Puiuti de Randunici 2008!! (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

LA noi de pe la 2 a tras o ploaieeee... Si acum da iar soarele, in timpul ploii erau... 24 de grade!!! Adica mult, e totusi o ploaie la munte!

Multumesc de complimente pentru puii mei.

Bubu, te inteleg cand zici ca ti-e teama sa pleci in concediu, si mie imie, insa sper sa reusim sa plecam, la noi de data asta (ne-am facut destul de cap in ultimii 2 ani: Croatia si Bulgaria), in Jupiter. Am mai fost acolo cand era Stefan de 2 ani si ceva si a fost bine.

Naty, ce prosopel frumos si ce fetita dulce sta in el! Urmeaza o gramada de descoperiri, stai sa vezi ce draguti sunt cu degetele de la picioare in gura!

Tuchita, te cred ca ti-e greu, sincer cred ca trebuie sa fii foarte puternica sa faci asta (mai ales ca spui ca ti-e dor). Dar daca ii este bine copilului, ii este mai bine si mamei.

Mstela, hai la Brasov, sau tu vrei sa emigrezi??

Pe litoral, la Mamaia, e naspa rau, bate vantul... asa ca mai bine acasa, deocamdata. Este sora mea acolo cu fetita ei de 2 ani si ceva, imi zicea ca macar cu telegondola sa faca o tura. Dar pe vant???

Eu astept sa merg in Metro, cand s-or intoarce baietii cei mari de la inot.

VA pup si va doresc o seara racoroasa!

(oau, cat am mai scris!)

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
citat din mesajul lui natynic

Ia uitati ce broscuta am eu aici!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

superba!!! prosopel Ikea dak nu ma-nsel!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Nicoleta am scris amandoua in acelasi timp/secunda

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
citat din mesajul lui natynic

Intalneala? Maine sau poimaine, cand vreti, ora 18.30, Parcul Carol, pe aleea din dreapta la fantana Cantacuzino, parca.
Comentarii?...
P. S. Apropo de poza Iuliei, se poate vedea ca e sasie, ca nu stiu cine era speriata. Mie mi s-a explicat ca timp de cateva luni e perfect normal, se va corecta de la sine, sunt muschii ochiului slabi, de-aia.

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

si eu as vreaaaa, dar randunoiul e cu licenta maine de la ora 5...poimaine nu cred ca as putea..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

quote:
citat din mesajul lui Ali_bia

Cand va aud pe voi ca nu prea dorm bebeii vostri, ma apuca groaza... oare nici a mea nu o sa mai doarma peste juma de luna???
A mea de 2 zile noaptea nu vrea sa pape, papa la 23 sau 00 si abia dimineata pe la 6 sau 7 imi mananca, ziua aproape non-stop doarme.

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Ali,nu considera ca si lexandra se va purta asa.Aici se intampla in primul rand din cauza caniculei,plus ca fiecare bebeu are personalitatea si felul lui de crestere.fata nelinistita.
Am citit povestea.Emotionanta.Alexandra a vrut cu tot dinadinsul sa vina, voinica si sanatoasa.Felicitari mamei pentru 2 fete reusite.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikipuisor spune:

Va multumesc pentru raspunsuri. Am mai dat un mesaj dar vad ca inca nu a aparut.

Va pup!

Sa stiti ca eu va citesc constant....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

stati mah nu puneti pe mine! nu sunt neserioasa, tuchi, o sa te sun! s-a ivit o ocazie sa plecam cu al meu pe banii firmei unde lucreaza si profitam si noi. dar sunt cuminte, nu mai mananc dulciuri, grasimi, paine nu mai beau sucuri, si dupa ora 5 nu mai mananc decat un fruct maxim. e ok doctoresselor?

tuchi spor la invatat!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Stela,
Mie mi se pare ca e prea cuminte si imi mai zic pe aici: copil prea cuminte= nesanatos

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Auzi, cica copil cuminte=nesanatos.... Buna-i vorba aia cu "ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa se indeplineasca!"
Mi-am amintit ca joi ma vad cu cineva dupa-amiaza. Vineri?...
Nicoleta, indraznesti sa ne zici noua bucurestencelor ca la 24 de grade e cald????

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am 2 bete,ca tot sunt stresi azi:
Ali,ca i s-a urat cu binele.
Nico.24 grade e floare la ureche.Cica azi la soare la Unirii a aratat termometrul 50 grade..Sa nu-mi vina sa cred cand am auzit la stiri.
Naty,vineri,nu stiu inca.Mai vedem.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput