Puiuti de Randunici 2008!! (51)
Raspunsuri - Pagina 18
bubu05 spune:
Luny, La multi ani, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
numeioana spune:
La mult ani, Luny!! Saru'mana pt pizza, ce buna e!!
Si ne-ai dat si Cola
, ce ingaduitoare esti!
N-am mai beut Cola dinainte de sarcina
... Nu face rau la laptic, nu?![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
delphin spune:
Of,Naty! Parca ma vad pe mine ieri la masa de la 11. Nu vrea frate lapte de loc...cred totusi ca nu-i place pur si simplu gustul, a dat de gustul dulce de la laptele special micul dejun
. Dar nu i-l mai schimb ca in Africa nu am ce sa-i dau.Asa ca azi, dormea, eu i-am pregatit fasolea verde 130g si lapticul 100ml in care am pus 4-5 linguritze de piuree de fructe deci 120ml.L-am prins ca se frischea sa se trezeasca si i-am dat bibe repede...la ras fara sa zica nici pas
. Am facut pauza 5 min si am trecut la linguritza...fasole verde aprox. 100g si m-am declarat multzumita si victorioasa.
Lui Seb eu i-am dat lapte la linguritza ca nu vroia bibe si nu stiam cum sa-l fac sa manance lapte...il ingrosam cu cereale sau cu biscuiti rasi...era mai maricel, cam 6 luni. Faceam o cana sanatoasa de 250ml si cu o lingura relativ de ciorba...stii din cele ce pove mimonix
la noile seturi. Jumate pe langa, jumate in gura![]()
Curaj...si mie i-mi place tare cand deschide guritza la linguritza, desi e mare ca si greutate i-mi zic ca e inca micut sa-l trec pe o masa integral linguritza. Mai ma gandesc! Poate inlocuiesc laptele cu un produs pe baza de lapte la aceeasi cantitate.
Va pupez pe toate!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
numeioana spune:
Cred ca nu mai dorm si eu in dupa-amiaza asta... Stabilisem cu David ca dupa masa de la 14.00 sa ne culcam amandoi in patul mare, dar e 15.20 si el nu da semne sa se trezeasca... Si a papat la 11... Oare dupa ce va hali o mai vrea sa ne culcam din nou?![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ariel_7000 spune:
ioana, vrei sa-mi stea inima in loc??? eu ieri am sarbatorit data ultimului CM! stateam ca fraiera sa-mia duc aminte ce trebuie sarbatorit pe 8 iulie...stiam ca e ceva important. mi-am consultat agenda cu zile de nastere, m-am gandit ca o fi ziua vreunei tari...cand colo, era raspunsul la intrebarea la care am raspuns timp de 9 luni:)))
naty, stiu ce inseamna sa alimentezi un bb cu laptic dat cu lingurita!!!
....mai ales la 3 noaptea! vorbeam singura. o singura data in viata ei a baut 30 ml din biberon si l-am sunat pe al meu la munca sa trambitez de bucurie!!! apoi, cu diversificarea, hahahha, atunci sa vezi surprize surprize....mancare tinuta in falca cate 1 ora si nu glumesc cand zic asta, mancare aruncata pe pereti...sper ca ai gresie si faianta:)
vreau sa dormmm! alex s-a culcat si la ce vreme e nu o duc de azi la inot...o las pe maine. teo urla iar de somn, prea l-am laudat! imi retrag cuvintele, nu e baiat mare! e un pici smiorcait! si ioana vorbeste de....nici nu rostesc macar cuvantul:)
sovi, trezireeeeeaaaa! ca azi-noapte trancaneam amandoua pe mess:)
apropos, zicea sovi sa va intrebam daca nu va stresam prea tare cu subiectul monti...deci, va stresam, ori ba? ne putem desfasura aici sau in privat(a):)))?
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
natynic spune:
Ariel si Sovi, pe mine nu ma stresati cu Monti, asa cum nu ma streseaza nici fetele cu inghetata. Cum eu visez miscare, numai Delphin m-ar putea stresa, sau Tuchi daca se reapuca de aerobic. A, evident plus Luny care inoata!
.Din contra, imi dati idei ce sa mai gatesc, desi e greu sa visez ca al meu va acceptat vreodata mancari atat de dietetice
Luny, sa-ti traiasca sora, ce tanara e! Eu la varsta aia eram inger, numa' carte si munca...![]()
Deci se mai poate lapte cu lingurita...Mai, am tot studiat...Bun, cand se stramba si tipa pt ca da partzuri, o inteleg (iar acum ca am trecut la Aptamil care are mult mai multa lactoza ca Humana, o vreme asa va fi). Dar asta nu tine mult si se linisteste. Nu e nici ca nu-i place si nici ca se satura (Bubu)-ca daca renunt in juma de ora urla de foame
. Ea continua sa suga, dar se joaca, pur si simplu bibe a devenit obiectul ei preferat de joaca
. V-am zis, isi strecoara 2-3 degetele in gurita pe langa tetina, o apuca de partea subtire, o trage brusc afara din gura si repede isi baga degetele in locul ei si le suge...Si se uita la mine si rade
-da' uneori rade cu zgomot! Asa incat, desi aproape imi dau lacrimile de nervi, ma reped si o pup zgomotos.
Bubu, e altceva daca o vad ca s-a saturat si NU MAI VREA lapte. Atunci normal ca as lasa-o in pace. da nu e asta!!!
Ariel, gresie am, faianta insa numai deasupra blatului la bucatarie! Chestie de gust, dar s-ar putea sa o regret curand! ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
bubu, ioana, naty mersi! eu am mai baut Pepsi, Ioana, ca pofteam, bere nu beau decat cu alcool, un paharel, cea fara nu-mi place!..![]()
A plecat iub la facultate, 

bag majorete ptr el, sa ia nota maaareee!!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:

Haide Iub de Luny cu nota 10!!!!
Of, mai, Naty...lasa ca se fac ei mari si atunci ne mananca urechile!
Eu am deja una mancata, urmeaza a doua ![]()
Ma declar si eu multumita cu balconul, sper ca nici eu nu va stresez prea tare cu treburile mele ![]()
Dar n-am si eu cui ma lauda ![]()
Ariel si Sovi, mie chiar imi place sa citesc ce pove voi de monti, poate m-oi apuca si eu candva, undeva...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
natynic spune:

HAIDE LIVIU, IUB DE LUNY!

Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
wau, multumesc, fetelor!!!!

De cand n-am mai vazut majorete si galerie p-aici.. uitati acum ocazie!!!
HAI CU 10cele, IUUUUB!!!!!!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!