Puiuti de Randunici 2008!! (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubu, stiu ca la 7 e inca destul de cald, dar daca ne intalnim la 8 si la 9 se intuneca n-am facut nimic...Hai, ca nu murim de cald!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Salutare si de la mine!
Citesc in fuga, nu prea mai am timp sa va raspund nominal, sper sa ma mai si iertati!
Zi de kko la serviciu, isi bat la greu joc de noi si de pacienti!
Musai 40 de internari, doar doi rezidenti, fiecare se descurca cum poate!
imi vine sa imi bag picioarele dar n-am unde, strang din dinti si-mi zic ca nu mai e mult pana la examen, ma rog la DD sa-mi dea putere sa invat si sa-l iau si sa-mi fie copii sanatosi!
Sebul e cumintel, cu Ilinca ma conversez la telefon!( mi-e dor de ea de nu mai poci, cred ca sie ei de mine, dar ii este mult mai bine acolo, toata ziua in curte la racoare, decat doua ore in parc pe zi!)
Am vazut mai mult poze ieri, n-am notat si nu mai am pe cine lauda, decat ca Mufa cu iubita lui mi-au ramas pe retina si Iulia care si-a descoperit mana!
Roxana, spor la calatorii, dar nu ziceai ca ma suni sa ne intalnim?
Mimonix, imi pare rau pentru Vladut, desi cred ca tu suferi mai mult ca el! ca sa treaca!
Si nu te mai panica cu drumul, ca o sa fie bine si minunat!
Ariel, rabdare multa cu Alexuta, e geloasa, incearca sa o intelegi!
am zis la toata lumea, mie cel mai greu mi s-a parut la al doilea copil comportamentul primului!
Luny, de ce nu iesi tu afara cu Mufarinul la 6?
E racoare, e placut, se linisteste si copilu', apoi va intoarceti la 8 si va culcati amandoi!
Cu cerealele ti-a raspuns deja Olgutza, pe care o pup si o imbratisez si ii doresc sa fie puternica!
Naty, de cand imi propun sa ajung si eu in Botanica, mai ales ca Ili e innebunita dupa rate!
Acuma daca tot sunt fara ea...ne uitam la pet-urile de pe Lacul Morii!
Pucca, mare nebunie cu Protovit-ul asta, nu stiu ce sa zic!
Ali, O sa treaca si Cm-ul!
[b]Nikipuisor
,bine ai venit printre noi!
[b]Nicoleta
, ti-am admirat eu puisorii!
Gata, ma apuc de studiu!
Mai revin pe seara!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Asa e, Roxana, era vorba ca vorbesti cu Tuchi!
Tuchi...citindu-te, cu fiori mi-am amintit de fioroasele luni august (la noi atunci e cel mai rau) cand vesnic eram pe baricade pt ca toti se inghesuiau la concedii iar mie pur si simplu in iulie imi placea mai mult concediul...si aveam garzi dupa garzi si saloane peste saloane de vazut...asta e...
Si, Luny, Tuchi are mare dreptate...cu conditia sa fii in stare, evident! Daca ai putea iesi cu Mufa la 6 ar fi f castigat. Eu am iesit azi la 8 si mi s-a parut bestial, la 6 trebuie ca e senzational...dar m-as impusca!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Bubu,am zis:NU sunt in butoi,dar as pleca si nu am unde,is satula de tot din jurul meu.Unde sa ma duc la ora asta?Tocmai aud la stiri ca sunt 38 grade afara..:(((

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Aoleu,Tuchi,zici de 6 dimineata?Ce bine ne-ar prinde si noua,poate nu ne-am mai simti asa,dar e greuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
Imi pare rau de regimul medical!!Asta e Romanik!!

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Mai tot scrieti ca e cald la Bucuresti, canicula, dar la noi e receeeee,bate un vant, am trimis-o pe fii-mea afara imbracata cu pantalni scurti si tricou si a venit sa se imbrace, ear gheata pe maini si picioare
Naty
Tuchi si eu

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

A.bubu,si ziceai sa ma inveselesc cu o inghetata!!Pai tocmai,ca ma intristeaza cand o iau in mana,cand rotesc in garderoba o rochie,o fusta si un colant si tot asa si tare mi-e greata de mine..TARE O ADMIR PE ARIEL!!Eu nu poooot!!INCA!!

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Ali_bia

Mai tot scrieti ca e cald la Bucuresti, canicula, dar la noi e receeeee,bate un vant, am trimis-o pe fii-mea afara imbracata cu pantalni scurti si tricou si a venit sa se imbrace, ear gheata pe maini si picioare
Naty

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Cica si la noi se apropie o futuna,o dam din rahat in kk,adik ratam plimbarea si mai zic ca e maraita fii-mea,care nici acum nu a adormit (nu a dormit deloc azi),sta si molfaie lula,dar nu poate nici acum sa doarma!!

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
citat din mesajul lui natynic

Bubu, nu mi se pare ca ai pasarele ca nu vrei sa pleci in concediu cu copil asa mic. E intr-adevar f greu. Eu, daca ar avea randunoiul concediu, as pleca, pt ca niciodata nu m-au speriat "deplasarile"; asa insa, n-am cum. A, dar singura si departe, m-am decis, NU. Uite, vorbeam si cu Ioana, ea zicea ca i s-ar parea total deplasat de pilda sa se duca la hotelul de 5 stele si sa roage la bucatarie sa fiarba nu stiu ce pt copil. Pai oi fi eu intr-o ureche, dar TOCMAI acolo la 5 stele mi s-ar parea absolut firesc sa-ti satisfaca nevoia asta...Gresesc?

Naty
Iulia mea

da da da, de acord, cA de obicei!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Cand va aud pe voi ca nu prea dorm bebeii vostri, ma apuca groaza... oare nici a mea nu o sa mai doarma peste juma de luna???
A mea de 2 zile noaptea nu vrea sa pape, papa la 23 sau 00 si abia dimineata pe la 6 sau 7 imi mananca, ziua aproape non-stop doarme.

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Mergi la inceput