Puiuti de Randunici 2008!! (51)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Luny, La multi ani, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
numeioana spune:
La mult ani, Luny!! Saru'mana pt pizza, ce buna e!! Si ne-ai dat si Cola
, ce ingaduitoare esti!
N-am mai beut Cola dinainte de sarcina
... Nu face rau la laptic, nu?
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/delphin/delphin.jpg)
delphin spune:
Of,Naty! Parca ma vad pe mine ieri la masa de la 11. Nu vrea frate lapte de loc...cred totusi ca nu-i place pur si simplu gustul, a dat de gustul dulce de la laptele special micul dejun. Dar nu i-l mai schimb ca in Africa nu am ce sa-i dau.Asa ca azi, dormea, eu i-am pregatit fasolea verde 130g si lapticul 100ml in care am pus 4-5 linguritze de piuree de fructe deci 120ml.L-am prins ca se frischea sa se trezeasca si i-am dat bibe repede...la ras fara sa zica nici pas
. Am facut pauza 5 min si am trecut la linguritza...fasole verde aprox. 100g si m-am declarat multzumita si victorioasa.
Lui Seb eu i-am dat lapte la linguritza ca nu vroia bibe si nu stiam cum sa-l fac sa manance lapte...il ingrosam cu cereale sau cu biscuiti rasi...era mai maricel, cam 6 luni. Faceam o cana sanatoasa de 250ml si cu o lingura relativ de ciorba...stii din cele ce pove mimonix la noile seturi. Jumate pe langa, jumate in gura
Curaj...si mie i-mi place tare cand deschide guritza la linguritza, desi e mare ca si greutate i-mi zic ca e inca micut sa-l trec pe o masa integral linguritza. Mai ma gandesc! Poate inlocuiesc laptele cu un produs pe baza de lapte la aceeasi cantitate.
Va pupez pe toate!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
numeioana spune:
Cred ca nu mai dorm si eu in dupa-amiaza asta... Stabilisem cu David ca dupa masa de la 14.00 sa ne culcam amandoi in patul mare, dar e 15.20 si el nu da semne sa se trezeasca... Si a papat la 11... Oare dupa ce va hali o mai vrea sa ne culcam din nou?
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
ioana, vrei sa-mi stea inima in loc??? eu ieri am sarbatorit data ultimului CM! stateam ca fraiera sa-mia duc aminte ce trebuie sarbatorit pe 8 iulie...stiam ca e ceva important. mi-am consultat agenda cu zile de nastere, m-am gandit ca o fi ziua vreunei tari...cand colo, era raspunsul la intrebarea la care am raspuns timp de 9 luni:)))
naty, stiu ce inseamna sa alimentezi un bb cu laptic dat cu lingurita!!!....mai ales la 3 noaptea! vorbeam singura. o singura data in viata ei a baut 30 ml din biberon si l-am sunat pe al meu la munca sa trambitez de bucurie!!! apoi, cu diversificarea, hahahha, atunci sa vezi surprize surprize....mancare tinuta in falca cate 1 ora si nu glumesc cand zic asta, mancare aruncata pe pereti...sper ca ai gresie si faianta:)
vreau sa dormmm! alex s-a culcat si la ce vreme e nu o duc de azi la inot...o las pe maine. teo urla iar de somn, prea l-am laudat! imi retrag cuvintele, nu e baiat mare! e un pici smiorcait! si ioana vorbeste de....nici nu rostesc macar cuvantul:)
sovi, trezireeeeeaaaa! ca azi-noapte trancaneam amandoua pe mess:)
apropos, zicea sovi sa va intrebam daca nu va stresam prea tare cu subiectul monti...deci, va stresam, ori ba? ne putem desfasura aici sau in privat(a):)))?
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
natynic spune:
Ariel si Sovi, pe mine nu ma stresati cu Monti, asa cum nu ma streseaza nici fetele cu inghetata. Cum eu visez miscare, numai Delphin m-ar putea stresa, sau Tuchi daca se reapuca de aerobic. A, evident plus Luny care inoata! .Din contra, imi dati idei ce sa mai gatesc, desi e greu sa visez ca al meu va acceptat vreodata mancari atat de dietetice
Luny, sa-ti traiasca sora, ce tanara e! Eu la varsta aia eram inger, numa' carte si munca...
Deci se mai poate lapte cu lingurita...Mai, am tot studiat...Bun, cand se stramba si tipa pt ca da partzuri, o inteleg (iar acum ca am trecut la Aptamil care are mult mai multa lactoza ca Humana, o vreme asa va fi). Dar asta nu tine mult si se linisteste. Nu e nici ca nu-i place si nici ca se satura (Bubu)-ca daca renunt in juma de ora urla de foame . Ea continua sa suga, dar se joaca, pur si simplu bibe a devenit obiectul ei preferat de joaca
. V-am zis, isi strecoara 2-3 degetele in gurita pe langa tetina, o apuca de partea subtire, o trage brusc afara din gura si repede isi baga degetele in locul ei si le suge...Si se uita la mine si rade
-da' uneori rade cu zgomot! Asa incat, desi aproape imi dau lacrimile de nervi, ma reped si o pup zgomotos.
Bubu, e altceva daca o vad ca s-a saturat si NU MAI VREA lapte. Atunci normal ca as lasa-o in pace. da nu e asta!!!
Ariel, gresie am, faianta insa numai deasupra blatului la bucatarie! Chestie de gust, dar s-ar putea sa o regret curand!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
bubu, ioana, naty mersi! eu am mai baut Pepsi, Ioana, ca pofteam, bere nu beau decat cu alcool, un paharel, cea fara nu-mi place!..
A plecat iub la facultate, bag majorete ptr el, sa ia nota maaareee!!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Haide Iub de Luny cu nota 10!!!!
Of, mai, Naty...lasa ca se fac ei mari si atunci ne mananca urechile!
Eu am deja una mancata, urmeaza a doua
Ma declar si eu multumita cu balconul, sper ca nici eu nu va stresez prea tare cu treburile mele
Dar n-am si eu cui ma lauda
Ariel si Sovi, mie chiar imi place sa citesc ce pove voi de monti, poate m-oi apuca si eu candva, undeva...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
natynic spune:
HAIDE LIVIU, IUB DE LUNY!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
wau, multumesc, fetelor!!!!
De cand n-am mai vazut majorete si galerie p-aici.. uitati acum ocazie!!!
HAI CU 10cele, IUUUUB!!!!!!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!