Puiuti de Randunici 2008!! (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Help, Bubuuuu, cum se fac galustile pufoase pt supa?

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ioana, eu pun doua oua. Albusul il bat spuma, apoi adaug galbenusul frecat cu sare. Grisul il pun apoi in ploaie si amestec cu mixerul pana se face ca o smantana mai groasa. Nu stiu sa-ti zic exact ce cantitate, ca pun din ochi. Apoi dau focul mic la supa si pun una sa vad daca nu se desface si apoi le pun pe toate. Dupa ce le pun torn un pahar cu apa rece peste ele si apoi le las sa fiarba. Dupa ce e gata supa o acopar cu capac sa se mai umfle galuscutele.
Spor la supica!

Eu mi-am facut un masaj la picioare cu o crema Elmiplant de calcaie si tare bine e! ma duc sa stau putin in pat, ca apoi ies la plimbare cu piticutii mei.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Saru'mana!!

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Mi-au iesit supeeeer!! Bubu, cred ca ti-o iau pe urme... am spalat 2 masini, am intins rufe, am calcat, am spalat prin bucatarie, am ordonat hainutele lui David, am facut supa si friptura la tava....

Oare o sa observe randunoiul cate am facut azi?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Amina_Marina

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

quote:
citat din mesajul lui numeioana

Mi-au iesit supeeeer!! Bubu, cred ca ti-o iau pe urme... am spalat 2 masini, am intins rufe, am calcat, am spalat prin bucatarie, am ordonat hainutele lui David, am facut supa si friptura la tava....

Oare o sa observe randunoiul cate am facut azi?

poze

Bravooo!
La fel zic si eu in fiecare zi, daca observa cineva Daca nu, am eu grija sa-i spun ce am facut ca sa ma felicite

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI surorii,Luny!sa fie sanatoasa!Bun,bun,ce-or mai adulmeca in sec fetele astea a lu' Monti!!
Apropos,Ariel,de ce sa ne stresati?Vezi, ca eu fac haz de necazul meu.Scrieti aici,poate poate ne veti racola si pe noi in neam!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Bun. deci nu va stresam cu monti. ma bucur, atunci poate va facem pofta tot citindu-ne :)
In 2 zile tre sa imi soseasca fructoza, si voi incerca primul desert. Sper din tot sufletul sa imi placa, pt ca la indulcitor artificial nu vreau in nici un caz sa apelez.
Ariel, e musai sa pun si tarate la retetele care contin faina integrala si tarate?? ca ma enerveaza gustul si consistenta lor.
A, si daca mananc un desert, cu ce felul 1 sau 2 sa il combin?
Si tu ai facut vreodata dulceata cu fructoza?

uite, aviz amatoarelor, citat din cartea "les fames monti"

REMEDII MIRACOL la celulita

Exist#259; dou#259; remedii care pot fi clasate în aceast#259; rubric#259;, chiar dac#259; unele „spirite îndurerate” nu pierd ocazia de a le califica drept fanteziste. Primul dintre ele este al#259;ptarea.
Efectiv, au fost multe cititoare ale c#259;r#355;ilor mele precedente care mi-au semnalat c#259; au sc#259;pat de celulit#259; dup#259; ce au al#259;ptat, toate urmând principiile metodei. Acest lucru nu s-a întâmplat înainte de sarcin#259;. Deci, era aparent necesar cumulul a doi factori pentru ca rezultatele s#259; apar#259;: al#259;ptarea #351;i schimbarea obiceiurilor alimentare. Viitoarele mame vor putea încerca.
Pentru celelalte, este valabil al doilea „remediu miracol”, dac#259; î#351;i doresc acest lucru. Este vorba de o cur#259; cu ulei de ficat de morun, tot în asociere cu schimbarea obiceiurilor alimentare. Este #351;tiin#355;ific demonstrat c#259;, consumul de ulei de pe#351;te conduce la o diminuare substan#355;ial#259;, mai ales a masei grase abdominale (lucr#259;ri de Grosco #351;i Belzung). Unele persoane din anturajul meu au f#259;cut aceast#259; experien#355;#259; #351;i consumând zilnic echivalentul unei linguri #351;i jum#259;tate (lingur#259; de sup#259;) de ulei de ficat de morun, timp de cel pu#355;in 4 luni, aplicând în acela#351;i timp principiile metodei. Ele au ob#355;inut rezultate interesante care constau în diminuarea sau suprimarea celulitei lor.

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mi s-a stricat centrala, nu mai face apa caldaaaaaaaaaa!!!..de aseara am observat, a fost o echipa aici acum si e nasoala treaba...nu au facut nimic, revin abia vineri...offfff, mama ma-sii, iar una dupa alta!!

Stela, multam de urari!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Offf, Luny! Lasa, ca ia iubul tau nota mare!

poze

Mergi la inceput