Puiuti de Randunici 2008!! (51)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
mstela spune:
Mai Naty,Iulia urla la dr fiindca a fost traumatizata cand era in burtik de la atatea internari...Na,ca am gasit explicatia pt tine..Dar Teo ce are de urla 3 sferturi de ora fara niciun motiv??
Zic si eu noapte buna.Ma duc sa mananc ca nu am mai mancat de la 15.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Delfinuta, asa te vreau, trasa prin inel, darza si complet afara din butoi! si la Zoze cu pepenas in burtica :)) am vazut pozicile cu ochiosu-curiosu-balosu-frumosu
Ariel am avut si eu o erezie de moment... parca nimic nu era ca pijiturile de la noi de la coltz
wassa ti-ai facut singura?
mai, sper ca merge ulei cu proteine, ca dimineata mananc salata de rosii &co, cu ulei de masline, si ciuperci sau branza sau ceva rulada pui sau oua.
ardeii umpluti au iesit dementiali. Cred ca data viitoare incerc sa pun si niste faina de soia la sos sa il ingros putin. Ar merge?
Ce fain ca tu ai suporteri... Omu meu se uite de sus la mancare si merge mai departe. Inca ma amana cu regimul lui.
Bubu, incepe si tu cu inceputul: renunta la paine si dulce! Restul sunt detalii..
Ardeii sunt de aici http://jenyk-meniurimontignace-jenyk.blogspot.com/search/label/ARDEI%20UMPLUTI
Valentina, pupici la micul crestin!
Va doresc bebei cat mai cuminti! si bb1 si bb2, la cine e cazul!
Eu cu Sash deocamdata ma inteleg. Vedem mai tarziu.
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
mimonix spune:
Stelutacat p-aci s-ajung in Dambovita inainte sa-mi propui ca datorita unor lucrari de modernizare ale RADETului avem in cartier Nspe canale fara capac pe care trebuie sa le ocolesti cu maestrie
Nu mai beau bere,m-am hotarit,dar am fumat 10 tigari deodatasi m-am calmat.Si puiul meu doarme, sper sa nu viseze ca-i afara!
Am vazut poza, arata super peisajul si personajele nu mai zic!Stiu ca e racorica, ziceam si eu mai'nainte! Daca ti-a ramas ceva pe retina ce crezi tu ca n-ar trebui ratat sa-mi zici,da?
Natyjoi scapi de mine!
Arielasa e si natural, in UE se calatoreste cu bolintinul si numai cei care au copii minori calatoresc cu pasaportul!Deci sunteti in parametrii cum s-ar zice...ce ma enervezi cu Monti ala, ce de ciocolata o sa bag eu in Belgia acum nici nu vreau sa ma gandesc!
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mstela spune:
Nu am plecat inca.
Mimo,ce-am mai ras citind.
De luat,in afara de haine groase,pulovere,geci,aparat foto etc si neaparat UMBRELE,ma mai gandesc.
Si mi-ai adus aminte de ciocolata belgiana.Noi am luat cand am plecat de acolo o gramada de ciocolate si bomboane pentru tot familionul si prietenii plus berici,dupa care mor si abia astept sa le savurez iar.Am luat o gramada de bomboane cu gandul ca pana in Romanik stau bine.Dar,cum am trecut de Austria,am dat de canicula,deci si in Ungaria era ca si in Romanik temperatura si cand am ajuns acasa,am despachetat noi frumos bomboanele si ciocolatele sa le triem pentru cadouri si am constatat ca era crema in toate.Asadar,le-am mancat noi...cu lingurita.
Acum chiar plec.NB.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/delphin/delphin.jpg)
delphin spune:
Mimonixo, i-ti zic yo ce sa nu ratezi in Belgicutza, ca la fr. mi-ai dat pas, creca nici nu ai vazut mesajul meu...ciocolata in forma de cartofi prajiti
Cu bb urlator...si tu Mircea? acu' doarme si eu sper la fel sa nu-l apuce maraiala!
Sovi, pe tine si pe Sasha cel cuminte.
Cristina...am noroc ca Seb e cuminte si parca a inceput sa manance mai bine,( ptiu sa nu-l deochi). L-am responsabilizat ca el e barbatul acum acasa si trebuie sa aiba grija de mine. E atent si ma ajuta...iar cand il vede pe frate'su plangacios si eu comentez, el nu mai indrazneste sa mai adauge d'ale lui! E supi ca a intrat in vacantza si nu mai sunt copii cu care sa se joace. De saptamana viitoare merge la clubul de vacantza de 4 ori pe saptamana si va fii mai bine. Pe 16 pleaca in excursie, la ZOO
Va doresc curaj si nervi de otzel fetelor ca sincer nu stiu ce-i in perioada asta cu ai nostrii copilasi!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
mimonix spune:
Delphinas,
am vazut eu cu franta, merci mult.Vor veni doar Teo si Toni, eu am dat pas anul asta.E prea mult pt mine si cred ca imi va sade mai bine in curte la Belgica cu prietena mea pe care n-am mai vazut-o de 1000 de ani...la povesti din tinerete, deh!Ai mei au luat deja bilete la TGV, merg la paris de vineri dimineata pina luni seara....sper sa le pice bine, au promis ca vom mai merge o data toti!Dar n-ar fi mai bine ciocolata SI cartofi prajiti? Si o bere, ca sa alunece....vai de capu' lu monti ala! Je te pup, ma cherie!
Vino si maine pe aici, ca pe urma eu plec in lume!
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
ali, sar'mana de raspuns! tre' sa ajung la pasapoarte sa trec copiii la mine, pana acum alex a fost la marcel. dar daca tot il trec pe teo, o trec si pe ea.
naty, merci. o sa incerc cu 5, care de unde il iau??? ca pe pante nu mai merge de ceva timp...merge 55 in schimb!!! ce tampenie!!!
sovi, e perfecta combinatia salatei, numai ca tre sa ai grija la rulada aia, daca e din comert sa nu aiba amidon modificat, ala e cah!!
wasa am luat de la cora, din cauza de mare leneeee! poate intr-o zi voi face paine...daca nu, fara. prima data cand am tinut regimul am exclus painea si restul fainoaselor (orez basmati si paste integrale)si a fost foarte rau! am slabit mai repede, adevarat, dar faceam hipoglicemii si cand am scapat la paine, nimic nu m-a mai oprit:)
merge sosul cu faina de soia, naut sau linte (lipidica), nu cu faina integrala (glucidica).
voi incerca si eu reteta de ardei, dar ii voi inlocui cu dovlecei. nu sufar ardeii umpluti! eu asa faceam umplutura pt sarmale! belea! o iubesc pe tanti jeni, cu retetele ei pozate!
cat despre, suporterul tau, nu crede inca in metoda...sa vezi cand s-o convinge! o sa-ti manance mancarea! e ideal sa mananci pe saturate, o gramada de bunataturi si sa slabesti!
mimo, te asteptam:))) inainte de 1.07, cand mi-am propus data de start, am mancat e mi-a dorit sufletelul, chiar si 2 cioco pe zi si 3 inghe :))) pizza de la carmen din diham:))) ti-am povestit eu de ea:).
cand m-am simtit pregatita sa incep, am facut-o! acum ma declar multumita, adevarat ca si din cauza ca am burta plina si vad a scade si este in sfarsit in pantaloni si nu revarsata pe deasupra lor:))
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
Ali_bia spune:
Ariel ma bucur ca ti-am fost de ajutor
Cuscra, tare ma amuz de postarile tale, o sa-i fie dor de voi, pe Vladut din partea mea dar si tie un
Zoze ai un blondut superb
Noapte buna stolul
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Povestea Nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Ati plecat toate?
Am terminat si eu de spalat baia si de spalat pe jos, de facut dus si de papat inghe
Sovi, deci fara paine si dulciuri...dulciuri nu mananc, decat inghe, ca merge pe caldura asta si paine mananc vreo 2 felii pe zi, nu multa. Of, e greu inceputul si pana zic stop... Pup Sasha cumintel!
Naty, mersi mult pt. raspunsul cu Aptamil. Nu stiu de ce intelesesem ca se pune in lapte, ca un supliment. Deci e o formula, am inteles.
Ariel, dar Alex e mai mare...parca nu-mi vine sa-l pedepsesc inca...doar il avertizez si el gata, promite ca nu mai face Si e de o incapatanareeeeee...nu stiu cu cine seamana!
Valentina, daca e loc si pt. noi in masina voastra vin si eu la intalneala Ma invit singura
Stefan a facut kk si abia acum l-am mirosit, era cam ciudat aerul in dormitor si am bagat un nas in fundul lui . Noroc ca doarme pe burta si nu se lipeste
. Il mai las putin si il schimb, apoi tzitzi repede si la nani iar.
Noapte buna!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
bubu, alex e mare acum, dar a fost si ea micutza si scarmanata in cornitzele ei berbecesti....si acum mi se urca in cap! poti sa aplici o varianta mao "soft" a pedepsei, ceva de genul: "un sfert de ora in camera ta, fara joaca!", "dimineata fara desene!", "dupa amiaza fara dulciuri!", etc. oare spock cum o aborda problema??:)))
si eu stiam ca exista un aptamil pt imbunatatirea laptelui matern. stiu ca i-l recomandasem butucelei, care apropos, ce-i cu ea??? ultima data era pe langa butoi!
dar am inteles ca este si formula aptamil.
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO