Puiuti de Randunici 2008!! (51)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Ali_bia spune:
quote:
citat din mesajul lui ariel_7000
ali, tu spuneai parca ca sotul tau lucreaza la politia de frontiera? daca da, as avea si eu o intrebare...
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
Da acolo lucreaza, spune!!!
_
Mami fericita de:
![](zana.gif)
![](mamica.gif)
Pozele mele
Povestea Nasterii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mimonix spune:
Draga Stelutasi nu numai,
eu nu stiu cate praguri si ce fel dar pot sa spun si eu sunt scoasa din minti de urlete pentru nimic.Al meu urla afara nene, indiferent de "afara" :in parc, la tara, in curte sau oriunde ....e ok numai in marsupiu, acolo nu zice nik si de multe ori adoarme.Dar pe caldurile astea marsupiul ala ca o plapuma imi mai lipseste si ma mai dor si salele. N-am avut ce face si pe la 9 am decis ca totusi e cazul sa iesim un pic.Oameni buni, de cand am iesit pina am intrat a urlat intr-una....imi crapa capul, se uita lumea ca la urs...ce-o avea nenica, intreb si eu ca Stela...Am asa o vaga idee ca nu suporta sa stea mai mult de 10 min intr-o pozitie, ca in casa ne tot mutam de colo-colo....Ma si cand ma gandesc ca va trebui sa stea 3 ore in avion Abia astept sa vina familionul de la concert, acum sunt convinsa ca urletele lui David Coverdale erau mult mai relaxante si sunt de-a dreptul ofticata!
De aceea, am baut o bere mare si rece singura!
Sa mai beau una sau sa trec direct la votca???
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
Cristina, Naty, multumim ptr urari, Doamne ajuta!
au aparut delphi, zoze si ursu!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Si eu cunosc 2 Vlazi incapatanati, care fac numai ce vor ei ...dar si extraordinar de destepti, ambii
Bubu, Aptamil e un lapte praf si serveste la hrana . Acum fara misto, in Romania se pare ca a intrat cam de o luna, nu-i de mirare ca nu-l stie multa lume. E o formula destul de noua, facuta de Milupa, care se lauda ca ar fi cel mai apropiat de cel matern. Asta din ce am citit pe net. Iuliei nu pare sa-i placa nici mai mult dar nici mai putin; acum la 22 mi-a papat cu aceleasi lupte corp la corp care-l umplu de admiratie pe randunoi pt rabdarea si perseverenta mea
. Acum sa vedem, important e sa ia mai bine in greutate, ca de-aia i-l dau; ca altminteri, cutia ce se consuma cam intr-o saptamana e 57 ron, fata de Humana care era 49
. Oricum, dupa prima masa imediat a facut kk desi azi nu era zi de kk
. S-ar putea totusi sa nu fie de la lapte ci de la sucul de piersica...
Si da, Delphin, se pare ca la lingurita nu vom avea mari probleme, de fiecare data dupa 1-2 incercari nereusite papa sucul excelent, fara sa se murdareasca deloc, si a invatat sa se uite la lingurita si cand o vede ca se apropie de gura casca gurita mare-mare, e bestiala. Pup si sa treaca dorul de randunoi, bine ca macar iti reda silueta
Mimo, voi cand plecati?
Mey, vad ca nu exista mare entuziasm pentru intalnire. Eu in orice caz incerc sa ajung vineri, ca mi-e dor sa mai merg in Carol. Pucca?? Ca si tu ziceai ca mergi in Carol; vii? Eu m-am gandit ca e mai usor pt multa lume, ca la mine in Botanica oricat ma straduiesc eu sa va descriu ce frumos e vad ca nu va tenteaza; e drept, se si plateste , dar de-aia e mai curat si mai ingrijit decat oriunde.
Si cu acestea noapte buna va zic si maine sa ne fie mult mai bine tuturor!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
o sa incercam si noi sa venim vineri, daca terminam cu bine cu licenta, bagaje etc...la 18,30?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
ali, te rog sa-l intrebi daca e vreo problema sa trecem in bulgaria, eu cu pasaportul cu cei 2 copii trecuti pe el si al meu sotz cu buletinul. nu vrem sa arate pasaportul pt ca are pe el trecut domiciliul de bt, iar in buletin de buc. si cum ii expira pasaportul la anu', a zis ca vrea sa-l refaca atunci.
merci.
mimo, vreau si eu urletele lui coverdale!!! in schimb am parte de cele ale lui teo si ale lui alex. pe rand sau impreuna, in duo!
stela, poate a durut-o burtica sau poate erau urlete de somn. teo ASA urla cand ma plangeam eu pe net . acum s-a calmat, de vreo 2 saptamani. Doamne ajuta, sa-l tina!
stie careva ce mai circula pe la piata galati / liceul cantemir??? eventual din pantelimon/iancului?
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
Ali_bia spune:
Copii is trecuti pe tine?? daca asa este, nu e nici o problema, merge si el, nu? Daca nu merge iti trebuie acordul lui., sper ca m-ai inteles
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Povestea Nasterii
natynic spune:
Da, Luny, 18.30
Ariel, tramvaiul 5; nu stiu daca si 16 ajunge in Pantelimon, dar 5 sigur da. Si mai sunt 2 troleibuze care stiu ca ajung la Foisorul de Foc dar mai departe habar n-am unde se duc. A, ba da, sunt 79 si 86 si merg prin Vatra Luminoasa. Si pana raspunde Ali...sigur ca poate cu buletinul, nu e tot UE si Bulgaria??
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
Deci,
mimo,ne luam de mana si ne aruncam in Dambovita infecta, sa ne racorim!!
Mai dar ce copchii avem!! Hai ca a mea a adormit dar eu sunt plina de nervi si randunoiul ma mai si urmarea dar s-a lasat pagubas si s-a culcat!
(dar tot cu lula e)
Bine ai revenit ursuleatzo,ti-am simtit lipsa.Bine ca v-ati distrat..Macar sa se distreze lumea,daca eu nu.M-am inverzit!!Frumoase poze.
Mimo,noi am fost in Belgia anul trecut exact pe vremea asta,cand aici era la fel de canicula,iar acolo 17 grade.Ne-am umplut noi gentile cu maieutze,pantalonasi si restul de vara si acolo am purtat puloverele matusii.Noroc cu geaca de piele pusa pt orice eventualitate si un puloveras pe care nu l-am dat jos 3 saptamani cat am stat.Asa ca,ai grija sa nu faci ca noi.Ia o poza:AICI
A fost splendid,mai ales ca stiam ca aici erau 40 grade,dar la un moment dat ne plictisisem de atata frig si zgribulire,ca parca ne doream la 40 grade..Plus ca ne-am dus la mare la Oostende si am facut "plaja" imbracati iar in apa nu am putut intra si am ratat vizita la Mont Saint-Michel in Franta,unde tineam atat sa ajung,din cauza vremii super reci si a vantului.Si ce crezi ca am facut cum am ajuns in Romanik?Direct la mare ne-am dus,ca prea indurasem atata frig.
Valentina,merge si randunoiul meu daca e sa ajungem.E bine daca va avea partener de discutie.
Am vazut si sufletelul blond.Zoze.
Naty,tu platesti taxa in Botanica??Zi de zi??
Poate ajungem si noi vineri.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
natynic spune:
Stela, nu platesc taxa zilnic ca am abonament, cu care cu cat "mai zilnic" merg, cu atat e mai avantajos. Deci am multiple motive sa stau mai mult pe acolo.
Mey, ai vostri plang "afara" sau fara motiv, dar poate sa-mi explice cineva de ce Iulia urla infiorator cand intra in orice cabinet medical? Mi-a urlat la neurolog, la kinetoterapie, la oftalmolog, acum luni la ecografie...si, cum sa zic, nu va ganditi ca a durut-o ceva, urla inainte sa puna cineva mana pe ea, parca apesi butonul. Dar nu va puteti imagina cum urla, Maxinne a zis ca in viata ei n-a auzit asa ceva . Doctorita de la eco, careia i-am spus, a zis ca bine ca nu stie ca si ma-sa e doctor
Si acum CHIAR noapte buna!
Naty
Iulia mea