Puiuti de Randunici 2008!! (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mimo,cand pleci?Si unde aterizezi??In ce oras te instalezi?Io zic sa pasuiesti si sa te imprietenesti cu nea Monti cand te intorci in Romanik,fiindca daca bei 2-3 beri pe zi + cioco + cartofi + inghetata buna rau sus in Atomium,il superi pe pretenul Monti si fuge de nu-l mai prinzi vreodata...
Eu azi am data iama intr-o inghetata cu fistis din aia Ozn si-i buna a naibii rau rau.Pana acum luam nua Obsesion,acum cred ca o tin pe Ozn-uriVai de Monti meu...in ritmul asta...Acu chiar ma culc!!Nb

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ariel, rulada e super-ok, fara nici o mascarie, nici nitriti-nitrati. E de la unii pe langa firma Omului pe panduri care vand mai restrans in bucuresti. e dinaia cu termen de valabilitate mai redus.
Super ca se gaseste wasa.
Eu am cumparat orez basmati si spaghete clasice, ALBE! oare am retinut gresit ca e voie??

Vleau si eu linkul cu tanti jeni

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sovi, tanti jeny...este jenyka, aia cu blogul cu ardeii tai:)))
ai retinut gresit. NU ai voi paste d-alea ingrasatoare, ci NUMAI d-alea integralegasesti la cora. sunt maro! le poti face cu rosii/ardei/dovlecei/ciuperci, fara STROP de ulei/grasime. orezul la fel.
am inteles, e vb. de mezeluri "bio":) d-alea ia mama de la angst, o chestie de vaca, care la inceput mi-a stat in gat, dar acum imi place mult:)
aaaa, sa ai grija la indulcitori sintetici, gen aspartam , ciclamat, etc....cica retin apa in organism. poti consuma, dar extrem de rar. cica exista un indulcitor, splendida, pe numele lui, care, am citit undeva ca are formula chimica asemanatoare cu a DDT-ului!!!! my god!!! noroc ca nu suntem purici:)))

apropos de purici! teo avea dimineata un purice pe picior!!! luat din parc, din iarba! brrrrr!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

banc:

Se intilnesc reprezentantii fabricilor de bere Becks, Heineken, Carlsberg si Guiness. Fiecare comanda o bere. Cel de la Becks o bere Becks, cel de la Heineken o bere Heineken, cel de la Carlsberg o bere Carlsberg, iar cel de la Guiness, spre uimirea celorlalti, cere o Coca-Cola. Cei trei intreaba nedumeriti: - Tu nu bei bere? - Pai daca voi nu beti bere, atunci nu beau nici eu!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello........
Ariel mai esti pe crenguta??

am citit bancul si lui bitu' si i-a placut mult

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

hello!

am vazut si eu pozici de la iarba verde cu Mufa si Amira, si de la botez de Kitzi, puiutzi de Ariel si Nicoleta.. tare frumosi toti!

subscriu si eu la ce a zis Vio legat de sterilizat bibe.. cu ce mamici am mai vb eu pe aici niciuna nu s-a complicat cu asta.. chiar ca sunt lejeri astia in cresterea copiilor..

si apropo de caldura, vad ca fii-mea nu are probleme.. deh e nascuta aici.. tare sunt curioasa cum o sa fie in RO, mai ales la mine acasa ca acolo e rece, nu ca aici.. o sa vedem cand o sa mergem in vizita..

Naty, tare scumpica Iulia!
Ursuleata ce fain ca v-ati distrat si voi un pic!
Delphin si eu fata care sufera dupa randunoi!
Ela ce comic e Mihaitza cu tichiutza!
Ariel ce zici tu de "cornite berbecesti", tare sunt curioasa cum o sa fie si berbecutza mea cand o sa creasca...

mai mie inca nu mi-a venit CM.. cat de tarziu poate sa vina? cam cand ar trebui sa ma ingrijorez?

si inca ceva.. am racit de la AC (daca merge non-stop ca altfel ne-am coace)... stranut intr-una si curge nasul, iar dimineata ma durea gatul.. si nici macar nu e dat f rece... aseara Andra a fost si ea fornaita..sper ca macar ea sa scape, ca vad ca si randunoiul da semne.. mama masii de caldura!! noi nu am avut nevoie de AC niciodata mai ales la mine acasa.. desi era cald afara apartamentul era racoros si numai bine de stat in casa.. ce vremuri!

si apropo de plans.. Andra e setata ca dupa baitza cam pe la ora 20.10 sa inceapa spectacolul, si doar stie ca dupa aia ii bag tzatzi.. nu stiu frate de ce urla asa, si se calmeaza destul de greu la san.. oare de ce? sa ii fie foame asa tare? si daca da, de ce nu se calmeaza cand ii bag tzitzi in gurita, adica mai dureaza ceva pana se linisteste si pe urma papa linistita..

acum astept sa se trezeasca, ii dau sa pape si mergem la piscina.. am vrut sa mergem si ieri, dar curatzau piscina si azi am tras o privire pe acolo si era tare curata apa.. sper sa nu fie clorul prea puternic..

Giani, Cory, Simonette si restul, voi pe unde mai umblati?

stolul!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza!
Naty venim si noi, numai sa ne spui exact cand, azi sau maine? Are ceva daca vin si cu soacra? Pentru ca eu numai cu ea am iesit pana acum in parc. Sau poate ma risc sa vin singura.
Rox cum a reactionat Amira la antibiotic ? I-l dai pe guritza?
Fetelor cred ca in curand o iau razna! Saptamana asta Bianca a mancat foarte putin, mese de cate 50-100ml, si culmea acum a luat in greutate bine, 150g intr-o saptamana. Si saptamana trecuta cand a mancat ceva mai bine, a luat doar 80g. Eu nu mai inteleg nimic.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! la toata lumea! Celor cu Monti, cu Splendida

Mihutza - daca alaptezi, CM poate veni si dupa vreun an, dar nu e o regula. Bine ca macar Andra nu sufera de caldura si nici nu raceste de la AC. Iar cu plansul dupa baitza, poate e supraobosita si de aia plange. Incearca sa nu-i dai tzitzi imediat dupa. O mai plimbi, o mai linistesti, ii vorbesti/soptesti ceva incetuc, si dupa aia o pui la san.

Mimo - imi pare rau ca e plangacila Vladut! Cam asa era si Vladut al meu, nicaieri si nimic nu-i placea mai mult de 10 minute. Nici acum nu sta locului prea mult si se plictiseste cam repede. Cu el eram in miscare continua, in cautare de distractii, de aia acum mi se pare ca am o minune de fetita, care daca e satula si dormita, poate sa stea in patutul ei si sa se converseze cu oitele si iepurasii pana i se face iarasi somn. Partea buna e ca mai ai putin si o sa fie mai usor. Adica eu de pe la 5 luni am inceput sa simt ca mi-i mai usor. Puteam sa-l distrez doar vorbind la el, sau sa ma joc cu el. Pana atunci nu prea gaseam eu cu ce sa-l distrez. Rezista mamico, mult a fost, putin a ramas.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Pucca - greutatea trebuie s-o controlezi per total pe luna. Pentru ca ei au perioade cand stagneaza si perioade cand iau foarte bine in greutate. Plus ca stiu ei mai bine decat noi cand le este foame si cat le trebuie sa manance. Nu-ti mai fa griji.

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

quote:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Pucca - greutatea trebuie s-o controlezi per total pe luna. Pentru ca ei au perioade cand stagneaza si perioade cand iau foarte bine in greutate. Plus ca stiu ei mai bine decat noi cand le este foame si cat le trebuie sa manance. Nu-ti mai fa griji.

Vladic
Daria

Offf ce bine e cand te mai incurajeaza cineva. Pe bune imi vine s-o iau razna cand vad ca nu mananca tot. In schimb ea rade si e vioaie.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput