Puiuti de Randunici 2008!! (51)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
mstela spune:
Editez:CU 24 grade e floare la ureche.Sa nu se inteleaga un agramatism.:))
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
tuchi mersic
..as iesi eu la 6 cu Mufarin afara, dar vorba lu' naty, pot sa ma dau jos din pat si sa ma mobilizez?...nu prea...
confirm ce zice cuscraRoxana, la gratar a mancat tare light, a baut apa chioara..deci se apuca de treaba!!!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Am papat Aptamil ...Nu spectaculos, 165 ml, tot cam in juma de ora...dar bine ca l-a acceptat si acum pare chiar satula si fericita, da din craci si zambeste.
Si m-a sunat randunoiul ca e cu niste prieteni in cartier la o masa de mici si ne invita si pe noi, fetele . E cam vant parca; dar fierb biberoanele si ambalez cupilu si iesim
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
OOOo,super Naty,ce mai stai?Pofta buna!Si felicitari pt Aptamil!!
Stela,
Pozici
Drumul vietii
mstela spune:
Iesim si noi putin cu randunoiul,poate afara mananca si se potoleste,ca in casa nu e chip!! :(
Stela,
Pozici
Drumul vietii
tuchita spune:
Pauza de studiu, cu gandul la voi!
M-a sunat o pacienta si mi-a zis ca a slabit intr-o luna 5 kile!
ma simt bine si nu mi se mai pare ca muncesc in van!
Sebul doarme, la plimbare sper sa-l scoata tatal propriu desi ma doare fundul pe scaun si m-as misca un pic!
Nu ma mai duc la aero de 2 luni, azi mi-a dat unul locul in metrou, probabil o fi crezut ca sunt gravi!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
mimonix spune:
Salutare lume
Noi suntem singurei acasa (eu si baiatul) pentru ca omu' si donsoara s-au dus la concert la Whitesnake.De-ar fi fost alt concert mi s-ar fi parut viata nedreapta, dar mai bine cu baiatul decat la whitesnake!
Tot citesc dar vad ca toata lumea are cate ceva, vorba aia "fiecare cu butoiul lui".Mi-e dor de vremurile normale si sper sa ne revenim mai la toamna, mai pe racoare, dupa vacante...ehehehe!
Singurul lucru de care sunt deocamdata sigura ca o sa-mi priasca in vacanta asta e vremea, ca azi erau 20 de grade la Anvers si tot asa va fi si saptamana viitoare.Seara 15 !
Eu am avut in intentie sa ies la plimbare, dar erau niste rafale de vant cu praf mai devreme si incepuse sa tune.Vad ca s-a mai calmat, poate ies pe la 9 vreo ora....Hai ca va plictisesc cu plictiseala mea!
Tuchica sa-ti fie satisfactia deplina, de cate ori vad Forneti imi aduc aminte de tine si nici c-am mai mancat vreodata de atunci!Am mancat eu altele, o sa-ti fac o lista cu ce-mi place ca sa le desfiintezi pe rand pe toate! Ce bine ar fi!
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ursuleata spune:
Am recuperat tot. Scuze ca am lipsit atat dar am fost si ne-am distrat la mare fara bebe.
Am stat 3 zile si ne-am relaxat, a fost superb cu toate ca imi era f dor de bebe. Am sa pun si eu 3 poze de la mare ca atatea am...mergeam pe plaja fara nimic la noi ca sa stam doar in apa si sa nu ne fie frica ca ramanem fgara lucruri ca asa este la noi la mare.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
VALENTINA C spune:
VIIIN la intalneala! Numai ca hotarati ziua. Mie mi-e ok si joi si vineri.
Si eu vin cu randunoiul, deci Stela, are al tau cu cine sa stea de vorba!
Hai ca dam dintr-una in alta...ma vaitam ca mananca prea des noaptea! Ei, duminica noaptea s-a trezit doar de 2 ori: la 1 si la 4 jumate, iar azi noapte doar la 4 si s-a trezit de tot la 7 !!!!. Aveam tzatzele TUN!! Sa vedem seara asta ce se va intampla!
Valentina si MAtei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564023929zfJLUP