Puiuti de Randunici 2008!! (51)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
natynic spune:
Cica trece canicula. Poate ne vedem si mai devreme de 18.30.
Stela, de la tine de la Obor-Pta Muncii, Calea Calarasilor, Unirii, bd Cantemir, la dreapta pe bd Marasesti si ajungeti in Piata Libertatii, parcul Carol. Poate acolo, la intrare, ar fi cel mai simplu. Sau, daca stiti, la terasa de sub pod.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Pauza de alimentat bebeul.
Vlad a venit super super incantat de la piscina, i-a placut mult, ce ma bucur! Ii era cam frica de apa anul trecut...
Gata, l-am lasat cu Lica, back to work
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ursuleata spune:
Bubulino...acum ce mai faci????
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
natynic spune:
Ati mai auzit de lapte dat cu lingurita? Ei, in halul asta am ajuns!
Dupa ce cu chiu cu vai in 25 de minute am facut-o sa manance 140 ml, m-am apucat sa-i dau restul cu lingurita. A mai primit f bucuroasa inca vreo 20-25 ml dupa care m-au lasat pe mine puterile. Cu lingurita vrea, nene, vrea, cu bibe nu!! Dar cum naiba sa-i dau 170-200 ml cu lingurita??? In viata mea nu mi-am imaginat ca am nervii atat de tari. Stiu, o sa ziceti ca 140 nu e atat de rau, dar daca ea nici cand papa 200 nu a luat cat trebuie in greutate??? Abia astept diversificarea...sa vezi atunci lingurite pe gat ce-i bag eu!
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
quote:
citat din mesajul lui natynic
Cica trece canicula. Poate ne vedem si mai devreme de 18.30.
Stela, de la tine de la Obor-Pta Muncii, Calea Calarasilor, Unirii, bd Cantemir, la dreapta pe bd Marasesti si ajungeti in Piata Libertatii, parcul Carol. Poate acolo, la intrare, ar fi cel mai simplu. Sau, daca stiti, la terasa de sub pod.
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
Mersi Naty,hai ca vom vedea.Nu mai mi-amintesc parcul asta,dar vedem.Sper sa nu ne mai ratacim ca in Tineretului.
![](icon_smile_big.gif)
Stela,
mamica fericita de
![](bebic.gif)
Pozici
![](inlove.gif)
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:
Of,Naty,ce te mai chinuie Iulia.."Maimutze" sunt fetele astea ale noastre...
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
natynic spune:
Stela...nu-mi ramane decat sa ma bazez pe vorba aia, ca daca iti face copilul probleme multe cand e mic, nu-ti va face cand e mare . La mine si la randunoi e valabil
...Eu pana sa intru la scoala am fost un drac de copil, absolut ingrozitoare; mai tarziu insa, cu greu ar putea ai mei parinti sa se planga de ceva
. Randunoiul in schimb cat a fost mic a fost un inger, dupa care in adolescenta i-a mancat sufletul si creierii soacra-mii, are niste povesti cu boroboatze de ti se face parul maciuca
Naty
Iulia mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
quote:
citat din mesajul lui ursuleata
Bubulino...acum ce mai faci????
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
Fata, mai am 2 placi de gresie si gata si balconul, plus dulapul boboc
![](bis.gif)
Lica il leagana pe Stefan in brate
![](bang.gif)
O las sa-mi termin treaba si apoi in pat, pai ce-i debandada asta??
Naty, pai chiar asa, de ce sa-i dai cu lingurita?? Stefan a papat acum 90 ml si gata. Nu ma stresez.
Oana, mami fericita de
![](bebic.gif)
si
![](rok.gif)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
am apucat sa stam si noi afara aproape 2 ore, am ajuns in fata scarii exact cand a-nceput ploaia si tunetele
azi e ziua sora-mii, face 25 de ani, moamaaaaa, ce le mai faceam eu pe vremile alea!! asa ca va dau de baut azi
ioana, ce gand frumos...are va fi prima randunica ce va ramane iar insarcinata??.nu eu, asta-i clar!!
naty, ce tare e Iulia ca vrea sa pape la lingurita, spre disperarea ta!!:))...mai, e fata mare, ce sa mai incoace-incolo!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Ha ha, Naty! Si te gandeai la inceput ca poate nu mananca Iulia cu lingurita... Te felicit pt rabdarea ta de fier! Si eu sunt la fel ca tine!!
Inseamna ca nu are nimeni copil ca al meu! Ca eu am fost ingeras de cand m-am nascut si pana acum
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.