noapte chiar am intrebat - pe mess - amicii cu care am fost daca era bere fara alcool, dar cica nu. In fine. Cert e ca azi noapte am visat ca am mai baut un pahar de bere si m-am ametit rau. Si radeam!!! Cred ca am ras si cu voce tare, prin somn. Stiam in vis ca-s ametita si ca asa ma comport eu, rad. Asa ca...eu zic ca am compensat, nu?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
andicu spune:
Salutare de la mare!
Am reusit sa intru si eu dupa un we plin, cu plaja, plimbari, somn..
Desi cu intarziere, urez cu tot dragul LA MULTI ANI!!! 

, Strumfilor nascuti pe 13 iulie :
Alex - mamii
Miruna - siminoc
Matei - BBpuck
Mihnea Ionut - estecri
Alessia Maria - claucia
Mara Teodora - AndraZ
Adela Patricia - karligutza
si Strumfilor nascuti pe 14 iulie:

Eva -Anamiha
Bogdan Andrei -danis
Teodor- Mereutac
Luca Matei -mamiCamelia

Cafera, bine-ai revenit! si noua ne-a fost dor de voi! 
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Am implinit 1 An

Crestem mari